Νέα για Cosmote TV

Η ταινία υπάρχει στο YouTube (με την άδεια του δημιουργού) για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα και τα σχόλια είναι πολυ θετικά

Πάντως μερικοί δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φεύγουν, λες και με το ζόρι έχουν συνδρομή. Προσωπικά με ενδιαφέρει Premier League και Champion League, αν τα χάσει θα πάω αλλού, δεν θα κάθομαι να κλαίω την μοίρα μου. Αν πάλι χάσει το ένα από τα 2 θα επιλέξω μια από τις 2 πλατφόρμες, δεν θα χαθεί και ο κόσμος. Υλικό υπάρχει για όλους (παιδικά, ντοκυμαντέρ, αθλητικά, σειρές, ταινίες, μουσική) που άλλους τους καλύπτει και άλλους όχι. Για τους 2ους υπάρχουν και άλλες επιλογές (2η πλατφόρμα, netflix, video club γειτονιάς κ.α).

Θα φυγουμε φιλε μολις τελειωσει το συμβολαιο μας.Δεν μας εδωσαν σκανδαλωδως την δυνατοτητα να αποχωρησουμε νωριτερα οταν αφαιρεσαν σημαντικο περιεχομενο.Αλλα που θα παει, δυομιση μηνες εμειναν...

αυτο ακριβως που ειπε ο φιλος εχουμε συμβολαιο ζητουν ρητρα για το σπασιμο.Αλλα ουτε και να παω σε χαμηλοτερο προγραμμα να γλιτωσω τη χασουρα

Αλλη μια διοργανωση ετοιμαζεται να χασει η Cosmote TV απο οτι διαβαζω το κυπελλο Ελλαδος....τσακωνονται ΕΡΤ και Ιβαν ο Πιστολερο.Τακτικη Νοβα δηλαδη να χανουμε αθλητικο περιεχομενο γιατι θα το δειχνουν τα ελευθερα καναλια...

Καλά σιγά την διοργάνωση.
Μόνο ο τελικός αξίζει....και αν.
Formula και serie A είναι απώλειες σοβαρές όχι αυτό.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://rexsat.blogspot.com/2016/05/0705-music-hdtv-highlights-only-fta.html?m=1. Καλημέρα στην παρέα! Ερώτηση στον φίλο davinci ή οποιονδήποτε έχει γνώση.
1 ον. Η αναβάθμιση σε HD τα κανάλια της viasat καθώς και η ενεργοποίηση του Epic drama HD, αφορούν την cosmote tv;
2 ον. Ο eutelsat 16Ε αποτελεί τον πολυπόθητο και αναμενόμενο νέο αναμεταδότη της cosmote tv;

Αν αυτά συνδέονται, τότε γίνονται όμορφα πραγματάκια 😉

O eutelsat 16e ειναι αλλη τροχιακη θεση με αναμεταδοτες αλλων παροχων καμμια σχεση με τον αναμεταδότη σε αναμονη που ειναι στην 9β
To καλο εινα οτι η viasat εβγαλε ανεξάρτητες ροες hd για το καθε καναλι κ απο αυτες οποια πλατφόρμα θελει θα τις ενταξει στους αναμεταδοτες.
Δεν ξερουμε αν η κοσμοτε θα τα αναβαθμισει.
Η καλυτερη αρχη που θα μπορουσε να κανει ειναι να προσθέσει το epic drama.

Οποιος εχει να προσθεσει η να διορθώσει κατι απο τα παραπανω,ευχαριστως.

Το νεο
Επειτα απο ερωτηση οσον αφορα για την αναβαθμιση του tcm σε hd ,αυτη μεταβάλλεται λογω τεχνικων ζητηματων απο την turner για τελος μαρτιου

O eutelsat 16e ειναι αλλη τροχιακη θεση με αναμεταδοτες αλλων παροχων καμμια σχεση με τον αναμεταδότη σε αναμονη που ειναι στην 9β
To καλο εινα οτι η viasat εβγαλε ανεξάρτητες ροες hd για το καθε καναλι κ απο αυτες οποια πλατφόρμα θελει θα τις ενταξει στους αναμεταδοτες.
Δεν ξερουμε αν η κοσμοτε θα τα αναβαθμισει.
Η καλυτερη αρχη που θα μπορουσε να κανει ειναι να προσθέσει το epic drama.

Οποιος εχει να προσθεσει η να διορθώσει κατι απο τα παραπανω,ευχαριστως.

Το νεο
Επειτα απο ερωτηση οσον αφορα για την αναβαθμιση του tcm σε hd ,αυτη μεταβάλλεται λογω τεχνικων ζητηματων απο την turner για τελος μαρτιου

Σωστός όπως πάντα.
Το καλό με τις νέες ευρωπαϊκές HD εκδόσεις είναι ότι έχουν και ροή ελληνικών υποτίτλων.
Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι 100% έτοιμοι και αν υποτιτλίζουν ακόμη όλες τις εκπομπές στα ελληνικά αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον να μπουν είτε στη cosmote ή σε κάποιο κυπριακό πακέτο.
Για το tcm hd και πάλι έχεις δίκιο, έψαχνα προχθές και δεν έχει ανεβεί ακόμη πουθενά ευρωπαϊκή έκδοση του καναλιού.
Για το boomerang hd... πρέπει να το βάλουν, υπάρχει ήδη ευρωπαϊκή ροή με ελληνικούς υπότιτλους εδώ και 2 μήνες.

Ευχαριστώ πολύ papaki_papaki, ας ελπίσουμε να αναβαθμιστούν τα viasat. Για το Epic drama συμφωνώ. Πάντως μόνο καλό νέο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η αναβάθμιση. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να τα βάλει η cosmote στο μπουκέτο. Φίλε μου voys το Boomerang HD είναι (νομίζω συμφωνούν όλοι) το καλύτερο παιδικό κανάλι αυτή τη στιγμή και στην cosmote γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι αποτελεί διακαή πόθο των συνδρομητών. Μακάρι να μπει. Εγώ θα επιθυμούσα επίσης τα Comedy Central HD, Vh1 classic, H2. Αλλά ας μείνουμε στα χειροπιαστά 😉

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλησπέρα σε όλους, όπως τα λεει ο papaki_papaki είναι. Δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για αναβάθμιση των HD καναλιών της Viasat, τουλάχιστον σύντομα. Αν αλλάξει κάτι και το μάθω θα ενημερώσω.

Σωστός όπως πάντα.
Το καλό με τις νέες ευρωπαϊκές HD εκδόσεις είναι ότι έχουν και ροή ελληνικών υποτίτλων.
Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι 100% έτοιμοι και αν υποτιτλίζουν ακόμη όλες τις εκπομπές στα ελληνικά αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον να μπουν είτε στη cosmote ή σε κάποιο κυπριακό πακέτο.
Για το tcm hd και πάλι έχεις δίκιο, έψαχνα προχθές και δεν έχει ανεβεί ακόμη πουθενά ευρωπαϊκή έκδοση του καναλιού.
Για το boomerang hd... πρέπει να το βάλουν, υπάρχει ήδη ευρωπαϊκή ροή με ελληνικούς υπότιτλους εδώ και 2 μήνες.

υπαρχει 19.2 & 28.2 το tcm hd

https://en.kingofsat.net/find.php?&standard=All&ordre=nom_pays&question=TCM&filtre=no&aff=zap

Aυτες που αναφερεις ειναι το γαλλικο κ το αγγλικο tcm αλλος προγραμματισμος διαφορετικες επιλογες και ταινιων αλλα κ σειρων. Η εκδοση tcm eastern europe η menatgc δεν υπαρχει σε hd (αυτη που παιρνουμε ελλαδα κυπρος )προς ωρας.

https://rexsat.blogspot.com/2019/01/flash-extra-mad-pop-up-cosmote-tv.html?m=1. Καλησπέρα παιδιά. Φίλε μου papaki_papaki, στο παραπάνω link λέει ότι ενδεχομένως ο νέος αναμεταδότης να είναι διαφορετικής πόλωσης από αυτήν που ήδη δοκιμάζεται στις 9Ε, προκειμένου να αρχίσουν να μεταφέρονται εκεί και υφιστάμενες υπηρεσίες, για την καλύτερη διαχείριση χωρητικότητας bitrate και στους υπόλοιπους αναμεταδότες της πλατφόρμας...Λες να είναι τελικά ο 16Ε; Δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου και ζητώ συγνώμη εάν λέω κοτσάνες 😉