Νέα για Cosmote TV

Το θεμα ειναι οτι η cosmote μενει τα Σ/Κ στο ποδοσφαιρικο κομματι που ειναι και ο "βασιλιας" με Ιταλια και κουτσουρεμενη Superleague

Επισης αυτο το πραγμα του να μην υπαρχει ενιαια μεταδοση πρωταθληματος δεν νομιζω να υπαρχει ουτε στην ουγκαντα

• Like
Reactions: johnkout7 and Ne Ni
Επισης αυτο το πραγμα του να μην υπαρχει ενιαια μεταδοση πρωταθληματος δεν νομιζω να υπαρχει ουτε στην ουγκαντα
Στην Αγγλία τα δικαιώματα της PL τα έχουν τα Sky Sports, BT Sport, Amazon Prime Video και BBC Spor, είναι πολύ χειρότερα από εμάς. Αλλά ναι στο 99% των περιπτώσεων ένας πάροχος έχει όλο το πρωτάθλημα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχουμε 2/6 και ακόμα υπάρχει τόσο το replaytv όσο και όλες οι hybrid υπηρεσίες. Άλλαξε κάτι;

Έχουμε 2/6 και ακόμα υπάρχει τόσο το replaytv όσο και όλες οι hybrid υπηρεσίες. Άλλαξε κάτι;
Έχει μετατεθεί για Ιούνιο το κλείσιμο. Τώρα εάν είναι μέσα Ιουνιου ή Τέλη Ιουνίου κάνεις δεν ξέρει.

• Like
Reactions: zapper
Κρατάει ακόμα καλά το replay. Αντε μπας και δεν το κόψουν.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρατάει ακόμα καλά το replay. Αντε μπας και δεν το κόψουν.
Θα το κοψουν σταδιακα.Θεμα χρονου ειναι πιστευω.

Εσενα σε ποσες μερες σε καλεσαν απο το τμημα διακοπων?

Θα το κοψουν σταδιακα.Θεμα χρονου ειναι πιστευω.

Εσενα σε ποσες μερες σε καλεσαν απο το τμημα διακοπων?
Το ανεφερα πιο πανω πηρα Παρασκευη μεσημερι του λεω στειλτε το για διακοπη και σαββατο μεσημερι με πηραν απο το τμημα διακοπων. Ουτε 24ωρο δηλαδη. Μου εδωσε τις 2 ωρες χωρις πολλα πολλα και ενα 10αρικο για το ondemand και 13.65 για το cinema pack για 1 χρονο.

• Like
Reactions: HERTHAN
Το ανεφερα πιο πανω πηρα Παρασκευη μεσημερι του λεω στειλτε το για διακοπη και σαββατο μεσημερι με πηραν απο το τμημα διακοπων. Ουτε 24ωρο δηλαδη. Μου εδωσε τις 2 ωρες χωρις πολλα πολλα και ενα 10αρικο για το ondemand και 13.65 για το cinema pack για 1 χρονο.
Εμενα ακομη δεν με καλεσαν.
Αν θυμαμαι καλα η την Πεμπτη η την Παρασκευη ειχα κανει κι εγω αιτημα να με καλεσουν.

Εμενα ακομη δεν με καλεσαν.
Αν θυμαμαι καλα η την Πεμπτη η την Παρασκευη ειχα κανει κι εγω αιτημα να με καλεσουν.
Εδωσες κινητο να σε καλεσουν?

Nαι εννοειται.

03/06 ειχε γινει το αιτημα τελικα.Την Παρασκευη.
Τουλαχιστον σημερα που ειναι Δευτερα επρεπε να σε καλεσουν. Απο 13888 με πηραν. Εμενα με ειπε ο υπαλληλος σε 3 εργασιμες μερες και τελικα με πηραν την αλλη μερα που ηταν και Σαββατο.

Τουλαχιστον σημερα που ειναι Δευτερα επρεπε να σε καλεσουν. Απο 13888 με πηραν. Εμενα με ειπε ο υπαλληλος σε 3 εργασιμες μερες και τελικα με πηραν την αλλη μερα που ηταν και Σαββατο.
Ναι σημερα ειναι δευτερη εργασιμη εμενα και δεν μ'εχουν καλεσει.

Εγώ όταν έκανα αίτημα διακοπής ήταν Παρασκευή 13:00 και με πήραν 16:00.
(Με έπιασαν στον ύπνο και δεν διαπραγματεύτηκα όσο καλά θα ήθελα 😛)

Εμένα τελευταία φορά με πήραν 8 μέρες μετά την αίτηση 😂
Σε πηραν 8 ημερες μετα το αιτημα διακοπης?
Νομιζα μεσα σε 3 ημερες παιρνουν σιγουρα και μου κανει εντυπωαη που ειπες 8 ημερες.

Παντως αν δεν μιλησουν μαζι μου πρωτα δεν μπορουνε να κοψουν κατι ετσι δεν ειναι?

Σε πηραν 8 ημερες μετα το αιτημα διακοπης?
Νομιζα μεσα σε 3 ημερες παιρνουν σιγουρα και μου κανει εντυπωαη που ειπες 8 ημερες.

Παντως αν δεν μιλησουν μαζι μου πρωτα δεν μπορουνε να κοψουν κατι ετσι δεν ειναι?

Αίτημα ανανέωσης, όχι διακοπής.

Επειδη το εχασα λιγο ,εχεις κανει αιτημα να σε καλέσουν για ανανεωση ή αιτημα διακοπής και περιμενεις τηλεφωνο για καλυτερη προσφορα;
Αν εχεις κανει το δευτερο η λογικη λεει οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν. Το οτι μας καλουν για να μην χασουν το πελατη ειναι στη δικη τους διακριτικη ευχερια να το κανουν.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αν εχεις κανει το δευτερο η λογικη λεει οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν. Το οτι μας καλουν για να μην χασουν το πελατη ειναι στη δικη τους διακριτικη ευχερια να το κανουν.
Nαι εχω κανει αιτημα συγκεκριμενα να με καλεσουν απο το τμημα διακοπων για καλυτερη προσφορα.
Το εχω γραπτως το αιτημα.
Δεν ειπα σε κανεναν δηλαδη και σε καμια συνομιλια οτι θελω να διακοψω κατι.