Νέα για Cosmote TV

MAGENTA SPORT 4 LEAGUE, Μέσο: Μέσω διαδικτύου, Μέσο μετάδοσης σήματος: Διαδικτυακή

MAGENTA SPORT 1 LEAGUE, Μέσο: Μέσω διαδικτύου, Μέσο μετάδοσης σήματος: Διαδικτυακή

MAGENTA SPORT 2 LEAGUE, Μέσο: Μέσω διαδικτύου, Μέσο μετάδοσης σήματος: Διαδικτυακή

MAGENTA SPORT 3 LEAGUE, Μέσο: Μέσω διαδικτύου, Μέσο μετάδοσης σήματος: Διαδικτυακή

Παροχος για αυτά τα 4 αθλητικά κανάλια "MAGENTA SPORT 1-4 LEAGUE" θα είναι η STRAWSTREAM, τα οποία και θα παράγει για λογαριασμό της Magenta TV!
Αντίστοιχα η STRAWSTREAM θα είναι Παροχος και για τα 3 αθλητικά κανάλια "NOVA SPORT LEAGUE 1-3", τα οποία και θα παράγει για λογαριασμό της Nova-EON!
Επίσης η STRAWSTREAM θα είναι Παροχος και για τα 4 αθλητικά κανάλια "STRSPORTS1-4"....
Εγω δεν βλεπω αυτη τη στιγμη αυτονομη διαθεση περιεχομενου, εκτος και εαν θα υπαρξει καποια ανεξαρτητη εφαρμογη...
Πάροχος των MAGENTA SPORT 1-4 LEAGUE θα είναι η Strawstream;
Δηλαδή η παραγωγή των καναλιών θα είναι της Strawstream;
Δηλαδή είναι στην ουσία του πράγματος κανάλια της Strawsteam και η Cosmote απλά παραχωρεί το brand Magenta;
Αν όντως η παραγωγή των καναλιών δεν είναι της Cosmote, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον για το μέλλον ή ακόμη και την ίδια την ύπαρξη των αθλητικών καναλιών της Cosmote.

• Like
Reactions: angelalex
Το θέμα είναι μην πληρώσουμε τίποτα επιπλέον όπως τα +3€ για τη Nova (και αντίστοιχα όσοι είχαν Nova για τα Cosmote sports), ας τα μετονομάσουν όπως θέλουν

εγω εχω πολλες αποριες αλλα τελος παντων ας πω τις δυο.τα αποκλειστικα καναλια της Strawstream 1-4 ακου ονομα που διαλεξανε τι θα δειχνουν?τα καναλια του οτε η magenta θα δειχνουν ιταλια ισπανια τσαμπιονς λιγκ νβα κλπ.μονο αγωνες του ελληνικου πρωταθληματος ολη μερα.η θα παρουν αποκλειστικα και αλλες διοργανωσεις για παρτη τους.και δευτερη απορια θα ειναι εξτρα συνδρομη για αυτα τα καναλια αφου θα ειναι ανεξαρτητα.