Νέα για Cosmote TV

Από Σεπτέμβρη Νόβα + Wind θα γίνουν και επίσημα Νο.3 μέγεθος στην Ελληνική αγορά με κύκλο εργασιών 800.000.000+ και θα βρίσκονται και μια ανάσα από τη Vodafone που είναι στα 900.000.000+
Άλλο τζίρος άλλο τα καθαρά κέρδη που θα βγάλει η εταιρεία.
Επίσης έδωσε 1δις για να αποκτήσει τη wind.
Επίσης ναι τα 3εκ πολύ υψηλό ποσό και υπολογίσιμο για κάθε εταιρεία ακόμα και για αυτές με τζίρο 800.000.000+.

Καλυτέρα να βγάλουν τα σπασμένα, με διαφημίσεις παρα, στην πλάτη μας με αύξηση συνδρομής
Οι τιμές στην αρχή κάθε πλατφόρμας είναι χαμηλές αυτό ισχύει ανέκαθεν και λέγεται Νταμπινγκ στα οικονομικά.Του χρόνου ή σε 2 χρόνια θα έχουμε μια πιο καλή εικόνα για την τιμολογιακή πολιτική.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άλλο τζίρος άλλο τα καθαρά κέρδη που θα βγάλει η εταιρεία.
Επίσης έδωσε 1δις για να αποκτήσει τη wind.
Επίσης ναι τα 3εκ πολύ υψηλό ποσό και υπολογίσιμο για κάθε εταιρεία ακόμα και για αυτές με τζίρο 800.000.000+.

Ευσεβείς πόθοι , θα ξαναγράψω...
Με την έλευση της United τα 3.000.000 είναι στραγάλια μέσα στο πλάνο που υπάρχει.
Μόνος σου γράφεις ότι έδωσε 1.000.000.000 μόνο για τη Wind...
Εγώ βλέπω η χρονιά να ξεκινάει με σημαντικό handicap για την Cosmote αν δεν αλλάξει κάτι ΑΜΕΣΑ.
Και εξηγούμαι :

1. Οι Wind/Nova ξεκινάνε τη νέα σεζόν με σοβαρά apps , δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω chromecast/airplay , επιπλέον συσκευές και τιμή μόλις 23ευρώ.
2. Το ΣΚ θα είναι turbo με Αγγλία , Ισπανία και Γερμανία για ΠΟΛΛΑ χρόνια.
3. Παραδοσιακά θα έχουν ελληνικές ομάδες και αυτό θα αλλάξει ΜΟΝΟ αν τινάξει την μπάνκα η Cosmote..
4. Βλέπω ήδη προσθήκες καναλιών στην Nόβα που υπήρχαν στο Wind Vision. Η Cosmote πρέπει να προσθέσει περιεχόμενο ΑΜΕΣΑ.
5. Η επόμενη χρονιά με τις Ελληνικές ομάδες λόγω ranking να παίζουν στο conference league θα μειώσει το ήδη μειωμένο ενδιαφέρον για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι και το βασικό selling product της Cosmote μέσα στη βδομάδα.

Τώρα επειδή αρκετοί δε θα κόψουν το πακέτο (όπως και εγώ) επειδή θα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια Superleague και CL μεσοβδόμαδα αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα..

Last edited:
Εγώ θα έλεγα απλά να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι και του χρόνου θα πρέπει ο ποδοσφαιρόφιλος να πληρώνει και τα 2 πακέτα..
Eτσι ακριβως ειναι δεδομενης της καταστασης και συμφωνω αλλα ειναι δυσκολο για καποιον να δινει τοσα χρηματα καθε μηνα για να εχει και τις 2 πλατφορμες.
Αν βαλεις και τα υπολοιπα που πληρωνουμε με Netflix,Prime κι ερχονται και HBO με Disney+ τοτε ξεφευεγει απο το 50αρι τον μηνα μονο για την τηλεοραση.

Θα μου πεις δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οποτε ο καθενας με τις προτιμησεις του.

1. Οι Wind/Nova ξεκινάνε τη νέα σεζόν με σοβαρά apps , δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω chromecast/airplay , επιπλέον συσκευές και τιμή μόλις 23ευρώ.
3. Παραδοσιακά θα έχουν ελληνικές ομάδες και αυτό θα αλλάξει ΜΟΝΟ αν τινάξει την μπάνκα η Cosmote..
4. Βλέπω ήδη προσθήκες καναλιών στην Nόβα που υπήρχαν στο Wind Vision. Η Cosmote πρέπει να προσθέσει περιεχόμενο ΑΜΕΣΑ.
5. Η επόμενη χρονιά με τις Ελληνικές ομάδες λόγω ranking να παίζουν στο conference league θα μειώσει το ήδη μειωμένο ενδιαφέρον για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι και το βασικό selling product της Cosmote μέσα στη βδομάδα.
1. Σοβαρά apps μπορεί να είναι όχι όμως καλύτερα από την cosmote. Όσο για την τιμή εξήγησα πιο πάνω το σκεπτικό μου.
2. Το ΣΚ θα είναι τούρμπο αλλά μόνο με ποδόσφαιρο και ελάχιστο έως καθόλου μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα κλπ. Δεν παρακολουθει μόνο ποδόσφαιρο ο κόσμος.
3. Θα έχει σίγουρα Ευρωλίγκα και τώρα αν έχει 4 ομάδες με αποτέλεσμα να δείχνει ένα ματς δεν ξέρω αν καλύπτει κάποιον που θέλει να δει ελληνικό ποδόσφαιρο...
4.Συμφωνω απόλυτα χρειάζεται να προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο η κοσμοτε αν και επενδύει στο Cosmote history που ισούται με 3 viasat ίσως και παραπάνω όχι σε περιεχόμενο αλλά σε κόστος.
5. Ασχολιαστο προφανώς ο κόσμος θα ασχολείται με την Ευρώπη.

Το app της Nova και της Vodafone τουλάχιστον εμένα μου φαίνονται πολύ άσχημα και δυσλειτουργικά.
Λες και προσπαθούν να κάνουν όσο πιο δύσχρηστο γίνεται το app.
Όχι ότι της Cosmote πετάει, αλλά είναι πιο καλά δομημένο IMHO.

Το app της Nova και της Vodafone τουλάχιστον εμένα μου φαίνονται πολύ άσχημα και δυσλειτουργικά.
Λες και προσπαθούν να κάνουν όσο πιο δύσχρηστο γίνεται το app.
Όχι ότι της Cosmote πετάει, αλλά είναι πιο καλά δομημένο IMHO.
Προφανώς και τα συγκρίνω με το πριν που υπήρχε ένα σάπιο NovaGo. Τώρα εμένα στο κινητό που φαίνεται καλύτερο της Nova , στην Smart TV προτιμώ της Cosmote.

Ευσεβείς πόθοι , θα ξαναγράψω...
Με την έλευση της United τα 3.000.000 είναι στραγάλια μέσα στο πλάνο που υπάρχει.
Μόνος σου γράφεις ότι έδωσε 1.000.000.000 μόνο για τη Wind...
Εγώ βλέπω η χρονιά να ξεκινάει με σημαντικό handicap για την Cosmote αν δεν αλλάξει κάτι ΑΜΕΣΑ.
Και εξηγούμαι :

Τώρα επειδή αρκετοί δε θα κόψουν το πακέτο (όπως και εγώ) επειδή θα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια Superleague και CL μεσοβδόμαδα αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τα σαββατοκύριακα θα είναι τούρμπο από ποδόσφαιρα στην nova αλλά εξαρτάται ο καθένας τι θέλει.
Πχ ένας φίλος άρρωστος Ολυμπιακός μου είπε ότι αν πάει στην cosmote ο Ολυμπιακός τότε φεύγω για cosmote.
Μόλις του είπα για το αγγλικό στην νοβα η απάντηση του ήταν δεν με ενδιαφέρει οπότε ο καθένας με τα γούστα του.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τα σαββατοκύριακα θα είναι τούρμπο από ποδόσφαιρα στην nova αλλά εξαρτάται ο καθένας τι θέλει.
Πχ ένας φίλος άρρωστος Ολυμπιακός μου είπε ότι αν πάει στην cosmote ο Ολυμπιακός τότε φεύγω για cosmote.
Μόλις του είπα για το αγγλικό στην νοβα η απάντηση του ήταν δεν με ενδιαφέρει οπότε ο καθένας με τα γούστα του.
Καλησπέρα.Όντως θα πάει το Αγγλικό στη nova;; :cry::cry:

Από το καλοκαίρι;;Και η cosmote θα μείνει με αυτά που έχει τώρα η θα τραμπάρουν κάποιο άλλο πρωτάθλημα;;
Η Νόβα θα έχει Αγγλία , Ισπανία , Γερμανία , Γαλλία σίγουρα.
Η Cosmote θα έχει Ιταλία.
Τώρα στα πιο μικρά πρωταθλήματα δεν ξέρω.

Η Νόβα θα έχει Αγγλία , Ισπανία , Γερμανία , Γαλλία σίγουρα.
Τώρα στα πιο μικρά πρωταθλήματα δεν ξέρω.
Μακάρι να φτιάξει λίγο και την πλατφόρμα της η nova λοιπόν μέχρι τότε.Πάντως το έχω ξαναπεί,η πλατφόρμα της cosmote λειτουργεί χρόνια ενώ η ΕΟΝ μόλις λίγους μήνες οπότε δεν είναι εφικτό να είναι στο ίδιο σημείο.Προσωπικά έχω και nova και cosmote αλλάμπαίνω σε δείλημμα έτσι όπως τα λέμε για το αν θα κρατήσω την cosmote του χρόνου μόνο με Ιταλικό.

Μακάρι να φτιάξει λίγο και την πλατφόρμα της η nova λοιπόν μέχρι τότε.Πάντως το έχω ξαναπεί,η πλατφόρμα της cosmote λειτουργεί χρόνια ενώ η ΕΟΝ μόλις λίγους μήνες οπότε δεν είναι εφικτό να είναι στο ίδιο σημείο.Προσωπικά έχω και nova και cosmote αλλάμπαίνω σε δείλημμα έτσι όπως τα λέμε για το αν θα κρατήσω την cosmote του χρόνου μόνο με Ιταλικό.

Η εικόνα στην Νόβα είναι χειρότερη.
Η Cosmote κρατάει τα κύπελλα Ευρώπης.
Η Cosmote κρατάει το ΝΒΑ.
Η Cosmote θα έχει και του χρόνου τουλάχιστο τη μισή Super League.

Τα βάζεις κάτω και βλέπεις τις ανάγκες σου..
Εγώ θα συνεχίσω και στις 2 πλατφόρμες αλλά όχι και να γίνομαι οπαδός για τις εταιρίες που ΠΛΗΡΩΝΩ...

Η εικόνα στην Νόβα είναι χειρότερη.
Η Cosmote κρατάει τα κύπελλα Ευρώπης.
Η Cosmote κρατάει το ΝΒΑ.
Η Cosmote θα έχει και του χρόνου τουλάχιστο τη μισή Super League.

Τα βάζεις κάτω και βλέπεις τις ανάγκες σου..
Εγώ θα συνεχίσω και στις 2 πλατφόρμες αλλά όχι και να γίνομαι οπαδός για τις εταιρίες που ΠΛΗΡΩΝΩ...
Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκεις.Πελάτες τους είμαστε όχι οπαδοί.Και σαν πελάτης τους κρίνω κι εγώ.

Από την άλλη εγώ ως φανατικός υποστηρικτής της Λίβερπουλ θα πρέπει να έχω δύο συνδρομές για να βλέπω την ομάδα μου.Και αν η νόβα κρατήσει τον Ολυμπιακό το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνος ΑΝ φυσικά το αντέχει οικονομικά.

Πάντως το έχω ξαναπεί,η πλατφόρμα της cosmote λειτουργεί χρόνια ενώ η ΕΟΝ μόλις λίγους μήνες οπότε δεν είναι εφικτό να είναι στο ίδιο σημείο.
Μα η EON δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στα Βαλκάνια;Τα προβλήματα έπρεπε να είχαν φτιαχτεί.

Από την άλλη εγώ ως φανατικός υποστηρικτής της Λίβερπουλ θα πρέπει να έχω δύο συνδρομές για να βλέπω την ομάδα μου.Και αν η νόβα κρατήσει τον Ολυμπιακό το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνος ΑΝ φυσικά το αντέχει οικονομικά.

Μα η EON δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στα Βαλκάνια;Τα προβλήματα έπρεπε να είχαν φτιαχτεί.

H πλατφόρμα μια χαρά είναι.
Η εικόνα προς το παρόν είναι χειρότερη της Cosmote και για αυτό βλέπεις και ΠΟΛΛΑ παράπονα..
Γράφουν πλατφόρμα αλλά εννοούν κυρίως την εικόνα..

Εγώ πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει από Σεπτέμβρη με Αγγλία , Γερμανία , Ισπανία.
Λογικά θα πρέπει να βάλουν κανάλι-κανάλια 4Κ όπως και η Cosmote οπότε και αντίστοιχα να δουν το θέμα της εικόνας σε βάθος.
Αλλιώς θα γελάμε σε 4Κ ανάλυση...

• Like
Reactions: AntonisTz
Οταν το βλεπεις αυτο γραμμενο σε πιανουν τα νευρα.ΜΟΝΟ Ιταλια.
Ολοκληρο Σ/Κ και και θα εχουμε μονο Ιταλια.
Καταλαβαινω οτι ολα για καποιο λογο τα κανουν και επιχειρηματικα ξερουν(κατα πασα πιθανοτητα) τι κανουν απλα σαν πελατης τοσα χρονια και με ολα αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια φτανεις σε σημειο να απορεις με καποιες αποφασεις που παιρνουν.

• Like
Reactions: AntonisTz