vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,231
Το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι κερδισανε 50.000 συνδρομητες σε σχεση με περισυ το τελευταιο Q του 2025 (τότε δλδ που ειχε ξεκινησει η συμφωνια με τη NOVA- ειχε ξεκινησει Αυγουστο αλλα δινανε ενα 3μηνο δωρεαν, οπότε Νοεμβρη αρχιζες να πληρωνεις).
Και αν υποθεσεις οτι αλλοι τόσοι πηγανε στη NOVA, συνολικα 100κ ειναι το οφελος απο τη συνεργεια τους, απο μια βαση 1 εκατομμυριου παρανομων συνδρομητων, οπως ειχε αναφερθεί τότε.
Άρα το γεγονος οτι προσελκυσανε μονο το 10% αυτων, σημαινει οτι είτε οι συνδρομες ειναι ακομη πολυ πολυ ακριβες, ειτε το μη αθλητικο περιεχόμενο να παραμενει φτωχό για να μπορει να φερει κι αλλους απο τη παρανομια.
Συμπερασματικα και εκφραζω προσωπικη αποψη φυσικα, η συνεργεια εγινε γιατι καταλαβαν οτι επειδη δε μπορουν να επενδυσουν αλλο, να προχωρησουν χερι χερι ώστε να μπορεσουν τουλαχιστον να κρατησουν σταθερη τη συνδρομητικη τους βαση και να μη γραφουν απωλειες μηνα το μήνα.
Διαφωνώ λίγο με το να μετρήσεις το αντίστοιχο q4 κι ας ήταν δωρεάν. Σημασία έχει πόσους προσέλκυσε η συμφωνία και συμφωνώ πως το νούμερο είναι κοντά στις 100k.
Το vod κομμάτι είναι το πρόβλημα και όχι τα αθλητικά. Σαφέστατα και δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα, ούτε μπορούν να υπογράψουν με όλα τα στούντιο, συνυπολογίζοντας και τι γίνεται με την streaming πλατφόρμες.
Αλλά για την COSMOTE μιλάμε για μαύρο χάλι, έθαψε και τα ντοκουμέντα της στο τέλος και …τέλος.
Αν βελτιώσουν αυτό το κομμάτι θα προσελκύσουν και νέους συνδρομητές.