Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Θεωρώ πως και τα 2 δίκτυα θα πρέπει να στηρίξουν εγχώριους καλλιτέχνες και εγχώριες προσπάθειες. Έχουμε δει ότι βγαίνουν εξαιρετικές παραγωγές όταν υπάρχει η στήριξη των 2 συνδρομητικών πλατφορμών και θεωρώ πως είναι και οι μόνες που μπορούν να δώσουν το σωστό μπάτζετ στους καλλιτέχνες ώστε να έχουμε τέτοια υπέροχα αποτελέσματα. Και μακάρι να δούμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Φεύγει λίγο από το κομμάτι της ενότητας των νέων της Cosmote TV ωστόσο νομίζω πως πρέπει να το αναφέρουμε.

Πολύ κρίμα η αποχώρηση του Fine Living. Δεν αποτελεί αντίβαρο το Museum Tv καθως αρχικά δεν έχει υπότιτλους και το περιεχόμενο που προβάλλει δεν ειναι το ίδιο με το fine living και αφορά περιορισμένο κοινό.Ελπίζω σε καλύτερη προσθήκη.

απο το epg πρόγραμμα φαινεται να φευγουν 31-12 ολα της discovery δλδ και το travel και το food network....

Πιο πιθανό να μην έχει ανανεωθεί το EPG καθώς αν ισχύουν όλα αυτά ας αφήσουν τουλάχιστο την πόρτα ανοιχτή καθώς θα το κλείνουν το μαγαζί...:ciao::4600:

Στο epg του food network στο ott μου έβγαλε ενημέρωση στο epg ότι το κανάλι θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Edit: και στο travel και στο fine living
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Η cosmote tv είναι σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς κρίνουν πως θα κρατηθούν στον... αφρό με τις διοργανώσεις της UEFA, το NBA και τα κύπελα Ελλάδας.

Παιδιά κάθε αποχώρηση σημαίνει και προσθήκη. Εγώ έχω ένα σενάριο στο κεφαλι μου που δεν είναι απίθανο. Μετά το γερό χαστούκι που έφαγε από την bundesliga και την la liga, συν τις αφαιρέσεις καναλιών θα έρθει κάποια προσθήκη και εγω πιστευω οτι θα ενισχύσει και τον τομέα της ψυχαγωγίας.

Γιατί όμως έτσι ξαφνικά τέτοια μαζική φυγή ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο με τα δυο χαμένα πρωταθλήματα? Εμένα μου φαίνεται ότι δεν ήθελαν να ρίξουν πλεον λεφτά στην τηλεόραση και θα τα διοχετεύσουν αλλού...

Προφανώς κρίνουν πως θα κρατηθούν στον... αφρό με τις διοργανώσεις της UEFA, το NBA και τα κύπελα Ελλάδας.

Πριν αφρό γράφεις φίλε μου;

Τα 9 κανάλια αθλητικών χωρίς περιεχόμενο το ΣΚ θα πιάσουν πάτο από τις κονσέρβες που θα δείχνουν..

Για το ψυχαγωγικό περιεχόμενο δε θα γράψω τπτ καθώς ζήτημα να είχα παρακολουθήσει 2-3 ωρε σύνολο σε μη αθλητικό κανάλι επι 3 χρόνια.

Τα 9 κανάλια αθλητικών χωρίς περιεχόμενο το ΣΚ θα πιάσουν πάτο από τις κονσέρβες που θα δείχνουν..

Για το ψυχαγωγικό περιεχόμενο δε θα γράψω τπτ καθώς ζήτημα να είχα παρακολουθήσει 2-3 ωρε σύνολο σε μη αθλητικό κανάλι επι 3 χρόνια.

Το ίδιο μπορεί να πεί κανείς συνήθως για την Nova τις Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες που δεν θα έχει καμμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Και πρωτού πείς, θα έχει ευρωλίγκα, δεν βλέπουν όλοι μπάσκετ, οπότε για κάποιους ποδοσφαιρόφιλους θα είναι κενό το πρόγραμμα.

Και μιας και το πάτε για καταστροφολογία... 2 χρόνια τώρα που η Nova δεν είχε ούτε Αγγλικό, ούτε Ιταλικό, ούτε Γερμανικό, ούτε Champions League, ούτε Europa League... καταστράφηκε ? ( όχι, δεν "χρεωκόπησε" λόγω της έλλειψης αυτών των πρωταθλημάτων )

Τα κανάλια είναι τρία. Είναι και το fine living.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις πληροφορήθηκα ότι τα discovery φεύγουν και απο την Nova. Αλλά δεν είναι 100% σίγουρο

Ο καθένας προφανώς παρακολουθεί το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Κρίνω πως η Nova τους έπιασε στον ύπνο όσον αφορά Bundesliga και la liga, για αυτό και στον επόμενο διαγωνισμό, της UEFA έδωσαν τόσο μεγαλύτερη προσφορά.

Για τα μη αθλητικά κανάλια διαφωνώ. Προσωπικά πέραν από F1 και NBA, δεν τα παρακολουθώ ενώ ως επί το πλείστον παίζουν τα docu.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Αυτό δεν έχει ακουστεί
Κάτι άκουσα εγώ από κάποιον γνωστό αλλά δεν είναι σίγουρο. Κακώς το ανέφερα σβήστε το σχόλιο δεν αφορά το topic εδώ