Νέα για Cosmote TV

540.349 συνδρομητές Cosmote TV

Στις 31 Μαρτίου 2019, ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών COSMOTE TV διαμορφώθηκε σε 540 χιλιάδες, αυξημένος κατά 2,4% σε ετήσια βάση. Σε επίπεδο εσόδων, ο ΟΤΕ πέτυχε ένα ακόμα τρίμηνο ανάπτυξης της τηλεόρασης, σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, με ΟΤΤ προσφορές και αυξανόμενη «πειρατεία».

https://www.cosmote.gr/otegroup_com..._group_k_ote_sa/gr/OTE_Q1_2019_RESULTS_GR.pdf

Διαγράφηκαν 3 πόστ σχετικά με το κανάλι που προστίθεται στο GO. Περιγραφές και χαρακτηριστμοί πολιτικοί δεν επιτρέπονται.

γεια σας, επειδή σκέφτομαι να το κόψω το cosmote tv (τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα έχει πάλι ποδόσφαιρο) θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός μέσα στο καλοκαίρι που θα έχει κάλυψη αποκλειστικά απο την cosmote tv...

15/8/2018 ανακοινωνετε ο 8ος αναμεταδοτης στην συχνοτητα 11766 H
15/9/2018 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/10/2018 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/11/2018 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/12/2018 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
Happy new Year.....:BDGBGDB55:

15/01/2019 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/02/2019 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/03/2019 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα 11766 H
15/04/2019 παραμενει σε δοκιμαστικη συχνοτητα σε αλλη συχνοτητα 11.938 Η

σε λιγο θα κλεισουμε ενα χρονο δοκιμων μας ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ COSMOTE με την χαλια εικονα σε ολα τα HD καναλια της πλατφορμας.....!

να κανουμε ενα up !! 15/5

Keep-walking-orla-collective-09.jpg

COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES: το νέο pop up κανάλι της COSMOTE TV αφιερωμένο στο ΝΒΑ

Με αφορμή τους τελικούς του ΝΒΑ, η COSMOTE TV φέρνει αποκλειστικά το νέο pop up κανάλι COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, με 24ωρο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, την προβολή εμβληματικών αγώνων, αλλά και σπάνιες συνεντεύξεις και ιστορίες ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα παρκέ. Το pop up κανάλι κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Μαΐου και θα μείνει στον «αέρα» έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Μεταξύ όσων θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV στο COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, είναι η σειρά ντοκιμαντέρ “Basketball: A Love Story”. Μέσα από τα 13 ωριαία επεισόδια, οι τηλεθεατές θα κάνουν αναδρομή στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ και θα ανακαλύψουν άγνωστα περιστατικά του ΝΒΑ, του WNBA και του NCAA.

Επίσης, στο κανάλι θα προβληθούν ορισμένοι από τους καλύτερους και πιο ιστορικούς αγώνες από το 1984 μέχρι και το 2018, οι οποίοι πλαισιώνονται από ιστορίες παικτών, όπως οι Λάρι Μπέρντ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Μάικλ Τζόρνταν, Ντράζεν Πέτροβιτς, Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και προπονητών, όπως ο Φιλ Τζάκσον και ο Ρικ Πιτίνο.

Στο νέο pop up κανάλι ξεχωρίζει ακόμα, η καθημερινή ενότητα «Greek-American basketball stories» με ιστορίες - συνεντεύξεις Ελλήνων παικτών, αλλά και του προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο. Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Ευθύμης Ρεντζιάς, αλλά και η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίσθηκε στο WNBA, Αναστασία Κωστάκη, αναλύουν την αμερικανική πραγματικότητα, μέσα από γεγονότα που έζησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Επιπλέον, οι φίλοι του μπάσκετ, θα παρακολουθήσουν ειδικό αφιέρωμα στην πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Φιλαθλητικό ως τους Μπακς, μέσα από συνεντεύξεις και αποστολές της COSMOTE TV στην Αμερική, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και μία ξεχωριστή ενότητα για τον ιστορικό μπασκετικό θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος επί των Ηνωμένων Πολιτειών το 2006.

Το pop up κανάλι COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές των οικιακών & επαγγελματικών πακέτων της COSMOTE TV που περιλαμβάνουν τα κανάλια COSMOTE SPORT. Επιπλέον θα διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO σε όσα πακέτα περιλαμβάνουν τα κανάλια COSMOTE SPORT, για χρήση στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Το περιεχόμενο του καναλιού διατίθεται και σε Replay TV για τους συνδρομητές των παραπάνω πακέτων.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/26743-cosmote-sport-basketball-stories-to-neo-pop-up-kanali-tis-cosmote-tv-afieromeno-sto-nva

Έτσι όπως λέει το site, πρέπει ήδη το κανάλι να εκπέμπει σε cosmote tv και nova. Έχει βγει ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένας φίλος σε άλλο forumέγραψε ότι θα βγει από αύριο στη θέση 111

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν θα μπει στο 111 ( τώρα είναι το open νομίζω) στο ευρυζωνικo δέκτη θα γίνει αυτόματα;
γιατί δεν βλέπω καπου να εχει αναζήτηση αυτος ο δεκτης , η κάνω λάθος ;

Μετα απο επανεκκίνηση ολα μπηκαν σε σειρα,γιατι πριν το onetv έβγαινε πανω στο open,πλεον στο 111 με εντυπωσιακή ποιότητα εικονας για τα οτε δεδομένα...

Το One Channel εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα και μέσω Cosmote TV και Nova

https://www.secretmedia.gr/media/18...-oli-tin-ellada-kai-meso-cosmote-tv-kai-nova/

Σε ολη την Ελλαδα? μην γραφετε ανακριβειες. Δυτικη Μακεδονια που ειναι?

Μαλλον εννοεις σε ολη την Ελλαδα μεσω cosmote και nova, ετσι οπως το εγραψες βγαζει αλλο νοημα.

Χμμμ σαν τον Σκαι του Αλαφούζου μοιάζει....απλώς ειναι το one του Μαρινακη .... :-)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σύμφωνα με διαφήμιση στο promo, από 1-30 Ιουνίου στην θέση 400 της cosmote, νέο κανάλι national geographic +.

Σύμφωνα με διαφήμιση στο promo, από 1-30 Ιουνίου στην θέση 400 της cosmote, νέο κανάλι national geographic +.

Επιτέλους ένα καλό pop up κανάλι. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε pepis

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι η πρώτη καταγραφή pop up καναλιού απο δίκτυο.στην ουσία θέλουν να προωθήσουν το tv plus(ειναι Σχετικά χαμηλό ακόμη το ποσοστό συνδεδεμένων ) και για ενα μήνα επιλεγμένο περιεχόμενο του nat geo plus θα ειναι γραμμικό.

με το σκεπτικό της προτροπής στους συνδρομητές να ενεργοποιήσουν της hybrid υπηρεσίες θα κανει πρεμιέρα και η σειρά παραγωγής cosmote "έτερος εγώ" αποκλειστικά στο tv plus(αρχικα τουλάχιστον) στις 16 Ιουνίου.

Τωρα ακούστηκε και κατι που δεν ξερω αν προχωράει,γράφτηκε και στις Τυπολογίες οτι ο αντ1 σκέφτεται να δημιουργήσει θεματικά συσυνδρομητικά κανάλια .με βάση οτι ο αντ1 εχει ποσοστά κ δικαιώματα εκμετάλλευσης στο vice εγω απλα απορώ πως τοσα χρόνια κ ακόμη δεν εχει σκάσει το viceland tv .

Και τέλος επειδή ίσως θα ναι δύσκολο να συνυπάρξουν ξανα τα παλια discovery με τα υπαρχοντα food,fine,travel Όλα σε ενα πακέτο,καλό θα ηταν η cosmote να προσανατολιστεί κ σε άλλες επιλογές love nature ,Smithsonian channel που ειναι σε ευρωπαϊκή επέκταση.

Εάν θέλουν να προωθήσουν το tv plus ας βάλουν το fox+ και γενικά να υπάρχουν ολόκληροι κύκλοι σειρών για να παρακολουθούν περισσότεροι...