Νέα για Cosmote TV

Ρώτησα στο 13888 και το επιβεβαίωσαν. Τους είπα δώστε μου box να βλέπω replay και on demand και μου είπαν μόνο με αντικατάσταση του δορυφορικού. Οπότε λέω τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιο μου διακοπή. Τότε μου λέει έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, θα σας δώσω και mb στο κινητό αν έχετε... Λέω ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Ελληνικό πρωτάθλημα όχι όλες τις ομάδες.
Έχει τις 8 ομάδες τις υπόλοιπες τις έχει η νόβα.
Επίσης Ολυμπιακός -Παοκ είναι στην νοβα

Άρα Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιο και σε μένα πηγαίνουμε σε οττ?
Τι παίζει με αυτό? Δίνουν pvr δέκτη για να γράφω προγράμματα?
Δίνουν extra δωρεάν επιλογή για να έχω ταυτόχρονα cosmote tv σε smart TV κινητό ή tablet όπως στο δορυφορικο? Αν δεν δίνουν κάτι από τα παραπάνω πάει για διακοπή.
Έχω το cinema pack στα 14 το μήνα μαζί με 3 ευρώ δέκτη pvr και 120 λεπτά σε ένα κινητό γλιτώνω την κάρτα εκεί οπότε με βγαίνει 7 ευρώ το μήνα το cosmote tv. Συν δωρεάν δεύτερη συσκευή σε smart tv και tablet.
Ένας γνωστός μου που έκανε ανανέωση μόνο στο tv εχει σταθερό και ίντερνετ στην cosmote ανανέωσε για 2 χρόνια του έδωσαν to tv box ott και τον δορυφορικό δέκτη μαζί με το τηλεκοντρόλ το επέστρεψε στο κατάστημα.

Ένας γνωστός μου που έκανε ανανέωση μόνο στο tv εχει σταθερό και ίντερνετ στην cosmote ανανέωσε για 2 χρόνια του έδωσαν to tv box ott και τον δορυφορικό δέκτη μαζί με το τηλεκοντρόλ το επέστρεψε στο κατάστημα.
Λογικα ετσι θα γινει και σε μενα απλα ρωταω με το οττ αν γινεται να κανουμε εγγραφες οπως στον pvr με το δορυφορικο και αν δινουν μαζι και +1 συσκευη δωρεαν για κινητο tablet smart tv.

Στο OTT όχι εκτός αν ο ένας βλέπει πχ σε μια συσκευή το sport1 και σε μια άλλη συσκευή το sport2.
Δηλαδη μπορεις να δεις σε 2 συσκευες αθλητικα απλα να μην ειναι στο ιδιο ειναι καναλι η γενικως αθλητικο περιεχομενο?
Εγραψες οχι στην αρχη και μετα ανεφερες sport 1 και sport 2 γι'αυτο το ρωταω.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δηλαδη μπορεις να δεις σε 2 συσκευες αθλητικα απλα να μην ειναι στο ιδιο ειναι καναλι η γενικως αθλητικο περιεχομενο?
Από όσο έχω καταλάβει το ίδιο κανάλι δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα, όχι γενικά το αθλητικό περιεχόμενο.

Το cosmote sport που δείχνει στιγμιότυπα σου επιτρέπει να το δεις σε 2 συσκευές τα υπόλοιπα sport όμως οποία τηλεόραση smartphone η tablet το παίξει πρώτη η δεύτερη δεν το παίζει μέχρι να βγεις από την πρώτη

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
γενικά τα COSMOTE sport
Το cosmote sport που δείχνει στιγμιότυπα σου επιτρέπει να το δεις σε 2 συσκευές τα υπόλοιπα sport όμως οποία τηλεόραση smartphone η tablet το παίξει πρώτη η δεύτερη δεν το παίζει μέχρι να βγεις από την πρώτη
Δηλαδη δεν υπαρχει καθολου δυνατοτητα στο ΟΤΤ να εχεις 2 συσκευες που να βλεπουν ταυτοχρονα αθλητικα οπως για παραδειγμα ειναι στο δορυφορικο με το multiroom?

Δηλαδη δεν υπαρχει καθολου δυνατοτητα στο ΟΤΤ να εχεις 2 συσκευες που να βλεπουν ταυτοχρονα αθλητικα οπως για παραδειγμα ειναι στο δορυφορικο με το multiroom?
Δυστυχώς όχι.

Άρα η Δορυφορική COSMOTE TV υπερτερεί στα αθλητικά γενικά ως αναφορά τις ψηφιακές ευκολίες τηλεθέασης ταυτόχρονα από το SatBox και τις εφαρμογές στις άλλες συσκευές...

Άρα η Δορυφορική COSMOTE TV υπερτερεί στα αθλητικά γενικά ως αναφορά τις ψηφιακές ευκολίες τηλεθέασης ταυτόχρονα από το SatBox και τις εφαρμογές στις άλλες συσκευές...
Ναι δεν διαφωνούμε προς το παρόν υπερτερεί η δορυφορική😃
Αν βάλουν cloud recording και επιτρέψουν την ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά τότε θα είναι καλύτερο το OTT.

Last edited:
Καλα το υπερτερει ειναι σχετικο τωρα που κοβεται το ondemand κ replay
Το μονο που εχει + ειναι η περιπτωση που θελουν να δουνε διαφορετικο αγωνα στο σπιτι τα ατομα την ιδια ωρα

Η δορυφορική υπερτερεί γιατί πληρώνεις μια συνδρομή για να δεις γραμμική ζωντανή τηλεόραση, στην ΟΤΤ πληρώνεις δυο συνδρομές για να δεις, μια για την τηλεόραση και μια για το ίντερνετ!
Όλες οι τροφοδοσίες συνδρομητικων καναλιών είναι μέσω δορυφόρου, οπότε η πρότυπη εικόνα περνάει πρώτα μέσω δορυφόρου στην Συνδρομητική και μετά με επεξεργασία στην ΟΤΤ.
Στην Δορυφορική έχεις το PVR για εγγραφές γραμμικών καναλιών, στην ΟΤΤ αυτή την στιγμή δεν έχεις δυνατότητες εγγραφών "Cloud Recording"...
Στην ΟΤΤ έχεις το Replay/On Demand, στην Δορυφορική από το καλοκαίρι του 2022 θα πάψει η πρόσβαση απο το SatBox σε Replay/Ondemand, αλλά θα συνεχίσει η πρόσβαση από τις εφαρμογές σε "Smart TVs, Android TV Box, LapTop-PC, Smartphone-Tablet".
Στην ΟΤΤ η ποιότητα εικόνας επηρεάζεται συνεχώς από τις "καιρικές συνθήκες του Ίντερνετ" (και την ταυτόχρονη χρήση του οικιακού δικτύου από πολλές συσκευές ).
Απόδειξη ότι σε οικιακό δίκτυο σε 8αρα γραμμή ο Alpha HD δεν ανεβαίνει πάνω από 720p50, ενώ σε οικιακό δίκτυο με 14αρα γραμμή ο Alpha HD ανεβαίνει σε 1080p στην COSMOTE TV OTT.
Αντίθετα στην COSMOTE TV μέσω δορυφόρου όλοι συνδρομητές της πλατφόρμας βλέπουν Alpha HD μέσω του SatBox σε σταθερή ποιότητα High Definition 1080, ακόμη και τα SD 576p είναι καλύτερα σε ποιότητα εικόνας στη Δορυφορική από ότι στην ΟΤΤ, ενώ πολλές ψυχαγωγικές υπηρεσίες που εκπέμπουν σε Full HD στην δορυφορική COSMOTE TV, στην COSMOTE TV OTT εκπέμπουν σε 720p...
Τελος στην δορυφορική μπορείς να έχεις πρόσβαση και σε πολλά FTA μουσικά και ειδησεογραφικά κανάλια σε Full High definition, ενώ στην ΟΤΤ τα ίδια κανάλια πρέπει να τα ψάξεις μέσα από εφαρμογές και κάποια από αυτά σε κάκιστη συμπιεσμένη εικόνα των m3u8...
Απο εκεί και πέρα η ΟΤΤ με τις πολλές εφαρμογές σαφώς και γίνεται πιο ελκυστική, σκεφτειται όμως εάν η συνδρομητική της COSMOTE TV σας πρόσφερε έναν "4K Android TV BOX με ενσωματωμένο DVB-SX2 δορυφορικό 4K δέκτη", που θα συνδυάζει δορυφορική (για την ζωντανή τηλεόραση, άλλα και τα FTA 4K/HD/SD δορυφορικά κανάλια) και ΟΤΤ σε ένα (για το Replay/On Demand και τις έξτρα εφαρμογές), ποια Box θα είναι πιο ελκυστικά τα υφιστάμενα `η τα επερχόμενα?...

Last edited:
Για να δούμε...View attachment 195296
Από την εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"
Ναι και θα μείνει η nova με τον Ολυμπιακό και ο ΟΤΕ θα πάρει όλους τους άλλους. Αν όντως δώσει η nova 20 εκατομμύρια τότε θάβει μόνη τον λάκο της. Αυτά τα λεφτά δεν βγαίνουν. Και ήδη έχει μπει μέσα η εταιρία λόγω της κακής πορείας της eon. Απλά ανεβάζει πλασματικά την τιμή, θέλω να ελπίζω. Διαφορετικά η τιμή της τηλεόρασης θα πάει δέκα ευρώ πάνω του χρόνου.

Ναι και θα μείνει η nova με τον Ολυμπιακό και ο ΟΤΕ θα πάρει όλους τους άλλους. Αν όντως δώσει η nova 20 εκατομμύρια τότε θάβει μόνη τον λάκο της. Αυτά τα λεφτά δεν βγαίνουν. Και ήδη έχει μπει μέσα η εταιρία λόγω της κακής πορείας της eon. Απλά ανεβάζει πλασματικά την τιμή, θέλω να ελπίζω. Διαφορετικά η τιμή της τηλεόρασης θα πάει δέκα ευρώ πάνω του χρόνου.
Αυτό θα κάνει ο ΟΤΕ θα προσπαθήσει να κλείσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες πλην Ολυμπιακού όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Καλά είναι δεδομένο ότι μπαίνει μέσα η Νόβα για αυτό και οι διαφημίσεις ανά 10 λεπτά στους αγώνες και οι εκπομπές γεμάτες στοιχηματικες εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα.

• Like
Reactions: sdragon28
Μου φαίνεται ότι γράφονται ευσεβείς πόθοι και όχι πραγματικά δεδομένα.
Από Σεπτέμβρη Νόβα + Wind θα γίνουν και επίσημα Νο.3 μέγεθος στην Ελληνική αγορά με κύκλο εργασιών 800.000.000+ και θα βρίσκονται και μια ανάσα από τη Vodafone που είναι στα 900.000.000+
Δηλαδή σε μια εταιρία με τζίρο κοντά στο 1 δις , που έχει ήδη την ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ τον ξένων πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν (Αγγλία , Ισπανία , Γερμανία) , θα τη σταματήσουν τα 3 εκατομμύρια για να πάρει την πιο δημοφιλή ομάδα με την οποία έχει και παραδοσιακές σχέσεις;

Εγώ θα έλεγα απλά να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι και του χρόνου θα πρέπει ο ποδοσφαιρόφιλος να πληρώνει και τα 2 πακέτα..

Απο την στιγμή που η cosmote δεν έχει αγγλικο- ισπανικό - γερμανικό και έχει το ιταλικό και το πορτογαλικό και κάτι κύπελλα πρεπει κάτι να κάνει ειδάλλως θα χάσει πελάτες όσο αφορά το κομμάτι του ποδοσφαίρου.
Ερώτηση αν ξέρει κάποιος .
Πόσα πλήρωνε για τα δικαιώματα του αγγλικού?