NIKOS13CRETE
Established Member
Έχω την αίσθηση οτι και να συνεχίσει ηPremier Leaugue στον ΟΤΕ θα πάρει και ενα κομμάτι της σούπερ λιγκ.
Θα βάλουν από Σεπτέμβριο διάβασα.Διάβασα στις τυπολογιες δελτίο τύπου της Nova που ανακοίνωνει συμφωνία εξαετίας για προκριματικα Euro, FIFA World Cup και Nations League πλην της Εθνικής μας. Άλλη μια ήττα του ΟΤΕ. Από ότι είπε ο Sport FM πάντως που είναι έγκυρος, η Nova είναι φαβορί για Premier... Δεν μπορουν εκεί στη Nova να βάλουν κι εκει το αντίστοιχο ott για smart tvs?
Έτσι και αλλιώς την σεζόν 2021-22 ο ΟΤΕ την έχει. Η διαπραγμάτευση γίνεται για το 2022-25.Να δείτε που θα χασει τη premier league o OTE αλλα επειδη θα εχει δωσει τα 20 μυρια για τη σουπερ λιγκ θα μας ζητησει και αυξηση...![]()
Μου κάνει εντυπωση που διάφοροι δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν ότι η οποία συμφωνία για Premier θα ισχύσει από τη χρονιά που λες. Ένας φίλος έλεγε θα βάλει φέτος Nova για να βλέπει Premier! Πάντως, το ότι θέλουν κεντρική διαχείριση δεν σημαίνει ότι συμφέρει τα συνδρομητικά. Αυτά θα αποφασίζουν, όποτε πιστευω ότι και οι 2 πλατφορμες θα μοιραστούν τη Σ. Λ.Έτσι και αλλιώς την σεζόν 2021-22 ο ΟΤΕ την έχει. Η διαπραγμάτευση γίνεται για το 2022-25.
Νομίζω πλέον έχουν κατασταλάξει μετά από τόσες ανακατατάξειςΕχουν καταντησει ανεκδοτο τα τηλεοπτικα της superlague(!)τα τελευταια χρονια.Μισες ομαδες ηταν ερτ αλλες στην Νova μετα εκανε ο παοκ δικο του καναλι μετα γυρισε παλι τωρα πανε αλλες ομαδες απο εκει αλλες απο εδω
Τετοιο καραγκιοζιλικι δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα αλλου αντε του χρονου να θελει 3-4 συνδρομες για να δεις 1 πρωταθλημα
Διαφωνώ ακόμα και να πάρει όλο το πρωτάθλημα.Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και με τις τιμές. Πάντως αν όντως ο ΟΤΕ πάρει τις μεγάλες ομάδες, θωρώ ότι θα καλύψει με το παραπάνω την απώλεια λόγο Ισπανίας / Γερμανίας
Η Ισπανία και η Γερμανία είναι από φέτος στη NOVA.Το πρόβλημα είναι η Premier για του χρόνου. Ισπανικό κ Γερμανικό με serie A κ το μισό ελληνικό έχουν υπερκαλυφθεί για φέτος κ το πιθανότερο να οδηγήσει σε παραπάνω συνδρομές. Το θέμα είναι ότι αν χάσει την Premier δεν έχει εναλλακτικές καθόλου καθώς Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία έχουν κλείσει για 3-5 χρόνια. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να χτυπήσει 100% ελληνικό και Euroleague στο μπασκετ αν και το πρόβλημα είναι τα ΣΚ και όχι τα μεσοβδόμαδα.
Δεν το αμφισβήτησε κανέναςΗ Ισπανία και η Γερμανία είναι από φέτος στη NOVA.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.