Νέα για Cosmote TV

η λογική της δημοφιλίας ειναι για τις εταιριες καλη καραμέλα οχι για τους τηλεθεατες.μιλαμε για συνδρομητικη τηλεοραση που προσφέρει επιλογές για θέαση ..αν τα παίρναμε ολα με βαση δημοφιλιας δεν θα μεναν ουτε 15 καναλια.
Το cbs reality ειναι δημοφιλες;οχι αλλα εχει σημασια; ειναι μια φθηνη επιλογη για αυτο κ μενει

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χώρος για δυο συνδρομητικές πλατφόρμες.
Ας συγχωνευτούν για να επιβιώσουν

Μαζι σου. Το ιδιο ελεγα και εγω οταν υπηρχε η φημη για εξαγορα της nova απο την cosmote.
Για μενα τρεις ειναι. Και η vodafone ειναι πολυ δυνατη.

Από οικονομικής άποψης πάντα η ελληνική οικονομία δεν αντέχει τόσες συνδρομητικες πλατφόρμες

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Βέβαια αυτό έρχεται σε αντίθεση με Κύπρο που έχει 3 πλατφόρμες σε πληθυσμό πολύ μικρότερο από δω.

Με τόσα διαδικτυακά συνδρομητικά τα δορυφορικά μένουν πρακτικά για τα σπορ.
Ε ας τα πάρει ένας να τα δίνει με ένα πλαφόν να ησυχάσουμε

θελω να πιστευω ότι θα βαλουν αργοτερα στο museum tv υπότιτλους όπως βάλανε και στα υπόλοιπα πχ viasat που αρχικά δεν είχε. Μαλιστα είναι στην κατήγορία ντοκιμαντερ που εχουν όλα.
Θα το θεωρήσω ξεφτίλα αν δεν βάλουν, Ελληνική πλατφόρμα πληρώνουμε και δεν γνωρίζουν ολοι αγγλικά. Αν θεωρήσουν οτι ξέρουμε τοτε να τους βγάλουν και από τα υπόλοιπα βγάλουν.Aς τολμαγανε να έκανε κατι τέτοιο μια ξένη πλατφόρμα πχ γερμανική και θα σου ελεγα εγω τι θα γινόταν, μαλιστα εκεί μεταγλωτίζουν τα πάντα !! που ειναι σαφώς ποιο δύσκολο απο τους υπότιτλους.
Τωρα για τα κανάλια φευγουν Travel, Fine Living, Food και δεν ξερω πιο άλλο. Ολο μειώσεις έχουμε . Μηπως εχει ακουσει κανεις αν θα εχουμε καμια προσθηκη προς αντικατασταση?

Food το παρακολουθώ φανατικά. Ενίοτε και το Travel. Είναι κανάλια που μπορείς να τα βάλεις, να κάνεις κάτι και να τα χαζεύεις. Δεν ξέρω τι γίνεται στην cosmote, αλλά το πάνε πολύ λάθος τον τελευταίο καιρό και θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Ετσι ακριβως .ειναι βασικα καναλια ψυχαγωγιας ειδικα για την χωρα μας που δεν διαθετει κ μεγαλο brand καναλιών που διατίθενται σε γειτονικες βαλκανικες χωρες...τυπου fox crime,bbc first ,love nature,amc ,comedy central και ποσα αλλα..η φαση θα ειναι να μας προσθέσει την σειρα καναλιων της spi international..κατι docubox ,fast and fun fasionbox και να γελαει καθε πικραμένος.Δυστυχώς το μπασιμο της discovery ειναι τεραστιο στα θεματικα κ η κοσμοτε για να το υπερκερασει πρεπει να φερει brand καναλια στην κατηγορια ντοκιμαντερ κ στις ψυχαγωγιας.

Φταίμε κι εμείς όμως αρκετά.

Τους στείλαμε κάνα mail, τους τηλεφωνήσαμε να παραπονεθούμε ή να τους σκυλοβρίσουμε ;

Μια ζωή πρόβατα επί σφαγής είμαστε....

Ναι σε όλα , αυτοί είμαστε , δυστυχώς !

Δεν πειραζει ας κοιμηθει κ αλλο η κοσμοτε..ερχεται οσονούπω το discovery plus με ολα τα κανάλια της συν ondemand..να δω μετα..
Εγω προσωπικα κ σε άσχετο χρονο εχω καταθεσει κ παραπονα κ προτάσεις..δεν ζητησα hbo..λογικα πράγματα αλλα ποιος ειμαι εγω κ εσυ κ ο καθε συνδρομητης...θα γινουμε κάποιοι οταν θα διακοψουμε κ ια παρακαλανε

Φταίμε κι εμείς όμως αρκετά.

Τους στείλαμε κάνα mail, τους τηλεφωνήσαμε να παραπονεθούμε ή να τους σκυλοβρίσουμε ;

Μια ζωή πρόβατα επί σφαγής είμαστε....

Ναι σε όλα , αυτοί είμαστε , δυστυχώς !
Και να στειλουμε τι θα γινει?
Τιποτα δεν θα γινει.

Οταν στελναμε για το eurosport και περναμε ακομη και τηλεφωνα εγινε τιποτα?

Οτι και να κανουμε τιποτα δεν θα γινει.

Food το παρακολουθώ φανατικά. Ενίοτε και το Travel. Είναι κανάλια που μπορείς να τα βάλεις, να κάνεις κάτι και να τα χαζεύεις. Δεν ξέρω τι γίνεται στην cosmote, αλλά το πάνε πολύ λάθος τον τελευταίο καιρό και θα βρεθούν προ εκπλήξεως.
Ετσι ακριβως κι εγω το ιδιο και παιζει να ειναι τα καναλια που παρακολουθω παρα πολυ.

Ειδικα με τις συγκεκριμενες αποχωρησεις αλλα και των αθλητικων καναλιων με Γερμανικο και Ισπανικο αν δεν μειωσουν τιμες δεν βλεπω να καθονται πολλοι.

Το 13788 κάτι για έντονα καιρικά φαινόμενα λέει και κλείνει .
Το 13888 δεν μου δίνει τέτοια επιλογή, ενώ παλιά όντως την είχε.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!
Εγω εχω 2 μηνες τωρα που εχω θεμα.
Τι τηλεφωνα εχω παρει τι συνομιλιες στο chat για να με καλεσουν δεν με πηραν καμια φορα.

Μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος να γράψει ποια κανάλια φύγανε η ποια κανάλια θα φύγουνε συνολικά;

Travel, food network και fine living.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Travel, food network και fine living.

Οι γυναίκες βλέπουν αρκετά αυτά τα κανάλια. Η δική μου τουλάχιστον και τα 3...

Μονο το fine living κλεινει γιατι αποσυρεται απο διαφορες περιοχες κ αντικαθισταται με νεα προταση, το home garden.στην κοσμοτε δεν θα μπει το home garden.
Food network k travel δεν αποσυρονται απο την εταιρια τους αλλα δεν ανανεωνονται.
Η κοσμοτε δεν θα αντικαταστησει κανενα καναλι.
Επισης υποτιτλους στο museum ισως στο μελλον..αυτα και τα συμπεράσματα δικα σας.

Μονο το fine living κλεινει γιατι αποσυρεται απο διαφορες περιοχες κ αντικαθισταται με νεα προταση, το home garden.στην κοσμοτε δεν θα μπει το home garden.
Food network k travel δεν αποσυρονται απο την εταιρια τους αλλα δεν ανανεωνονται.
Η κοσμοτε δεν θα αντικαταστησει κανενα καναλι.
Επισης υποτιτλους στο museum ισως στο μελλον..αυτα και τα συμπεράσματα δικα σας.

οπως το λες φαινεται να ισχυει. μια υποθεση κανω οτι σαν απαντηση ισως κανει τα viasat hd επειδη ελευθερωνεται και αντιστοιχος χωρος

Ναι το πιο πιθανό είναι να γίνουν τα viasat HD, όπως και το cinema 3. Σε κανα εξάμηνο θα μπουν σταδιακά και οι υπότιτλοι στο museum. Νέες προσθήκες μην περιμένετε.

Κ τα viasat hd να κανει ειναι υπερβολική η συνολική μείωση του περιεχομένου για μια πλατφόρμα με τοσους συνδρομητές..
Ασε που δεν ειναι λογικο να σχετίζεται η αναβάθμιση της ποιοτητας ενος υπάρχοντος καναλιου ως αντιστάθμισμα σε αποχωρήσεις άλλων