papaki_papaki
AVClub Enthusiast
- 20 February 2015
- 1,043
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το έχω πει και παλαιοταιρα κι απευθύνομαι κυρίως στον φίλο που ειναι μέσα στα της cosmote , για το Apple TV έχει γίνει καμια αναφορά στην εταιρία τώρα που θέλει να διευρύνει την πελατεία της; Ειναι κρίμα να αφήνει ανεκμετάλλευτη την πλατφόρμα
Όχι, όλα θα γίνουν σε συνεργασία με την Samsung.Με την lg και το webos ακούστηκε τίποτα;
Για τα περιφερειακά κανάλια διαβάστε αυτό το άρθρο https://digitaltvinfo.gr/news/media...te-tv-enoikazei-xoro-sta-perifereiaka-kanalia
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους περιφερειακούς σταθμούς από την Cosmote TV
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Η COSMOTE TV, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, δίνει τη δυνατότητα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναμεταδώσουν το πρόγραμμά τους μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.[/url]
Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;
Εγω βλεπω να αποχωρουν καναλια περιφεριακα μαζικα πλεον.θεωρω οτι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μπορουν να ανταπεξέλθουν αρκετα απο αυτα στην ετησια συνδρομη.μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο το τσαμπα στα 30 ως 100χιλιαρικα ειναι τερατωδης διαφορα.
Το να ζηταει αντίτιμο εκπορεύεται απο καποιο νομο απο εδω κ εξης η ειναι εμπορικη αποφαση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.