Νέα για τη Magenta TV

Ναι τα παιδιά λένε άλλο. Η LaLIga θα μεταφερθεί στα Magenta League κανάλια, στα κανάλια της Percapita.
Δεν θα συνεχίσει να μεταδίδεται στα υπάρχοντα Magenta Sport.
Γιατί τα δικαιώματα της LaLiga είναι της Percapita.
Αυτό που αναρωτιούνται είναι αν θα μπουν τα Magenta League κανάλια και στη Nova.
Θα μπουν απο την στιγμή που υπάρχει συμφωνία. Το ερώτημα μου είναι αυτά τα κανάλια novasports league τι θα είναι (και αν είναι εν τελεί)

Θα μπουν απο την στιγμή που υπάρχει συμφωνία. Το ερώτημα μου είναι αυτά τα κανάλια novasports league τι θα είναι (και αν είναι εν τελεί)
Λογικά θα μπουν. Η συμφωνία ξέρουμε ακριβώς τi λέει; Αν υπάρχει τρύπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μη τα βάλουν αν δεν θέλουν;
Γιατί είναι άλλη κατηγορία καναλιών, δεν είναι τα Cosmote Sport, νυν Magenta Sport, είναι άλλη κατηγορία καναλιών.
Κατά 99,9999999% θα μπουν. Γιατί αυτό είναι το λογικό.
Τα Novasport League κανάλια λογικά θα έχουν αγώνες της SuperLeague.

Λογικά θα μπουν. Η συμφωνία ξέρουμε ακριβώς τi λέει; Αν υπάρχει τρύπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μη τα βάλουν αν δεν θέλουν;
Γιατί είναι άλλη κατηγορία καναλιών, δεν είναι τα Cosmote Sport, νυν Magenta Sport, είναι άλλη κατηγορία καναλιών.
Κατά 99,9999999% θα μπουν. Γιατί αυτό είναι το λογικό.
Τα Novasport League κανάλια λογικά θα έχουν αγώνες της SuperLeague.
Όχι θα μπουν τα διαφημίζει ανάμεσα στα προγράμματα είδα σε κάποια φάση μες τη νύχτα ότι στο magenta sport league ή 3 ή 4 διαφήμιζε κάποιον αγώνα της laliga (δεν θυμάμαι ποιον). Αλλά το ερώτημα μου είναι ότι θα μπουν και τα nova sports league ή θα έχουν ένα υβριδικό μοντέλο πχ θα λέγονται στην magenta tv magenta sports league στην Nova novasports league και στην υπό δημιουργία πλατφόρμα str sports

Λογικα αγωνες της superleague. Μαλλον θα φυγουν απο το prime και θα πανε εκει.
Φανταζομαι να μπουν και στην magenta tv αυτα οποτε και εαν ξεκινησουν.

• Like
Reactions: voys
Όχι θα μπουν τα διαφημίζει ανάμεσα στα προγράμματα είδα σε κάποια φάση μες τη νύχτα ότι στο magenta sport league ή 3 ή 4 διαφήμιζε κάποιον αγώνα της laliga (δεν θυμάμαι ποιον). Αλλά το ερώτημα μου είναι ότι θα μπουν και τα nova sports league ή θα έχουν ένα υβριδικό μοντέλο πχ θα λέγονται στην magenta tv magenta sports league στην Nova novasports league και στην υπό δημιουργία πλατφόρμα str sports
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Λογικά θα είναι όλα τους διαφορετικά κανάλια.
Γιατί από ότι έχει γραφτεί στο νήμα της Percapita, όταν βγει η ξεχωριστή πλατφόρμα StrawStream θα έχει μέσα 11 αθλητικά κανάλια.
Τα 4 δικά της και τα άλλα 7, το σύνολο 11. Άρα λογικά θα είναι διαφορετικά κανάλια, όχι τα ίδια με άλλα πχ λογότυπα.

• Like
Reactions: angelalex
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Λογικά θα είναι όλα τους διαφορετικά κανάλια.
Γιατί από ότι έχει γραφτεί στο νήμα της Percapita, όταν βγει η ξεχωριστή πλατφόρμα StrawStream θα έχει μέσα 11 αθλητικά κανάλια.
Τα 4 δικά της και τα άλλα 7, το σύνολο 11. Άρα λογικά θα είναι διαφορετικά κανάλια, όχι τα ίδια με άλλα πχ λογότυπα.
Σωστό το ξέχασα αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Άρα θεωρητικά θα είναι όπως το σκεφτήκαμε

• Like
Reactions: ANAGNPANA and voys