Νέα για Cosmote TV

Το ίδιο μπορεί να πεί κανείς συνήθως για την Nova τις Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες που δεν θα έχει καμμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Και πρωτού πείς, θα έχει ευρωλίγκα, δεν βλέπουν όλοι μπάσκετ, οπότε για κάποιους ποδοσφαιρόφιλους θα είναι κενό το πρόγραμμα.

Και μιας και το πάτε για καταστροφολογία... 2 χρόνια τώρα που η Nova δεν είχε ούτε Αγγλικό, ούτε Ιταλικό, ούτε Γερμανικό, ούτε Champions League, ούτε Europa League... καταστράφηκε ? ( όχι, δεν "χρεωκόπησε" λόγω της έλλειψης αυτών των πρωταθλημάτων )

1. Μιλάς για πρόπερσι καθώς πέρυσι είχε όλο το Ιταλικό.

2. Αν συγκρίνεις το ενδιαφέρον που υπάρχει για αθλητικές μεταδόσεις το ΣΚ με αυτές μεσοβδόμαδα για να βρεις επιχείρημα , πάσο..

3. Η Νόβα χρεοκόπησε. Πιο καταστροφή δεν γίνεται. Για να βρεθεί να την αγοράσει κάποιος οι πιστωτές της ΧΑΡΙΣΑΝ το 80% από τα χρέη της.

4. Συνδρομητικά έπιασε πάτο την προπέρσινη χρόνια παρότι έδινε και χονδρική σε Voda - Wind.

Πάμε παρακάτω.

Η συμφωνία Nova Discovery ανανεώθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Η συμφωνία Nova Discovery ανανεώθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Δεν το γνώριζα συγγνώμη απλά κάποιος μου είπε ότι θα έφευγαν από την Nova και βιάστηκα να το πω

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Πολλά μπορεί να λένε διάφοροι, απλώς τα τσεκάρουμε πρώτα.

1. Μιλάς για πρόπερσι καθώς πέρυσι είχε όλο το Ιταλικό.

2. Αν συγκρίνεις το ενδιαφέρον που υπάρχει για αθλητικές μεταδόσεις το ΣΚ με αυτές μεσοβδόμαδα για να βρεις επιχείρημα , πάσο..

3. Η Νόβα χρεοκόπησε. Πιο καταστροφή δεν γίνεται. Για να βρεθεί να την αγοράσει κάποιος οι πιστωτές της ΧΑΡΙΣΑΝ το 80% από τα χρέη της.

4. Συνδρομητικά έπιασε πάτο την προπέρσινη χρόνια παρότι έδινε και χονδρική σε Voda - Wind.

Πάμε παρακάτω.

Αρχικά δεν μου αρέσει ο "τόνος" γραφής σου.
Τα "πάμε παρακάτω" παρακαλώ να τα αφήσεις για αλλού.

1. Ναι, για πρόπερσι.
2. Προσωπική σου άποψη. Εσένα σου αρέσει να βλέπεις το ΣΚ, εμένα μου αρέσει να βλέπω τα καλά ματς του Champions League. Θα κάνουμε κουμάντο στο τι θα αρέσκεται ο καθένας να βλέπει ? Άποψή σου και άποψή μου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θες να την επιβάλεις και στους άλλους.
3. Δεν χρεωκόπησε επειδή έχασε τα πρωταθλήματα, κακή διαχείριση των οικονομικών καθώς και του προγράμματος έγινε ( συν κάποιες λανθασμένες επενδύσεις στο τηλεπικοινωνιακό ).

Για να κλείνουμε το "θέμα", δεν σε ικανοποιεί το τι κάνει και προσφέρει η Cosmote.
Δεν γίνεσαι συνδρομητής.
Πρόβλημα κανένα.

Πολλά μπορεί να λένε διάφοροι, απλώς τα τσεκάρουμε πρώτα.

Ναι συγχώρεσε με έκανα λάθος

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Αρχικά δεν μου αρέσει ο "τόνος" γραφής σου.
Τα "πάμε παρακάτω" παρακαλώ να τα αφήσεις για αλλού.

1. Ναι, για πρόπερσι.
2. Προσωπική σου άποψη. Εσένα σου αρέσει να βλέπεις το ΣΚ, εμένα μου αρέσει να βλέπω τα καλά ματς του Champions League. Θα κάνουμε κουμάντο στο τι θα αρέσκεται ο καθένας να βλέπει ? Άποψή σου και άποψή μου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θες να την επιβάλεις και στους άλλους.
3. Δεν χρεωκόπησε επειδή έχασε τα πρωταθλήματα, κακή διαχείριση των οικονομικών καθώς και του προγράμματος έγινε ( συν κάποιες λανθασμένες επενδύσεις στο τηλεπικοινωνιακό ).

Για να κλείνουμε το "θέμα", δεν σε ικανοποιεί το τι κάνει και προσφέρει η Cosmote.
Δεν γίνεσαι συνδρομητής.
Πρόβλημα κανένα.

To ότι το περιεχόμενο του ΣΚ είναι το φιλέτο σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι η άποψή μου αλλά ένα δεδομένο.
Και αυτό δεν έχει σχέση με τις προτιμήσεις τις δικές μου ή τις δικές σου.
Eίναι κάτι αυταπόδεικτο με καθαρά τεχνοκρατικούς όρους βάση των οποίων κινείται οικονομικά και το industry..
Δεν επιβάλλω καμία άποψη , λέω ότι από καθαρά τεχνοκρατικούς-οικονομικούς όρους βάση των οποίων κινούνται και αυτές οι εταιρίες τι συμβαίνει στην αγορά.

Μην παρεξηγείς τον τόνο μου , δεν υπάρχει κάτι προσωπικό άλλωστε.
Απλά λόγω UK παραέχω γίνει καυστικός.. :ernaehrung004:

Απλα καταργείται το Discovery Showcase HD στις 01/01/21 `η στις 31/01 και ενδεχομένως θα αναβαθμιστεί το Discovery σε HD...

Καλησπέρα σας,
Έχει προσπαθήσει κανένας φίλος να επικοινωνήσει με το 13888 ή το 13788?
Προσπαθώ 3 μέρες τώρα και είναι αδύνατον.
Έχω πρόβλημα με τον pvr δέκτη που μου αντικατέστησαν το παλιό που χάλασε.
Μια βγάζει μαύρη οθόνη μια δεν κάνει εγγραφές....μιλά με ότι είναι για πολλές κλωτσιές.
Μου έστειλαν ακόμα έναν και δεν μπορώ να τους βγάλω στο τηλέφωνο για να τον ενεργοποιήσω.
Έχετε καμμία ιδέα?

Καλησπέρα σας,
Μια βγάζει μαύρη οθόνη μια δεν κάνει εγγραφές....μιλά με ότι είναι για πολλές κλωτσιές.
Μου έστειλαν ακόμα έναν και δεν μπορώ να τους βγάλω στο τηλέφωνο για να τον ενεργοποιήσω.
Έχετε καμμία ιδέα?

Γιατί δεν τους λες στο τηλέφωνο όταν είσαι στην αναμονή να σε πάρουν εκείνη τηλέφωνο;Εγώ τους πήρα προχτές το έκανα αυτό και
σε μια ώρα με είχαν πάρει...

Το 13788 κάτι για έντονα καιρικά φαινόμενα λέει και κλείνει .
Το 13888 δεν μου δίνει τέτοια επιλογή, ενώ παλιά όντως την είχε.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!

Καλησπέρα σας,
Έχετε καμμία ιδέα?

Στη σελίδα της cosmote υπαρχει επιλογή να δώσεις τον αριθμό σου κ να σε καλέσουν αυτοί
Εγώ μόνο έτσι επικοινωνώ μαζί τους.

Τωρα σοβαρα,φευγουν εκτος απο το fine living και food και travel? Ειναι δυνατόν;τα τελευταια που χαν μείνει πριν την εξαγορα απο την discovery φευγουν..οπότε εικαζω οτι discovery αλλα δεν ερχονται..τι ερχεται;

Καλα φευγουν ολα τι θα μεινει,μονο τα αθλητικα .επειδη εδωσε τοσα λεφτα στους αγωνες .ριχνει τα υπολοιπα .φυσικα δεν υπαρχουν ταινιες και σειρες .χανουμε και τα αλλα .τι να πω .τουλαχιστον θα φερουν 4κ δεκτη για σπορτ4κ και ενα καναλι 4κ για ταινιες και να φερουν αλλα καναλια διαλιως γιατι να πληρωνω συνδρομη ,με ενα φτωχο προγραμμα.καλυτερα να βλεπω νετφλιξ η αλλη εφαρμογη παρα να δινω λεφτα τσαμπα σε αυτους.ελπιζω να το δουν αλλιως γιατι βλεπω να φευγουν πολλοι συνδρομητες .αν δεν το καταλαβουν τουλαχιστων να φερει προγραμμα η νοβα τωρα που ανεβηκε να παμε ολοι στην νοβα .

Τωρα σοβαρα,φευγουν εκτος απο το fine living και food και travel? Ειναι δυνατόν;τα τελευταια που χαν μείνει πριν την εξαγορα απο την discovery φευγουν..οπότε εικαζω οτι discovery αλλα δεν ερχονται..τι ερχεται;
πηγή;

Το γράφει ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος στα εν λόγω κανάλια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tωρα εξηγειται η ενταξη του museum ,το οποιο προφανώς δεν μπορει να ναι αντικατασταση καποιου απο αυτα που φευγουν,σταχτη στα μάτια.υπότιτλοι δεν νομιζω να μπουν,δεν βλεπω αναφορα στην ανακοινωση.

απο πέρυσι μεχρι τωρα έχουν φυγει 6καναλια μαζι με αυτα τελος του μηνα και εχει μπει μονο το museum.καπου έλεος

Ήταν τόσο δημοφιλή αυτά τα κανάλια;
Λεπτό δεν τα είχα παρακολουθήσει.
Σε όσους το είπα τους περνάει αδιάφορα.
Το cosmote cinema 3 να μην φύγει μου είπαν περισσότεροι.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χώρος για δυο συνδρομητικές πλατφόρμες.
Ας συγχωνευτούν για να επιβιώσουν