Νέα για τη Magenta TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Προ των πυλών συγχώνευση μεταξύ Paramount Skydance και Warner Bros. Discovery και ποια η συμφωνία διευθέτησης της αγωγής αντιμονοπωλιακού χαρακτήρα!
Μια συμφωνία που αφορά και την Magenta TV, λόγω του Paramount+!
Αλλα και όλες τις Ελληνικές πλατφόρμες για τις συμφωνίες που θα προκύψουν στο μέλλον, τόσο σε γραμμικό, όσο και σε On demand περιεχόμενο!

Last edited:
Προ των πυλών συγχώνευση μεταξύ Paramount Skydance και Warner Bros. Discovery και ποια η συμφωνία διευθέτησης της αγωγής αντιμονοπωλιακού χαρακτήρα!
Μια συμφωνία που αφορά και την Magenta TV, λόγω του Paramount+!
Αλλα και όλες τις Ελληνικές πλατφόρμες για τις συμφωνίες που θα προκύψουν στο μέλλον, τόσο σε γραμμικό, όσο και σε On demand περιεχόμενο!

αρα το HBO θα ενσωματωθει και στην κοσμοτε?

• Like
Reactions: thiseas
Το δορυφορικό πακέτο της Magenta TV θα συνεχίσει να διατίθεται στη λιανική αγορά, καθώς το ΕΣΡ χορήγησε νέα άδεια στην πλατφόρμα για άλλα 5 χρόνια. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της εταιρείας

Αυτές οι δύο πλατφόρμες πρόκειται να ενοποιηθούν αφου το ανακοίνωσαν ήδη μετά τη εξαγορά της WarnerBros από τη Paramount

Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αρα το HBO θα ενσωματωθει και στην κοσμοτε?
Δεν θα δοθεί με το να μπει το περιεχόμενο σαν vod της Magenta TV.
Όπως είναι μέσα στη Magenta TV το Paramount+ και το AMC+ τώρα ή όπως είναι μέσα στη Vodafone TV το HBO.
Το περιεχόμενο του Paramount+ θα μπει στο HBO Max. την ξεχωριστή εφαρμογή.
Η Magenta TV δίνει σε πολλές χώρες το HBO Max, όπως δίνει το Netflix και το Disney+.
Πρέπει να το κάνει και εδώ. Βασικά στις άλλες χώρες, πχ Τσεχία και Ουγγαρία σου δίνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα 3.
Η ΔΩΡΕΑΝ το HBO Max, ή ΔΩΡΕΑΝ το Netflix, ή ΔΩΡΕΑΝ δωρέαν το Disney+.
Χωρίς επιπλεόν χρέωση στη βασική σου συνδρομή και μπορείς να βάλεις αν θες με επιπλέον χρήματα τα άλλα 2.
Κάτι μου λέει όμως ότι η ελληνική Magenta TV δεν θα είναι τόσο large...
Αλλά πρέπει να βάλουν και το νέο HBO Max, έχοντας το περιεχόμενο και της Warner, και του HBO και της Paramount...
Κατά τη ταπεινή μου άποψη θα είναι κλάσεις ανώτερο από το Netflix και το Disney+.
Πιστεύω ότι θα το δώσει, το νέο τηλεκοντρόλ έχει το κουμπί του HBO Max για κάποιο λόγο.

Δεν θα δοθεί με το να μπει το περιεχόμενο σαν vod της Magenta TV.
Όπως είναι μέσα στη Magenta TV το Paramount+ και το AMC+ τώρα ή όπως είναι μέσα στη Vodafone TV το HBO.
Το περιεχόμενο του Paramount+ θα μπει στο HBO Max. την ξεχωριστή εφαρμογή.
Η Magenta TV δίνει σε πολλές χώρες το HBO Max, όπως δίνει το Netflix και το Disney+.
Πρέπει να το κάνει και εδώ. Βασικά στις άλλες χώρες, πχ Τσεχία και Ουγγαρία σου δίνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα 3.
Η ΔΩΡΕΑΝ το HBO Max, ή ΔΩΡΕΑΝ το Netflix, ή ΔΩΡΕΑΝ δωρέαν το Disney+.
Χωρίς επιπλεόν χρέωση στη βασική σου συνδρομή και μπορείς να βάλεις αν θες με επιπλέον χρήματα τα άλλα 2.
Κάτι μου λέει όμως ότι η ελληνική Magenta TV δεν θα είναι τόσο large...
Αλλά πρέπει να βάλουν και το νέο HBO Max, έχοντας το περιεχόμενο και της Warner, και του HBO και της Paramount...
Κατά τη ταπεινή μου άποψη θα είναι κλάσεις ανώτερο από το Netflix και το Disney+.
Θα είναι σίγουρα το καινούριο HBO max δεν θα του λείπει τίποτα. Ωστόσο ελπίζω να εφαρμοστεί και εδώ το μοντέλο της δωρεάν συνδρομής για μια υπηρεσία

Το δορυφορικό πακέτο της Magenta TV θα συνεχίσει να διατίθεται στη λιανική αγορά, καθώς το ΕΣΡ χορήγησε νέα άδεια στην πλατφόρμα για άλλα 5 χρόνια. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της εταιρείας
Η πρόβλεψη μου είναι πως μετά την 5ετια θα καταργηθεί τελείως και θα επικρατήσει το streaming.

Η πρόβλεψη μου είναι πως μετά την 5ετια θα καταργηθεί τελείως και θα επικρατήσει το streaming.
Ελπιζω οχι. Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επιδοτηση για δορυφορικη μεταδοση των επιγειων καναλιων στιϛ λεγομενεϛ λευκεϛ περιοχεϛ οπου δεν πιανουν.

Λογικό, καθώς Magenta έχει νοικιάσει ( ή κάτι ανάλογο, anyway... ) τον δορυφόρο έως το 2031...
Από 'κει και μετά, δεν προβλέπω να υπάρχουν ενεργά πιάτα της εταιρείας...
Άλλωστε, νομίζω, ήδη έχει αρχίσει να περιορίζει, αν δεν τις έχει σταματήσει κιόλας, τις ΝΈΕΣ δορυφορικές συνδέσεις...

Ελπιζω οχι. Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επιδοτηση για δορυφορικη μεταδοση των επιγειων καναλιων στιϛ λεγομενεϛ λευκεϛ περιοχεϛ οπου δεν πιανουν.
Φοβούμαι, πως μετά το '31, θα μείνουν μόνο αυτές...
Και, το όποιο κόστος για τον δορυφόρο, θα το επωμίζεται το κράτος...

Φοβούμαι, πως μετά το '31, θα μείνουν μόνο αυτές...
Και, το όποιο κόστος για τον δορυφόρο, θα το επωμίζεται το κράτος...
Και τώρα αυτο γινεται το κράτος επιδοτει την telecom που αν θυμάμαι καλα ειχε επικρατήσει στο σχετικό διαγωνισμό. Αν καταφέρουν να εχουν υποδομές της προκοπής για online streaming μέχρι το 31 κυριως απο άποψης δικτύων οπτικής ίνας (απιαστο όνειρο), ολα καλα. Αν ομως παραμείνει το σημερινο χαλι όπου τουριστικες περιοχές δεν εχουν καν υποδομή χαλκού και πανε σε λύσεις είτε 5g, με το δίκτυο να μπουκώνει συχνα ειτε παλι με δορυφορική τύπου starlink που όπως έχει αναφερθεί κλωτσάει με τουλάχιστον την cosmote όπως λεγόταν τότε που το διάβασα , θα μας κλαίνε οι ρέγκες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ