Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Ολα τα συμβόλαια σπάνε. Το θέμα είναι αν θες να μπείς στον κόπο για 6 μήνες υπόλοιπο, ανάλογα πάντα και πόσα πληρώνεις το μήνα. Μεχρι τότε θα δούμε τι παρεχει η Νόβα και θα κρίνουμε..

Εγώ δίνω 40 ευρώ απεριόριστα σταθερά 30 λεπτά κινητά 24 ταχύτητα άσχετα αν δεν πιάνω και ΟΤΕ tv ολο το πακετο και με τα HD δωρεάν χωρίς πενταεβρω και παρακάλια.

Τα χαιρετίσματα μου στην NOVA.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

τελικα εχετε δικιο, δε χρειαζετε να σκαμε γι αυτους , υπολοιπο 6 μηνες , θα το υποστουμε , ολο και κατι θα εχει αυτους τους μηνες και η nova, ας περασει ενας χρονος και βλεπουμε τι θα κανουμε, εμεις εχουμε το μαχαιρι εμεις και το καρπουζι

ρε παιδια γιατι μπερδευεστε..?
το ch και eul απο την νεα σεζον θα πανε στον οτε.για την τρεχον σεζον,τα πραγματα μενουν ως εχουν.
και 1 χρονο συμβολαιο να εχετε ακομη,ειστε οκ.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Τα παιδιά μάλλον αναφέρονται σε 18μηνο συμβόλαιο που έχουν, άρα κανά 6μηνο-8μηνο θα περισσεύει του χρόνου ως υποχρεωτικό χρόνο δέσμευσης.

Να καταθεσω και τη δικη μου αποψη. Ειμαι συνδρομητης και στα δυο συνδρομητικα πακετα και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο. Ο λογος; Ανανεωσα τη νοβα με την προσφορα 25 το full pack για παντα με δωρεαν τα hd για 12 μηνες , οπως επισης ανανεωσα και τον οτε με αιτημα φορητοτητας προς forthnet/nova με 12 περιπου το μηνα για οτεtv για ενα χρονοfull pack(συν 120 δωροεπιταγη σε γερμανο). Ημουν και ειμαι συνδρομητης οτε με 24ααρι ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα(κινητα δε με ενδιαφερει μιας και καλυπτομαι απο το προγραμμα του κινητου). Οποτε εν προκειμενω οσον αφορα τη συνδρομητικη τηλεοραση με ενα κονδυλι 40 το μηνα ειμαι καλυμενος με οτι κινηματογραφικο και αθλητικο κυκλοφορει. Νομιζω κατι κατιλυτερο δε θα μπορουσα να εχω. Πιστευω πως και μια μικρη(ελπιζω) αυξηση στον οτε tv,πχ 2-5 ευρω μπορω να την αντεξω αν σκεφτω πως πριν εδινα 62 μονο για nova full pack.

ας μην προτρεχουμε μαγκες! κι εγω ενα μηνα εχει που ξαναεγινα συνδρομητης νοβα λογω τσαμπιονς λιγκ και ολυμπιακου! 18μηνο συμβολαιο με το σπορ πακετο..ας ελπισουμε να πεσει η τιμη (εστω μετα το περας του 12μηνου)

Μόλις ανακάλυψα ότι η Forthnet έχει βγάλει από το site της το triple play και σε παραπέμπει στη σελίδα τις Nova, τυχαίο ; δε νομίζω.

Σωστά. Αλλα ποιος ο λόγος ξαφνικά να βγάλει η Forthnet κατι απο το site της και να το στείλει στο nova.gr; Σίγουρα το triple play υπάρχει αλλα έτσι όπως το είδα εναι σαν να το πουλάει η Nova πλέον και οχι η forthnet, αυτο καταλαβαίνω εγω. Ίσως να έχει να κάνει και με την αγορά της nova απο άλλο πάροχο και να προετοιμάζεται η μετάβαση, ισως και να μην ειναι και τίποτα , απλά σαν κίνηση ειναι περίεργη τουλάχιστον για μένα.

Last edited:

Παντως με την απωλεια του Τσαμπιονς Λιγκ και του Europa εμεινε μονο με το Ελληνικο πρωταθλημα. Πολυ φτωχο το αθλητικο της πακετο και ακριβο

Μην προτρέχουμε δεν υπάρχει λόγος. Το καλοκαίρι θα πέσουν στο τραπέζι οι διαπραγματεύσεις: Ιταλικού, Ισπανικού, Γερμανικού πρωταθλήματος. Είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα τα πάρει η Nova; Αν τα πάρει σε συνδυασμό με ελληνικό πρωτάθλημα θα ξαναγίνει ότι γινόταν τόσο καιρό που στον Οτε περιφανεύονταν που είχαν τα ξένα πρωταθλήματα. Κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε. Το σίγουρο είναι πως ούτε μας συμφέρει να τα έχει όλα ένας. Οι τιμές θα πάνε στα ύψη όπως παλαιότερα που συνδρομητική τηλεόραση απλά δεν ακούμπαγες.

Μην προτρεχετε...Κ οταν εχασε το αγγλικο πρωταθλημα ολοι λεγανε παει ,τελειωσε η νοβα κτλ...Αν δε καταβεσει τη συνδρομη θα κλεισει κ ολα αυτα....
Τι εγινε...?ο ελληνας κ ειδικα ο πιο μεγαλος σε ηλικια δεν τον ενδιαφερει η ποιοτητα του ποδοσφαιρου.....Αρκει να βλεπει την ομαδα που υποστηριζει κ ας ειναι κ στη Γ αθηνων....

ο ελληνας κ ειδικα ο πιο μεγαλος σε ηλικια δεν τον ενδιαφερει η ποιοτητα του ποδοσφαιρου.....Αρκει να βλεπει την ομαδα που υποστηριζει κ ας ειναι κ στη Γ αθηνων....
Σε αυτό συμφωνώ 100% μαζί σου!!!

Εκτος απο προπονητες βλεπω οτι εχουμε γινει ολοι μας και εξπερ στην τιμολογηση συνδρομητικου περιεχομενου
Χιλιοειπωμενα πραγματα
Αν χασει το ελληνικο πρωταθλημα μετα απο δυο χρονια ασχετως αν στις ταινιες υπερεχει κατα πολυ του οτε
τοτε χανεται το παιχνιδι και αυτο το ξερουν πολυ καλα και εκει θα ριξουν ολα τα λεφτα αν φυσικα δεν εξαγοραστουν
Σιχαινομαι τα μονοπωλια γιαυτο και επειδη βαρεθηκα το κραξιμο ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΝΟΒΑ

το θεμα ειναι οτι δε φτανει που χανει τα πολυ ακριβα αθλητικα πακετα εδω και καιρο χανει και τα κατα πολυ φθηνοτερα πακετα σινηματογραφου....

τουλαχιστον δηλαδη να ειχε ολα τα στουντιο με τα πολλα πακετα ταινιων,,, να εκανε ολα τα νοβασινεμα hd.... αλλα και εκει εχει χασει 2 στουντιο. δλδ ελεος

Ξεχασα να προσθεσω μιας και εχουμε ξεφυγει απο το θεμα οτι οντως ως μεγαλος
σε ηλικια αυτο που με ευχαριστει περισσοτερο ειναι η νικη της ομαδας μου
εναντι του προαιωνιου εχθρου με καλπικο πεναλτυ στο 90φευγα
και αφηνω την ποιοτητα στους μικροτερους