Νέα για Cosmote TV

Απίστευτο κ όμως αληθινό..
Μπήκε replay tv στο national geographic..
Άργησε αλλά μπήκε!!

Νομίζω ότι υπάρχει μια κινητικότητα. Λέτε να έχουμε καμία ανακοίνωση τέλος τις εβδομάδας;

Προς όσους γνωρίζουν:
Υπάρχει περίπτωση αυτή η εξέλιξη με το Replay TV να σχετίζεται έστω και λίγο με ενδεχόμενη ανανέωση με τη Disney; Το τριετές κάπου τώρα δεν λήγει;

Να βαλουν και hd στο replay κανα καναλι ομως..υπηρχε τοσο καιρο το ERT HD και το κανανε και αυτο sd

Εδώ νοικιάζεις ταινία στο movies club, για να δουν τα μικρά, πληρώνεις 2,80 και η ταινία είναι sd.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα SD on demand τσάμπα τα έχουν. Ειδικά με το hybrid έπρεπε να φύγουν όλα τα on demand κανάλια που πιάνουν άδικα χώρο στον δορυφορο.. Η ποιότητα ανέβηκε αλλά χρειάζετε και άλλο.

Προς όσους γνωρίζουν:
Υπάρχει περίπτωση αυτή η εξέλιξη με το Replay TV να σχετίζεται έστω και λίγο με ενδεχόμενη ανανέωση με τη Disney; Το τριετές κάπου τώρα δεν λήγει;

Πως συσχετίζονται τα παραπάνω με το στούντιο της Disney?

Ωπα...κατάλαβα...επειδή η Fox εξαγοράστηκε απο την Disney και μπήκε το replay ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχε..μάλλον αυτό εννοείς..

Last edited by a moderator:
Στην CosmoteTV το κύπελλο Ελλάδας. Από την φάση των 16 και μετά (λογικό μιας και το κόστος κάλυψης σε κάθε χωριό και κωμόπολη είναι ασύμφορο).

http://www.gazzetta.gr/stili/media-...das-tha-provalletai-kai-fetos-stin-cosmote-tv

Η Cosmote TV εξασφάλισε και φέτος τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ θα έχει τα ματς από την φάση των «16» μέχρι και τον τελικό.
Η ανακοίνωση - ενημέρωση της ΕΠΟ:

Έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20 από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Νέες τιμές στα πακέτα cosmote TV
Cinema =15
Sport =20
Full pack =22

για συνδρομητες σε κινητη η σταθερη... που και παλι το 22 ειναι η βελτιστη προσφορα , 25 δινει στο my cosmote σαν προσφορα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

για συνδρομητες σε κινητη η σταθερη... που και παλι το 22 ειναι η βελτιστη προσφορα , 25 δινει στο my cosmote σαν προσφορα
Στο site γραφει καπου οτι ειναι μονο για οσους εχπυν σταυερο 'η κινητο? Εγω νομιζω οτι ειναι τιμη για ολους.