Νέα για Cosmote TV

Εφαρμογή στα πρότυπα του Netflix θα είναι. Τι εννοείς multiview; Πολύ αμφιβάλλω. Μάλλον θα θέλει άλλη συνδρομή.
 
λογικα θα ειναι οπως ηταν και πριν συν 5 ευρω για multiview ακριβως οοως λειτουργει το cosmote tv go

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 
Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Δες το σαν μια ξεχωριστή υπηρεσία. Σαν IPTV. Τώρα για τους υπάρχοντες πελάτες δεν ξέρω αν θα χρεώνεται επιπλέον αλλά θα έχεις καινούργιο δέκτη- tv box.
 
νομιζω ειναι ο καιρος οπου σιγα σιγα θα εχουμε τις πληροφοριες αυτες.
o μιχαλακης ειχε μιλησει και για βελτιωμενη εμπειρια οπου οι συνδρομητες θα μπορουν να πλοηγουνται πιο ευκολα και γρηγορα σε περιεχομενο και καναλια,οτι ο αποκωδικοποιητης θα κανει πιο ευκολη την συνδεση μεσω wifi.αυτα φανταζομαι θα ισχυουν και για τους πελατες δορυφορικου με την προυποθεση οτι ο νεος δεκτης θα εχει υποδοχη για δορυφορικη κεραια γιατι διαφορετικα μιλαμε για μεταπηδηση οποιου συνδρομητη το επιθυμει σε iptv.φανταζομαι οτι αν υπαρχει η προυποθεση της κεραιας θα ειναι δυνατη η αντικατασταση των υφισταμενων με τον νεο ισως με καποια χρεωση ως προς το box(?)
το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε τις αλλαγες αυτες στο cosmote tv go στις πλατφορμες που ηδη διατιθεται αλλα και εφαρμογη σε εξυπνες τηλεορασης .

η εικονα του νεου interface απο cnn gr

350169bf-ea4e-4909-b61a-e40548b82e86_002.jpg
 
Για εμάς που είμαστε ήδη συνδρομητές θα υπάρχει καμιά καλή τιμή για την Android πλατφόρμα; Εγώ ας πούμε θα ήθελα να το βάλω μέσα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά αν συνδέεται με WiFi....δεν θέλω να βάλω multiview για να μην μπλέξω με καλώδια κλπ...
 
Γμωριζεται αν ο νεος κυκλος του peaky blinders θα προβληθει στα καναλια της cosmote, αλλα και με ποια στουντιο συνεργαζεται η cosmote οσον αφορα ταινιες και σειρες?
 
Να πω και εγω τεράστιο μπραβο στον ΟΤΕ για την πετυχημένη σειρά "έτερος εγω χαμένες ψυχές". Τωρα κατάφερα να την δω.
 
@polakis ναι θα ειναι ασχετη η νεα πλατφορμα με το tv go,θα μοιαζουν στο περιβαλλον λειτουργιας,θα γινει ανανεωση στο tv go.
@aris nektarios δεν νομιζω οτι θα παρεχεται εκπτωση σε ηδη συνδρομητες γιατι προκειται για την ιδια πλατφορμα με αλλο λειτουργικο κ αλλο περιβαλλον.ας δουμε αν θα υπαρχει διασυνδεση της νεας πλατφορμας με δορυφορικο.σε αυτη την περιπτωση ισως σε οσους επιθυμουν να γινεται μεταβαση στην νεα με μια χρεωση στο box,διαφορετικα θα μιλαμε για εμπειρια θεασης δυο ταχυτητων (δυσκολο)
@billys13 καλα κανεις και το λες,ηταν πολυ καλο και το καλυτερο ειναι οτι θα εχει και δευτερο κυκλο,επισης εξεταζουν κ αλλα σεναρια σειρων.
Στο cosmote history ερχονται και εκει πολυ καλες παραγωγες και συμπαραγωγες cosmote tv
 
Τι θα γίνει με τη νέα πλατφόρμα και τους συνδρομητές iptv;Θα μεταπηδήσουν σε αυτή ή θα παραμείνουν ως έχουν;
 
Έχω η ψάξει στο YouTube την εταιρείας Comcast που υιοθετεί τη συγκεκριμένη λύση η cosmote και ομολογώ ότι την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Αναμένουμε λοιπόν.
 
Δύσκολα για Σεπτέμβρη, θα πάει Οκτώβρη πιθανότατα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk