Μήπως σε όσους έχουν 2μηνιαίο λογαριασμό τους ενημέρωσαν από τώρα για την αύξηση και εμείς που έχουμε μηνιαίο λογαριασμό μας ενημερώσουν στο λογαριασμό του Αυγούστου;Υφιστάμενο συμβόλαιο έχω k εγώ.
Το γραφει στο λογαριασμό που εκδόθηκε τώρα,το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά.
"Από 15/9/2017, η τιμή για το COSMOTE TV Full Pack που διαθέτετε, διαμορφώνεται στα 25,90 /μήνα (28,49 συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης
10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του ν. 4389/2016). Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε αζημίως την σύμβασή σας εντός αποκλειστικής
προθεσμίας ενός (1) μήνα από την αλλαγή τιμής και έως 15/10/17 με την υποχρέωση να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με
τα τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE."
Aπο 19 ξεκινησε το οτε full pack Και τωρα παει στα 29...σε κανα δυο χρονια με τους ρυθμους αυτους θα ειναι στο 50αρικο
Δεν υπάρχει αύξηση, αυτό είναι από τον Αύγουστο το 2015.Άρα αν κατάλαβα ή αύξηση είναι για τα 12 μήνα συμβόλαια!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
19?Aπο 19 ξεκινησε το οτε full pack Και τωρα παει στα 29...σε κανα δυο χρονια με τους ρυθμους αυτους θα ειναι στο 50αρικο
όταν ο ανταγωνιστής απέναντι έχει πτωχεύσει τότε κάνει ότι θέλει.Μήπως "κάτι" προμηνύεται μέσω αυτής της αύξησης; Μήπως θα έρθει κάτι και απλά ακόμα δεν ειναι ανακοινώσιμο; Αλλά να μου πεις...το λογικό δεν είναι να μας το πουν πρώτα και μετά να πατήσουν εκεί και να βάλουν και το καπέλο; :hmmmm2::hmmmm2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.