Νέα για Cosmote TV

Ένα πιθανο σενάριο που κάνω στο μυαλό μου είναι η συμφωνία με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα και ΟΦΗ. Δηλαδή οι τρεις μεγάλοι και δυο από τις εμπορικές μικρές ομάδες.

η νοβα γραφετε οτι πηρε ολυμπιακο παοκ και παναθηναικο εχει και τον αρη αρα ουσιαστικα εχει ολες τις μεγαλες ομαδες πλην της αεκ.αν βαλουμε οτι εχει και απο περυσι ατρομητο και γιαννενα ο οτε εχει φαινεται ζοριστει αρκετα για να κυνηγαει τα υπολοιπα χωρια της σουπερ λιγκα.δεν πειραζει καλα να παθετε γιατι την ειχατε δει πολυ μαγκες τα τελευταια χρονια ετσι και χασετε το αγγλικο παρτε και την β εθνικη για να εχετε κατι να δειχνετε η υπεροψια ειναι πολυ ασχημο πραγμα.

Το site που επικαλείται αυτή την πληροφορία πρώτη φορά το βλέπω και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι έγκυρο οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι

Δηλαδη οι μη εχουσες συμβολαιο με τη Nova ομαδες, οταν θα παιζουν με αυτες τις Nova δεν θα παίρνουν μια; Μαλλον για κορόιδα ψαχνουν, καλα τούς ειπε ο Μπεος: "δεν πληρωνεις για να παιξω με τις Nova; δεν θα παιζω μαζι σου" - αλλα αυτο απαιτεί συμπνοια ολων των μικρων γιατι οι τιμωριες ελλοχευουν!

Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται αν δεν ανακοινωθεί. Ουτε για την ΑΕΚ που πηρε τα φιλικά δεν επιβεβαιώνεται ότι θα την έχει στο πρωτάθλημα. Απλά δείχνει την καλή σχέση που βρίσκονται οι δυο πλευρες. Όλοι υποθέσεις κάνουμε αυτή τη στιγμή.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Το βασικό είναι να κρατήσει την premier. Από την στιγμή που πήγε σε δεύτερο γύρο νομίζω θα παραμείνουν στην Cosmote. Έχουν πιο βαθύ πορτοφόλι και όποτε ήθελαν κάτι πραγματικά, δεν το έχασαν. Ελπίζω να μη διαψευστώ γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να διακόψουμε την συνδρομή οι ποδοσφαιροφίλοι το επόμενο καλοκαίρι. Για μένα Champions League και Premier League είναι τα τα σοβάρα assets όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν το πρόγραμμα. Τώρα οι ελληνικές ομάδες προφανώς έχουν το κοινό τους αλλά το προϊόν είναι πολύ ακριβό για την ποιότητα του αλλά κυρίως για τις συνδρομές που (δεν) φέρνει. Αν κρατήσει Premier και πάρει καμία μεγάλη ελληνική ομάδα πάντως να περιμένετε ανατιμήσεις κάποια στιγμή.

Αν βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν τα δικαιώματα ή και να προσθέσουν πιστεύω ότι θα υπάρξει ύφεση στα υπόλοιπα (ταινίες,κανάλια ,νέες υπηρεσίες κλπ) . Όταν θα ακολουθήσουν και οι αυξήσεις θα ήμαστε εδώ πάλι να γκρινιάζουμε γιαυτες. Το κόστος των αθλητικών είναι τεράστια και δυσανάλογο με την ανάπτυξη των πλατφορμών στην Ελλάδα. Και ας έχει πχ η cosmote tv πάλι πειρατικά θα βλέπουν οι πιο πολλοί. Δεν ξέρω αν είναι προς όφελος του καταναλωτή η τόσο μεγάλη δαπάνη.

Το βασικό είναι να κρατήσει την premier. Από την στιγμή που πήγε σε δεύτερο γύρο νομίζω θα παραμείνουν στην Cosmote. Έχουν πιο βαθύ πορτοφόλι και όποτε ήθελαν κάτι πραγματικά, δεν το έχασαν. Ελπίζω να μη διαψευστώ γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να διακόψουμε την συνδρομή οι ποδοσφαιροφίλοι το επόμενο καλοκαίρι. Για μένα Champions League και Premier League είναι τα τα σοβάρα assets όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν το πρόγραμμα. Τώρα οι ελληνικές ομάδες προφανώς έχουν το κοινό τους αλλά το προϊόν είναι πολύ ακριβό για την ποιότητα του αλλά κυρίως για τις συνδρομές που (δεν) φέρνει. Αν κρατήσει Premier και πάρει καμία μεγάλη ελληνική ομάδα πάντως να περιμένετε ανατιμήσεις κάποια στιγμή.
Από τη στιγμή που διεκδίκησε σε δευτερο γυρο την serie a και την κερδισε δείχνει ότι κάτι αντίστοιχο θα κάνει και με την premier και μαλιστα θα δώσει τα ρεστα της.

Το πλήγμα θα είναι πολύ μεγάλο αν χάσει Premier League καθώς είναι το φιλέτο των πρωταθλημάτων. Θα έχουν ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Ο Θωμαιδης στο blog του λέει ότι μάλλον η Premier πάει Nova. .. Αν ισχυει το ΣΚ θα είναι μια μαυρη τρυπα.

Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν το αφήσει η cosmote ανεξαρτήτου κόστους. Μετά οι μόνες επιλογές είναι να το κλείσει το μαγαζί ή να ασχολείται μόνο με κινηματογραφικά και να ρίξει τις συνδρομές με 10 ευρώ το μήνα. Αθλητικό συνδρομητικό μόνο με serie a τα ΣΚ και champions league κάθε 2-3 βδομάδες δεν μπορεί να σταθεί. Η μόνη άλλη λύση είναι να πάρει όλη την superleague από την επόμενη χρονιά. Δεν έχει σε τι άλλο να ελπίζει, όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν κλείσει για 3-5 χρόνια.

• Like
Reactions: NIKOS13CRETE