Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

ευχαριστω billys13.

Συγκεκριμένα θα κατέβουν από την πλατφόρμα της Cosmote TV τα κανάλια: Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC.

Ευτυχως που προβαινει σε μονομερη αυξηση τιμης, οποτε θα αποχωρησω απο 15.09 χωρις πεναλτι

Από τα νέα κανάλια κανένα δεν αναφέρεται ότι είναι HD ,από αυτά που φεύγουν τα 5 είναι HD .Δεν μου πολύ αρέσουν αυτές οι αλλαγές .Όταν δεν βλέπω κάποιο αγώνα καθόμουν και έβλεπα ή Animal Planet HD ή κάποιο από τα Discovery HD .

Για όσους ρωτάτε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πράγματι τα Eurosport (Discovery) έχουν πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά θα το δείχνουν. Απλά όποιο κανάλι, ελεύθερο ή συνδρομητικό, θέλει να μεταδώσει τους αγώνες θα τους παίρνει από το Eurosport πληρώνοντας ποσά ανάλογα με πόσες ώρες θα δείχνει, τι αθλήματα κλπ. Επίσης υπάρχει και ο τρόπος μετάδοσης των αγώνων με χαμηλότερο κόστος, αν εκμεταλλεύεται τις διαφημίαεις (σύνολο ή μέρος) την ώρα μετάδοσης των αγώνων αυτός που έχει τα διακαιώματα (στην περίπτωση αυτή το Eurosport).

Επίσης μέχρι τώρα ισχύει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως και άλλοι διεθνείς αγώνες, είναι υποχρεωτικό σε κάθε χώρα να μεταδίδονται από ένα ελεύθερο κανάλι (συνήθως κρατικά) και η εταιρία που έχει τα δικαιώματα δίνει σε αυτά τα κανάλια εικόνα με λογικό κόστος ή με δημοπρασία ποιό ελεύθερο κανάλι θα δώσει τα περισσότερα. Και δεν νομίζω αυτό να αλλάξει τουλάχιστον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι βέβαιος ότι θα τους δείξει η ΕΡΤ όπως συνήθως. Επίσης αν θυμάστε τους τελευτίους Ολυμπιακούς τους είχε δείξει και COSMOTE, που σημαίνει ότι είχε την οικονομική δυνατότητα να τους δείξει και γιατί να μην δείξει και τους επόμενους.

Κατά τα άλλα, δυσάρεστο που σταματάνε τα Discovery και το Animal Planet, αλλά από την άλλη τα βλέπουμε για πολλά χρόνια, τα έχουμε "φάει στη μάπα".... Ευκαιρία με την προσθήκη των νέων καναλιών, που κάποια είναι αξιόλογα, να κάνουμε μια ανανέωση και να δούμε και κάτι καινούριο...

Για εμενα τα Discovery είναι πολύ σημαντικά... θα παράβλεπα την αφαίρεση τους μονο με μείωση τιμής του πακέτου ... αντί αυτού θα έχουμε αύξηση...

To EUROSPORT είναι σιγουρα η μεγαλη απωλεια.Εχει αθληματα δημοφιλή τα οποια δεν τα βρίσκεις αλλου.Τo FOX Sport είναι μια είναι μια πολυ καλη προσθηκη για μενα λογω NFL και NCAA ,αν και πλεον μετα από τρια χρονια με το NFL Pass εχω καλομαθει, οποτε προσωπικα μονο για NCAA (football και μπάσκετ) με ενδιαφερει

Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη αν και όπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ είναι μια καλη ευκαιρια να δουμε κατι διαφορετικο.Τοσα χρονια μαθαμε στα Discovery χωρις να εχουμε αποψη για τα ανταγωνιστικα καναλια.

Και ένα γενικοτερο σχολιο.Για να κρινει ενας ανθρωπος ένα αθλημα πρεπει να το γνωρισει πρωτα και να μαθει τους 5-10 βασικους κανονες ώστε να δει αν του αρεσει.Με το FOX Sport ειναι μια καλη ευκαιρια να δουμε λιγο NFL και Baseball και να δουμε μηπως είναι κατι περισσοτερο από το "φτιαχνουμε καπελο και φτυνουμε".Ειδικα αν εχει και ελληνικη περιγραφή όπως και στη ΝΟΒΑ θα είναι ακομα καλυτερα.

Last edited:
με βαση τα οσα διαβασα εδω πλεον δεν μου χρειαζεται to cosmote tv εκτος των αθλητικων που βλεπει ο γιος μου. σκεφτομαι να εχω μονο το sport pack μιας και ειναι 6 ευρω φθηνοτερα περιπου. θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις πριν ξαναεπικοινωνησω με τον οτε. 1. η συμβαση μου εληγε 19/9 και απο τις 6/9 που ενημερωσα με ειδοποιησαν οτι το νεο συμβολαιο ειναι σε λειτουργια(12μηνο). μιλαω μονο για cosmote tv μονο full pack. εχω περιθωριο να κανω την αλλαγη που εχουν περασει 2 μερες και αν ναι ποσο γνωριζει κανεις? 2. καποιος που εχει sport pack η family pack οι υπηρεσιες tv plus με τις ταινιες κ.λ.π ειναι διαθεσιμες η οχι?

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Φιλε κάπου τα μπέρδεψες νομίζω.
Στο πρώτο σχόλιο που έκανα δεν ανέφερα πουθενά για το αν "διψάει ο Ελληνας να δει ράγκμπι" Ενώ εσύ βάση αυτού του σχολιου με κατηγόρησες για λάθος συμπεριφορά και ότι υποτιμάω τα γούστα αυτόν που τους αρέσει.
Eκτός και αν το σχόλιο σου ήταν προφητικό.

Επίσης για το Ηistory δεν είπα εγώ ότι συμφώνησες η διαφώνησες με την αφαίρεση του, για να είμαι παντελώς λάθος. Εγώ άλλο πράγμα ρωτάω, άσχετα με το αν διαφωνησες και εσύ.
Και ξαναρωτάω, και εκεί ακούστηκαν σχόλια περί αμερικανιας, περί σαβούρες δημοπρασιες. και αλλα διαφορα. Πήρες θέση σε κάποιο σχόλιο να πεις για λάθος συμπεριφορά η ότι προσβάλει τους άλλους που το έβλεπαν όπως πήρες θέση για αυτό που έγραψα εγώ?

Η μήπως εκεί δεν πήρες θέση γιατί διαφωνούσες και εσύ όπως λες με την αφαίρεση. Ενώ εδώ που όπως βλέπω δεν διαφωνείς σε πειράζει που κάποιοι διαφωνούν.

Δεν μπέρδεψα τίποτε. Το ύφος σου είναι το κλασσικό "ότι πω εγώ ισχύει για όλους". Το έχεις κάνει, το έχεις ξανακάνει και θα το ξανακάνεις. Καταντά κουραστικό. Για το History υπάρχει κουμπάκι αναζήτησης. Και δεν είναι θέμα χαρακτηρισμών αλλά το να θεωρείς δεδομένο πως κάτι που δεν σου αρέσει εσένα είναι υποδεέστερο από ότι σου αρέσει. Για το History εξέφρασα την πεποίθηση μου πως κακώς βγήκε καθώς υπάρχει κόσμος που του άρεσε. Εσύ κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο.

Επιτέλους Viasat explorer Viasat Nature και BBC Earth . Ωραίος ο ΟΤΕ 👏👏👏
Τέρμα οι ξυλοκόποι και οι πληστηριασμοι.. alilouia

Σίγουρα είναι απώλεια τα κανάλια που φεύγουν (ειδικά 2-3) αλλά νομίζω πως το περιεχόμενο στα ντοκιμαντέρ θα αναπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό από τις νέες προσθήκες.

Διαφωνώ με την κριτική πως "υποβαθμίζει τα ντοκιμαντέρ για να επενδύσει στα αθλητικά".

Προφανώς τα αθλητικά είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος πόλος έλξης συνδρομητών, αλλά ο λόγος που φεύγουν τα κανάλια της Discovery είναι πως οι υπεύθυνοι στην Cosmote TV θεωρούν πως δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάει η Discovery.

Το να επιστρέψουν μελλοντικά (τουλάχιστον σχετικά άμεσα) δεν το βλέπω ιδιαίτερα πιθανό, γιατί θα χρειαστεί καινούριος αναμεταδότης αφού θα αντικατασταθούν από νέα κανάλια.

Για αυτούς που παρακολουθούν φανατικά Eurosport (εγώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου), υπάρχει η λύση του Eurosport player.

Είναι φθηνό και υποστηρίζει και chromecast για όσους το θέλουν στην TV.

Με ένα search στο google θα το βρείτε εύκολα.

Αν και έχω το φουλ πακέτο σχεδόν ποτέ δεν βλέπω αθλητικά (μόνο καμια φορά αν κάτσει φάση πολύ σπάνια).

Στα ντοκιμαντέρ οκ το Discovery Science ηταν κορυφή...
Πιο μεγάλο πλήγμα είναι για την γυναικα το idx hd.
Αλλα αφού μπαίνει το ci ολα καλα.

Επίσης είμαι ανοιχτός στις αλλαγές για εμενα καλα κάνει και έκατσε η φάση έτσι να δούμε και κάτι νέο για τα ελληνικά δεδομένα..

Ο. Έλληνας το έχει μέσα κράζει κράζει χωρίς να δει απλά έτσι για να κράξει και μετά το χαίρεται..... Ελλαδα να ουμε!!

Αντε με το καλο να μας έρθουν τα νέα κανάλια!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H απωλεια των Εurosport ειναι τεραστια.Δεν νοειται σοβαρη πλατφορμα χωρις αυτα τα καναλια....Δεν νοειται....Ολυμπιακοι αγωνες θερινοι-χειμερινοι....γκραντ σλαμ τενις..στιβος/κολυμβηση..Χειμερινα σπορ με πληρη καλυψη...Τour de france..Giro d'italia...Vuelta...Ποδηλασια.... ολα με ελληνικη περιγραφη.....Ελπιζω να προκειται για αστειο....Αυτα τα 2 καναλια ειναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ...

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Από τα νέα κανάλια κανένα δεν αναφέρεται ότι είναι HD ,από αυτά που φεύγουν τα 5 είναι HD .Δεν μου πολύ αρέσουν αυτές οι αλλαγές .Όταν δεν βλέπω κάποιο αγώνα καθόμουν και έβλεπα ή Animal Planet HD ή κάποιο από τα Discovery HD .
Εδώ πάντως λέει ότι κάποια από τα νέα κανάλια θα είναι HD. Μην κάνουν κάνα αστείο και τα βάλουν σε SD ,θα μιλάμε για δορυφορικό ... ανέκδοτο .

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα καναλια της viasat και τα ΒΒc earth εχουν ελαχιστες νεες παραγωγες καθε χρονο και στηριζονται στης επαναληψεις και στην ανακυκλωση προγραμματων τους...πασχουν απο φρεσκο προιον.Υποβαθμιση σε σχεση με τα Discovery.

Επιτέλους Viasat explorer Viasat Nature και BBC Earth . Ωραίος ο ΟΤΕ 👏👏👏

Και food network :-p

Πέρα από την πλάκα, το ιδανικότερο θα ήταν να γίνονται προσθήκες καναλιών, δίχως αφαιρέσεις, προκειμένου να καλύπτονται περισσότερα γούστα. Όσο και αν δεν μας αρέσουν οι δημοπρασίες και οι ξυλοκόποι, υπάρχουν συνδρομητές που παρακολουθούν αυτά τα προγράμματα φανατικά.

οντως η απωλεια των Εurosport ειναι σοβαρο ,ηταν καναλια με ωραιο και σωστο περιεχομενο .καλυπταν αρκετα αθλιτικα θεματα ......

Επιτέλους Viasat explorer Viasat Nature και BBC Earth . Ωραίος ο ΟΤŠ

Εγώα ας πούμε ΛΑΤΡΕΥΩ πλειστηριασμούς και ξυλοκόπους αλλά ας πούμε ότι δεν έχει σημασία αυτό...Ρε φίλε τα ξέρεις τα κανάλια αυτά που έρχονται ή απλά έτσι τα λές;
Ειναι φτηνιάρικα κανάλια με ανακυκλώσιμα προγράμματα και καθημερινές επαναλήψεις για να γεμίζει το πρόγραμα....Εκλασε το Discovery και βγήκανε αυτά...μεγάλο downgrade για το πακέτο

Εγώα ας πούμε ΛΑΤΡΕΥΩ πλειστηριασμούς και ξυλοκόπους αλλά ας πούμε ότι δεν έχει σημασία αυτό...Ρε φίλε τα ξέρεις τα κανάλια αυτά που έρχονται ή απλά έτσι τα λές;
Ειναι φτηνιάρικα κανάλια με ανακυκλώσιμα προγράμματα και καθημερινές επαναλήψεις για να γεμίζει το πρόγραμα....Εκλασε το Discovery και βγήκανε αυτά...μεγάλο downgrade για το πακέτο

Λατρεύουμε Viasat Nature HD και EXPLORE HD απο Astra 4A :grinning-smiley-043