Νέα για Cosmote TV

Eγώ μικρό δεν έχω, αλλα έχω μια γυναικα που πιάνετε για 4 μικρούς:music-smiley-004:

Συμφωνώ και σ αυτό,θα πρέπει να δω το Β ημίχρονο της Άρσεναλ πιο μετά στο replay 😠

Ανανέωσε το MotoGP η COSMOTE TV έως το 2020!

Η COSMOTE TV ανανέωσε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGPβ„’ για την τριετία 2018-2020. Έτσι, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαμβάνουν από τα κανάλια COSMOTE SPORT, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ποιότητα HD, όλους τους αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του MotoGPβ„’ καθώς και τους αγώνες των Moto2β„’ και Moto3β„’.

Όλο το άρθρο στο:

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/20337-ananeose-to-motogp-i-cosmote-tv-eos-to-2020

Last edited:
Δεν θα προλαβαίνουμε! Έχω αρχίσει πλέον και ανακαλύπτω σειρές από το cinema4

τωρα αυτη η ειδηση λεγετε σοβαρη να αφησει ο οτε 7 καναλια να φυγουν και μαλιστα ντοκυμαντερ.η τυπολογιες μου φαινετε προσπαθουν να ανεβασουν την νοβα που εχουν μακροχρονια καλες σχεσεις με ψευτικες ειδησεις.

Θα φανεί σε λίγο καιρό αν ισχύει ή είναι "μούφα", πάντως υπάρχει ιστορικό με το history - σε εκείνη την περίπτωση καλά έκανε.

τωρα αυτη η ειδηση λεγετε σοβαρη να αφησει ο οτε 7 καναλια να φυγουν και μαλιστα ντοκυμαντερ.η τυπολογιες μου φαινετε προσπαθουν να ανεβασουν την νοβα που εχουν μακροχρονια καλες σχεσεις με ψευτικες ειδησεις.

το ακριβς αντιθετο γενικα συνηθως εως παντα μεσα πεφτουν

''Κάτι μεγάλο ετοιμάζει η nova'' Καιρό έχουμε να τα δούμε από τις τυπολογίες. Τα discovery, for the record δεν πάνε πουθενά, αλλά γράφουν που γράφουν ότι γράφουν τέλος πάντων, βάλανε μέσα σε αυτά που ''βγαίνουν'' και τα eurosport...

Μπήκα τυπολογίες το πρωί κ βλέπω αρχικά οτι συζητάει με BBC earth και χαίρομαι,ανοίγω το κειμενο κ διαβάζω για λύση με discovery και μετα άλλο κείμενο για την discovery.δεν ειναι απίθανο να συμβεί,εχω πάθει ήδη σοκ γιατί μιλάμε για δυνατό μπουκέτο,σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος των ντοκιμαντέρ κ τα eurosport!!!!!!!!! Ελεοοοοος. Κ αυξάνει και ένα ευρω την τιμή;;;;;;; αν τα βγάλει πρεπει να βάλει τόσα όσα αφαιρεσε .δεν ειναι απίθανο γιατί πριν κάτι μήνες στην βρετανια έγινε το ίδιο με την sky και ενώ έβγαιναν ανακοινώσεις εκατέρωθεν απο sky & discovery για το ποιος εχει τηων ευθύνη για το αδιέξοδο κυριολεκτικά την μερα που θα έβγαιναν τ κανάλια βρέθηκε λύση.η discovery ζητάει πααααρα πολλα χρήματα,πριν λίγες μέρες έγινε το ίδιο σε μια Άλλη χώρα με την discovery δεν θυμαμαι ποια

Ολοκληρώνεται η συνεργασία της COSMOTE TV με τον όμιλο Discovery

Δε θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον όμιλο Discovery η COSMOTE TV, αφού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδήγησαν σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις.

Όσοι παρακολουθούν τα νέα και τις εξελίξεις στην παγκόσμια συνδρομητική αγορά γνωρίζουν πως και το 2016 με τη Νορβηγική πλατφόρμα Canal Digital καθώς και στις αρχές του 2017 υπήρξε πολύ μεγάλη κρίση μεταξύ του Sky UK και του Discovery Networks με το τελευταίο να πιέζει να κατεβάσει τα κανάλια του από τις πλατφόρμες εάν δεν ικανοποιούνταν οι (αυξημένες) οικονομικές του απαιτήσεις.

Μόλις πριν μια εβδομάδα, έγινε επίσης γνωστό πως τα κανάλια του Discovery κατέβηκαν και από τη Σουηδική καλωδιακή πλατφόρμα Com Hem και την επίγεια της BOXER μη δεχόμενες την άσκηση πίεσης του Discovery για αυξημένες τιμές.
Από αυτά τα γεγονότα εξάγουμε το συμπέρασμα πως από τον όμιλο Discovery φαίνεται να ακολουθείται μια ιδιαίτερα σκληρή και επιθετική πολιτική που δε λαμβάνει υπ’ οψιν του τις ιδιαιτερότητες και τις οικονομικές συνθήκες κάθε αγοράς, αξιώνοντας πολλές φορές παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

Πως επηρεάζει όμως η αλλαγή αυτή το πρόγραμμα της COSMOTE TV;

Αναλυτικά το άρθρο στο https://digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/20369-oloklironetai-i-synergasia-tis-cosmote-tv-me-ton-omilo-discovery

Θα πάρω το μέρος του ότε σε αυτη την περίπτωση και σύμφωνα με το ιστορικό των τελευταίων μηνών απο την discovery.ενταξει τι νομίζουν. Οτι πουλάνε;χρυσό; τα eurosoort ειναι σοβαρή απώλεια κ δεν αναπληρώνεται.ωριαα τα νέα κανάλια ,σε γενικες γραμμες αν σκεφτούμε οτι δεν υπάρχουν άπειρα διαθέσιμα .βεβαια στα αμιγώς ντοκιμαντέρ θα προτιμούσα ένα insight Tv και ένα viceland

τελικα φαινεται οτι ειναι σοβαρη η κατασταση.αλλα αν τελικα δεν τα βρουνε με τα αμερικανακια και αφου θα τα αντικατστησει με αλλα ποιοτικα καναλια με ντοκυμαντερ που δεν εχουμε δει και ποτε εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει.απλα αν μπορει με καποιο τροπο να κρατησε τα eurosport που ειναι αθλητικα και πολυ ενδιαφεροντα και θα ειναι πολυ μεγαλη απωλεια.

Απ την μια όταν άρχισα να διαβάζω έπαθα... βλέπω το discovery science αρκετά (όταν δεν έχει χαζομάρες) όπως και το showcase κάποιες φορές. Περισσότερο μετά με έλουσε κρύος ιδρώτας και ο φόβος πήρε την θέση της στεναχώριας όταν είδα πως μιλάμε και για το IDX που βλέπει με πάθος η γυναίκα μου!
Μετά όμως είδα την λίστα των καναλιών που μπαίνουν και ευτυχώς είδα ότι θα μπει το crime and investigation (ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο) οπότε μπορεί να συνεχίσει να οργανώνει απρόσκοπτα τον τέλειο φόνο μου :P (βλακ χιούμορ)
Πέρα απ την πλάκα ίσως βγει σε καλό όλο αυτό μιας και τα viasat πχ (αν κρίνω απ το history που έχω παρακολουθήσει λίγο) φαίνονται πιο σοβαρά κανάλια και ποιός ξέρει... ίσως γλτώσουμε απο ξυλοκόπους, ψαράδες καβουριών, πλειστηριασμούς και παλιατζήδες.
Ειδικά για όσους λίγους έχουν και τις 2 πλατφόρμες (ΑΝ φυσικά δεν κάνει το ίδιο η nova) θα έχουν ξαφνικά τα διπλάσια κανάλια ντοκιμαντέρ.
Το μόνο κακό είναι ότι δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο του science ή του showcase πχ και ελπίζω να μην αφήσουν αυτή τη κατηγορία κενή...

καποια θα ειναι hd οχι ολα .τωρα συγκεκριμενα παιζουν πολλοι λογοι για να πουμε ποια θα ειναι κ ποια οχι. το θεμα το μεγαλο που θα μας απασχολησει πιστευω ειναι ο υποτιτλισμος καθως εκτος του cbs reality που ειναι ετοιμο υποτιτλισμενο κατα πασα πιθανοτητα κ οσο ξερω δεν υπαρχει αλλο ετοιμο .π.χ ενω το food network εχει παρουσια ελλαδα κ κυπρο κανεις παροχος δεν το χει υποτιτλισει,θεωρω δεδομενη την διαδικασια υποτιτλισμου εφοσον θα μπει στον οτε.και ολα αυτα αν προεκυψε αδιεξοδο με την discovery τελευταια γιατι αν εχει καιρο η διαπραγματευση κ η αποφαση περι μη ανανεωσης ισως για καποιες νεες συμφωνιες να ξεκινησαν κ συμφωνιες υποτιτλισμου..λεω εγω..

Kαι το συμπέρασμα ότι οι απαιτήσεις της discovery είναι παραλογες πως βγαίνει? Eπειδή δεν τα βρήκαν με τους Σουηδούς? Δηλαδή με της άλλες 1800 χώρες που τα βρήκαν τη συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε. k αν βγάλει ο ΟΤΕ αύριο τα κανάλια η nova έπρεπε να τα είχε βγάλει χτες, εκτος και αν στη nova κάνουν καλύτερες τιμές.

Αν κάνουν κάνα αστείο και τα αφαιρέσουν ειδικά τα Eurosport θα φάνε μαύρο που θα το θυμούνται για χρονια