Νέα για Cosmote TV

το ανεφερα κ τις προαλλες..εγω το δοκιμασα προχωρησα ολη την παραγγελια οταν ηταν στα 25 ευρω το full pack και ας ηταν τσεκαρισμενη επιλογη για τηλεφωνια..με πηραν την αλλη μερα τηλεφωνο κ μου ειπαν μονο για τον ote tv.

Αυτή η αύξηση που λέτε θα επηρεάσει όλα τα συμβόλαια; Αν ανανεώσω το full pack στα 22 που μου προσφέρουν για 24 μήνες και γίνει κάποια αύξηση μέσα σε αυτό το διάστημα θα πιάσει κι εμένα; Τότε τι συμβόλαια κάνουμε;

πολυ καλα τα νεα για το πορτογαλικο πρωταθλημα! το εχω ξαναπει παιδια για τους λατρεις του ποδοσφαιρου να ευχεστε να μην παρει το ελληνικο γιατι σιγα σιγα θα χανει αλλα.

πολυ καλα τα νεα για το πορτογαλικο πρωταθλημα! το εχω ξαναπει παιδια για τους λατρεις του ποδοσφαιρου να ευχεστε να μην παρει το ελληνικο γιατι σιγα σιγα θα χανει αλλα.
Δεν θα το παρει για την τρεχουσα περιοδο.
Ολα οσα ακουγονται κι αναπαραγουν μερικοι, ειναι παπατζες.
Οποτε νιωθουμε ασφαλεις :p

503.800 συνδρομητές Cosmote ΤV

Το Β’ τρίμηνο του 2017, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMΟΤΕ TV μειώθηκε κατά χίλιους, σε 504 χιλιάδες. Η αναμενόμενη αυτή επιβράδυνση μετά από μια μακρά περίοδο ταχείας ανάπτυξης της πελατειακής βάσης, οφείλεται στην ωρίμανση της συγκεκριμένης αγοράς, στον πρόσθετο φόρο που επιβλήθηκε πέρυσι στη συνδρομητική τηλεόραση και σε εποχιακούς παράγοντες.

https://www.cosmote.gr/fixed/docume...S_GR.pdf/5a18a670-1182-4f18-b32f-df7f9fd77fbc

Λογικό είναι, σε λίγο θα πληρώνουμε 30% υπηρεσίες και 70% φόρο σε όλα!!!!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στη τηλεφωνία είναι το ποσοστό νεών συνδέσεων. Το 89% που πήραν νέα γραμμή πήγε στον ΟΤΕ.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στη τηλεφωνία είναι το ποσοστό νεών συνδέσεων. Το 89% που πήραν νέα γραμμή πήγε στον ΟΤΕ.

Λογικά αν κρίνω και από εμένα και οι άλλοι αυτό θα έκαναν πριν 1.5 χρόνο που ήρθα σε άλλη πόλη και ήθελα αλλο αριθμό πήγα ΟΤΕ Γιατί ήθελε 35 ευρώ τέλη σύνδεσης ενώ οι άλλοι 80. Και ο ΟΤΕ έφερε τη γραμμή μπαμ μπαμ ενώ οι άλλοι πάνω από μήνα.
Πλεον Λόγο κόστους είμαι στη Νόβα

Επειδή τώρα το είδα, τι αύξηση έρχεται στους συνδρομητές δορυφορικής;

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν από λίγο παίχτηκε spot-άκι για την ζωντανή μετάδοση Mayweather-McGregor στις 27/8 από το Sports 6.

Πηγή sport 24
4ab780ccea0a75998cde1fec0d96a129.jpg

send from my nexus 5 using Tapatalk

6 αγωνες Live βλέπω στο πρόγραμμα, από την πρώτη αγωνιστική της Premier League
Ωραία πράγματα!

6 αγωνες Live βλέπω στο πρόγραμμα, από την πρώτη αγωνιστική της Premier League
Ωραία πράγματα!
Και 4 στο replay!Αν και με τις αυξανόμενες απαιτήσεις που έχει ο μικρός, θα δυσκολεύομαι στα live!

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Και 4 στο replay!Αν και με τις αυξανόμενες απαιτήσεις που έχει ο μικρός, θα δυσκολεύομαι στα live!

Eγώ μικρό δεν έχω, αλλα έχω μια γυναικα που πιάνετε για 4 μικρούς:music-smiley-004: