Νέα για Cosmote TV

Δεν λέω από τη μια ναι μεν είναι άδικο για εμάς που είμαστε συνδρομητές της Cosmote
Όχι μωρέ εντάξει, οι συνδρομητές είδαν αγώνες φέτος... Δεν πρέπει να έχουν παράπονο!!
Αλλά ναι. Ούτε εγώ αντιλαμβάνομαι πλήρως την κίνηση της Cosmote... Όμως δεν είμαι και στο παρασκήνιο...

• Like
Reactions: angelalex
Εγω παντως του εστειλα σημερα. Αντε γεια μετα απο τοσα χρονια. Ακου να βλεπω F1 απο 4Κ σε 240p και ΠΟΥΡΝΑ μαζι. ΕΛΕΟΣ😳😳

Για εμένα καλά έκανε ο πρόεδρος και έβαλε στο mega ελεύθερο τον τελικό γιατί άμα δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός, τετάρτη βράδυ ούτε το εν τρίτο των συνδρομιτών δεν θα βλέπανε τον τελικό.
τώρα μέσω της streaming υπηρεσίας του mega tv μπορεί να το δούνε ακόμα και στην ανταρκτική πολύ καλά έκανε και μπράβο του.
Ουσιαστικά "παγκοσμιοποίησε τηλεοπτικά" το γεγονός....

Το ξερεις οτι τα stream των περισσότερων καναλιων δεν παιζουν στο εξωτερικο
Οπως και οτι τις διοργανωσεις τις εχουνε διαφορα καναλια εξω

Δεν περιμενει ο κατοικος πχ στην Βραζιλια το mega για να δει τον τελικο

Και είναι και πολύ λογικό γιατί όπως έχει πληρώσει πχ η Cosmote εδώ για να αναμεταδίδει τους αγώνες έτσι και άλλοι πάροχοι στο εξωτερικό έχουν πληρώσει οπότε θα υπάρχει geolocation lock σε πολλές περιοχές

Δεν νομίζω κάπου να υπάρχει κανάλι που ΔΕΝ έχει geolock εκτός της χώρας του για τις διοργανώσεις της UEFA αλλά και των άλλων μεγάλων διοργανώσεων

Που μπορώ να δω το ακριβές περιεχόμενο που έχει το Cosmote tv πριν αποφασίσω να γίνω συνδρομητής?

Πχ ταινίες, παιδικά κλπ

• Like
Reactions: Stratos19
Που μπορώ να δω το ακριβές περιεχόμενο που έχει το Cosmote tv πριν αποφασίσω να γίνω συνδρομητής?

Πχ ταινίες, παιδικά κλπ
Λογικά στο site της
Από αθλητικά έχει τα τρία ευρωπαϊκά sl Καμπιονάτο fa cup copa del ray nba ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ bcl moto gp atp tennis ufc extreme e wrc τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ πορτογαλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Τσάμπιονσιπ σκωτσέζικο πρωτάθλημα αυτά νομίζω είναι όλα

Παλιότερα οι τελικοί κυπέλλου έπαιζαν σε επανάληψη μετά το ματς σε κάποιο ελεύθερο κανάλι, τα τελευταία χρόνια έχει κοπεί αυτό και απλά τους δείχνει η Cosmote ελεύθερα στο YouTube σε επανάληψη; Φέτος επίσης δεν θα μεταδοθεί από κάποιο ελεύθερο σε επανάληψη;

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Στον ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη - Το Σάββατο στις 20:30 η σέντρα​

ΠΑΟ-ΑΡΗΣ

Το παιχνιδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βόλου

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη.
Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:30, στο γήπεδο του Βόλου, χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας.

Μαγνητοσκοπήμενο θα δείξει τον τελικό ο ΣΚΑΙ στις 23:50 όχι ζωντανά,έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα του καναλιού.

Στον ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη - Το Σάββατο στις 20:30 η σέντρα

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη.

Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:30, στο γήπεδο του Βόλου, χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: skai.gr

Στον ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη - Το Σάββατο στις 20:30 η σέντρα

Πηγή: skai.gr

ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τον αγώνα το Σάββατο στις 23:50 αφότου ολοκληρωθεί το ματς.

Πηγή:
skai.gr

Μας μπέρδεψε με τις ανακοινώσεις! Τελικά όντως σε μαγνητοσκόπηση στις 23.50.

• Like

Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τον αγώνα το Σάββατο στις 23:50 αφότου ολοκληρωθεί το ματς.

Πηγή:
skai.gr
Αυτό το πρόσθεσαν τώρα, νωρίτερα δεν το έγραφαν και εγώ έτσι υπέθεσα live

Ειναι εντυπωσιακό πάντως για τον ΟΤΕ, πως παίζοντας χωρις αντιπαλο (εννοω NOVA) καταφερε και "αφησε" και ενα αγωνα της Πεμπτης (αφου ειχε αφησει τη προηγουμενη φορα και εναν της Τεταρτης) , με αποτελεσμα πλεον να υπαρχει 2 φορες τη βδομαδα ελευθερο παιχνιδι στη TV και επίσης το χειροτερο γιαυτόν να ειναι απο δω και στο εξης όλοι οι τελικοι ελευθεροι (champions, Europa, conference + super cup)

• Like
Reactions: tiniakos
Ειναι εντυπωσιακό πάντως για τον ΟΤΕ, πως παίζοντας χωρις αντιπαλο (εννοω NOVA) καταφερε και "αφησε" και ενα αγωνα της Πεμπτης (αφου ειχε αφησει τη προηγουμενη φορα και εναν της Τεταρτης) , με αποτελεσμα πλεον να υπαρχει 2 φορες τη βδομαδα ελευθερο παιχνιδι στη TV και επίσης το χειροτερο γιαυτόν να ειναι απο δω και στο εξης όλοι οι τελικοι ελευθεροι (champions, Europa, conference + super cup)
Δεν θα είναι 2 αγώνες την βδομάδα, πλέον θα είναι μια βδομάδα αφιερωμένη στο champions league, και νομίζω μια στο Europa και στο conference league (βάζω το νομίζω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι την ίδια βδομάδα το Europa και το conference)

• Like