Νέα για Cosmote TV

γεια εμενα απωλεια ειναι τα eurosport.τα discovery και το κανονικο και το showcase μας εχουν πρηξει πως να ψαρεουμε καβουρια να ψαχνουμε θυσαυρους και να αγοραζουμε σαβουρα.δεν ηταν κανονικα καναλια με ντοκυμαντερ αλλα αμερικανιες.και καλα κανει και τα βγαζει.και ας πουμε και το κλασσικο οποιος θελει να τα βλεπει ας παει στην νοβα που τα εχει :flipout:

Όσο η cosmote tv έχει Champions Legaue, Europa League, Ισπανικό Αγγλικό Ιταλικό και Γερμανικό θα έχει σταθερό προβάδισμα σε όσους επιλέγουν με πρώτο κριτήριο τα αθλητικά

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

γεια εμενα απωλεια ειναι τα eurosport.τα discovery και το κανονικο και το showcase μας εχουν πρηξει πως να ψαρεουμε καβουρια να ψαχνουμε θυσαυρους και να αγοραζουμε σαβουρα.δεν ηταν κανονικα καναλια με ντοκυμαντερ αλλα αμερικανιες.και καλα κανει και τα βγαζει.και ας πουμε και το κλασσικο οποιος θελει να τα βλεπει ας παει στην νοβα που τα εχει :flipout:

Πες τα. Μια ανανέωση δεν βλάπτει.

Εύχομαι και ελπίζω η μεταγλώττιση των νέων καναλιών να γίνει άμεσα και όχι όπως το VIASAT HISTORY, που μας έλεγαν σήμερα, αύριο και περάσαν 6 μήνες για να μπουν οι υπότιτλοι.

Ας ελπισουμε παντως οτι τα Eurosport 1-2 τελικα θα παραμεινουν.Δεν νοειται σοβαρη πλατφορμα χωρις αυτα.

Και με το 2 σε HD.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για εμάς που δεν βλέπουμε αθλητικά αλλά μας άρεσαν εκπομπές με το διάστημα, επιστήμες, τεχνολογίες κλπ που είχε το Discovery Science HD, θα έχει κάτι αντίστοιχο κάποιο από τα νέα κανάλια; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ!

Και για αυτους που λενε οτι ειχαν μονο δημοπρασιες και ξυλοκοπους κτλ...μιλαμε και για φοβερες τηλεοπτικες σειρες οπως με τη ζωη του Αινσταιν ή την εξερευνηση στον Αρη εφαμιλες του Netflix.Φανταζομαι αυτα θα τα βλεπετε στο BBC Earth....

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Και για αυτους που λενε οτι ειχαν μονο δημοπρασιες και ξυλοκοπους κτλ...μιλαμε και για φοβερες τηλεοπτικες σειρες οπως με τη ζωη του Αινσταιν ή την εξερευνηση στον Αρη εφαμιλες του Netflix.Φανταζομαι αυτα θα τα βλεπετε στο BBC Earth....

Αυτές είναι εκπομπές του National Geographic

Θα έχουμε και αναδιάταξη καναλιών... Σύμφωνα με το best tv (για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω το σωστό λινκ) θα πάει από το 666 στο 673...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
αρχικα αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να μεταφερθει η συζητηση στο νημα των προσθηκων.τωρα διαβαζω ολα τα σχολια και μπορω να πω ξανα οτι αναντικαταστατα λογω περιεχομενου ειναι τα eurosport,συμφωνω και θα μου λειψουν,απο την αλλη αντιλαμβανομαι ομως το αδιεξοδο κ την επιλογη της εταιριας απεναντι στις απαιτησεις της discovery που εχουμε αναφερει και εδω και στις ιστοσελιδες ελληνικες και ξενες που εδω και καιρο αναφερουν τι συμβαινει σε αλλες χωρες, οτι δηλαδη παιζει σκληρα κ ζηταει υπερβολικες χρεωσεις. θεματικα καναλια δεν υπαρχουν απειρα η επιλογη της οτε για την αντικατασταση με τα νεα καναλια ειναι σωστη.διαβαζω οτι προσθετει σαβουρες.αν κοιταξετε τα προγραμματα των καναλιων ολων ενα 80% ειναι παρομοιο περιεχομενο (εξαιροντας eurosport & science που δεν υπαρχουν ομοια)επαναληψεις μεσα στην ημερα εχουν ολα τα θεματικα,ειχαν τα disc θα εχουν κ τα νεα ,αυτο ειναι δεδομενο αλλα απο την αλλη τα 5 απο τα 10 σπανε για πρωτη φορα τα συνορα της ελλαδας.αυτο απο μονο του εχει ενδιαφερον.και ξαναλεω δηλαδη αν η οτε εκλεινε την συμφωνια και δεν τα αφαιρουσε ποσοι απο εμας θα δεχοταν 3 ευρω αυξηση στους λογαριασμους για να εξισορροπησει την χασουρα?γιατι αν τα κρατουσε δεν θα βλεπαμε ουτε μια αλλη προσθηκη.αν εμεναν ολα τα discovery ουτε το fox sports Που ειναι γνωστα σχετικα αρκετο καιρο οτι θα μπει θα εμπαινε.γινονται συζητησεις με netflix αλλα αυτες γινονται κ με αλλες εταιριες.διαβαζω σχολια στην σελιδα του cosmote tv facebook και αναρωτιεμαι γιατι τοση αρνητικοτητα για το καινουριο

Οχι ρε φιλε τα eurosport αν ειναι δυνατον.
Ποια ειναι η φθηνοτερη λυση να βλεπουμε eurosport ρε παλικαρια περα απο streaming?
Nα το βλεπουμε στην tv εννοω οπως τωρα.

Για ποια αυξηση μιλαμε ποτε ανακοινωθηκε παλι αυτο?
Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται.Για να μην διαβαζω ολες τις σελιδες μεχρι να το βρω αν υπαρχει σας παρακαλω ενα link οπου αναφερεται η αυξηση της τιμης.

Το eurosport 1 deu μπορει να το δει κανεις ελευθερο στον astra 19,2 , με γερμανικο σχολιο βεβαια,αλλα σχεδον αυτουσιο το προγραμμα με το international. Σε sd ομως. Μαλιστα, μεχρι περυσι τουλαχιστον, ειχε και fa cup,που δεν εδειχνε το διεθνες.
Σημαντικη για μενα και η προσθηκη του foxsports,ελπιζω σε hd,κυριως για το nfl.

Και ολα αυτα πανω που σε ακριβως 1 εβδομαδα ξεκιναει στο Discovery ο νεος κυκλος Air Crash Investigation! Δηλαδη με το ζορι 'προλαβαινουμε' 3 επισοδεια! Ελεος!
Δε ξερω αν προλαβε να με διορθωσει καποιος εδω, μεγαλη πατατα εγραψα, η 'σειρα' αυτη ειναι στο National Geographic οποτε ακυρο (εκτος αν ειναι να φυγει και αυτο :Ρ). Αρα για εμενα μικρο το κακο, τωρα το ετερον ημισυ οπως ειπαμε ....δυσαρεστηθηκε πολυ...!

Εγω μαλλον θα το κοψω. Δεν βλεπω ποτε ταινιες (τις κατεβαζω και τις βλεπω σε full bluray ή 4Κ οποτε θελω εγω), ουτε παιδικα η κορη μου (ειναι 3 ετων και βλεπει καμια ωρα στην ελευθερη τηλεοραση και αυτο αρκει), ουτε ντοκυμαντερ (κι αυτα τα βλεπω οποτε θελω εγω κατεβασμενα). Οσο για τα αθλητικα (ειμαι ΑΕΚ), μπορω να δω τα 10 ματς κυπελου ή μπασκετ σε καφετερια ή σε φιλο, και cl/el το ιδιο.Νοβα εχει ο πατερας μου και βλεπω εκει ΑΕΚ μπαλα. Επισης μεσω kodi σαν λυση αναγκης μια χαρα βλεπεις τσαμπα. 350 τον χρονο ειναι πολλα πλεον για την εποχη μας. Θα κρατησω double play vdsl50 και πολυ ειναι...Δυστυχως οι εποχες αλλαξαν. Με 350 πληρωνω τον ενφια πχ...

Ακόμα να βγει επίσημη ανακοίνωση απο τον ΟΤΕ; Καλο θα ηταν να βγει για να το μάθει ο περισσότερος κόσμος.

cosmote-tv.png

Πηγή: Τυπολογίες

Ακριβώς την ίδια απάντηση δίνουν και στη σελίδα της cosmote tv στο facebook.

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

o οτε και στην περιτπωση του histoty φανηκε πως δεν τον ενδιαφερει και πολυ. παει και βρικσει αλλο πιο φθηνο. βεβαια το discovery ειναι discovery. παντα υπαρχει σε μια πλατφορμα.

το καλο ειναι οτι ερχεται νεο περιεχομενο που δεν το εχει η νοβα

Υπάρχει και κάποιο κέρδος σε αυτό όχι για όλους βέβαια αλλά μόνο για αυτούς που έχουν και τις δυο πλατφόρμες. Μέχρι τώρα σε επίπεδο καναλιών ντοκυμαντέρ έχεις τα ίδια ακριβώς και οι δυο, απο εδώ και πέρα θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία απο κανάλια. Σε κάθε περίπτωση δεν υπονοώ οτι οποίος χάνει τα discovery πρέπει να κανει και Nova συνδρομή για αν τα βλέπει αν δεν εχει την δυνατότητα να το κανει. Για αυτόν σε κάθε περίπτωση η αλλαγή αυτή ειναι απώλεια.