Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

εγω πιστεύω το δυνατό χαρτί είναι η Ελλάδα όλα τα άλλα εύκολα η δύσκολα τα βλέπεις. steaming ελευθερα δορυφορικα κανάλια. και απο ότι βλέπω εγώ οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους και ταινίες, σειρές όλα τα άλλα είναι extraδακια. του χρόνου ανεβαίνει και η αεκ super league οπότε θα πάρει αρκετούς πίσω οπότε λογικά υα έχει και άλλα έσοδα για να πάρει κάποιο άλλο πρωτάθλημα

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Σωστό από την άλλη ο ΟΤΕ χρεώνει την pvr υπηρεσία 4 ευρώ/μήνα και εχει "δωρεάν" τα HD πιάσε το αυγό....
.
Pvr,ποιοτητα καναλιων hd, οτε go, multiview... γενικα εχει ακομα θεματα να λυσει ο οτε (που θα τα λυσει λογικα).

εγω πιστεύω το δυνατό χαρτί είναι η Ελλάδα όλα τα άλλα εύκολα η δύσκολα τα βλέπεις. steaming ελευθερα δορυφορικα κανάλια. και απο ότι βλέπω εγώ οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους και ταινίες, σειρές όλα τα άλλα είναι extraδακια. του χρόνου ανεβαίνει και η αεκ super league οπότε θα πάρει αρκετούς πίσω οπότε λογικά υα έχει και άλλα έσοδα για να πάρει κάποιο άλλο πρωτάθλημα
Ολοι θελουν να βλεπουν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ και οχι το Ελληνικο πρωταθλημα σαν προϊον.Οταν λοιπον υποστηριζεις πχ την Καλλονη ,για να πιασουμε και μια απο τις μικρες, και στη ΝΟΒΑ εχει Πανθρακικος-Πλατανιας και στον ΟΤΕ εχει Τσελσι-Αρσεναλ ,προφανως και θα προτιμησεις το δευτερο.Γιαυτο και για μενα μετρανε τα εξτραδακια.Οταν δεν παιζει η ομαδα σου να εχει κατι ποιοτικο να δεις.ΟΚ και μενα μου λειπει ο Ολυμπιακος αλλα για ενα παιχνιδι την βδομαδα δεν θα σκασω.
Και επειδη ειπες και για streaming ,δορυφορικα κλπ, η αποψη μου ειναι οτι μονο ευκολο δεν ειναι.Το streaming τις περισσοτερες φορες κολλαει,σου σπαει τα νευρα ενω και η ποιοτητα πολλες φορες ειναι χειροτερη απο τον ΑΝΤ1.Οταν εφυγα απο ΝΟΒΑ για ΟΤΕ,ενα πραγμα που μου ελειψε ηταν τα παιχνιδια του Αγγλικου πρωταθληματος,και ομως ειναι ζητημα αν καταφερα να δω απο streaming 3-4 ολη τη χρονια.Για τα δορυφορικα απο την αλλη θες εξοπλισμο και ορεξη που ο μεσος τηλεθεατης δεν εχει.Ειναι αλλο να βαζεις το καναλι και να παιζει και αλλο να ψαχνεις σε ποιο καναλι παιζει κατι και αν πιανεις το δορυφορο και αν δεν θελει κανα BISS κλπ κλπ

Ολοι θελουν να βλεπουν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ και οχι το Ελληνικο πρωταθλημα σαν προϊον.Οταν λοιπον υποστηριζεις πχ την Καλλονη ,για να πιασουμε και μια απο τις μικρες, και στη ΝΟΒΑ εχει Πανθρακικος-Πλατανιας και στον ΟΤΕ εχει Τσελσι-Αρσεναλ ,προφανως και θα προτιμησεις το δευτερο.Γιαυτο και για μενα μετρανε τα εξτραδακια.Οταν δεν παιζει η ομαδα σου να εχει κατι ποιοτικο να δεις.ΟΚ και μενα μου λειπει ο Ολυμπιακος αλλα για ενα παιχνιδι την βδομαδα δεν θα σκασω.
Και επειδη ειπες και για streaming ,δορυφορικα κλπ, η αποψη μου ειναι οτι μονο ευκολο δεν ειναι.Το streaming τις περισσοτερες φορες κολλαει,σου σπαει τα νευρα ενω και η ποιοτητα πολλες φορες ειναι χειροτερη απο τον ΑΝΤ1.Οταν εφυγα απο ΝΟΒΑ για ΟΤΕ,ενα πραγμα που μου ελειψε ηταν τα παιχνιδια του Αγγλικου πρωταθληματος,και ομως ειναι ζητημα αν καταφερα να δω απο streaming 3-4 ολη τη χρονια.Για τα δορυφορικα απο την αλλη θες εξοπλισμο και ορεξη που ο μεσος τηλεθεατης δεν εχει.Ειναι αλλο να βαζεις το καναλι και να παιζει και αλλο να ψαχνεις σε ποιο καναλι παιζει κατι και αν πιανεις το δορυφορο και αν δεν θελει κανα BISS κλπ κλπ

Συμφωνω,σε ολα.Την ομαδα μου τη βλεπω στο γηπεδο και οταν παιζει εξω,συνηθως παω σε καφε.Για να μην πω,οτι ειδικα φετος εχω ενθουσιαστει και προτιμω να κατσω να δω καποιο ξενο ματς,παρα να τρεχω να δω την υποβαθμισμενη Σ.Λ.

Συμφωνώ απολύτως!

Η γνώμη του καθενός μας είναι προσωπική και έχει να κάνει με τα δικά μας γούστα. Ο κάθε ένας εχει διαφορετικές προτιμήσεις οπότε του ταιριάζει καλύτερα κάποιο πακέτο. εγώ που έχω και τα 2 βλέπω περίπου 75% ΟΤΕ και 25% Νόβα αλλά κάποιος άλλος μπορεί να προτιμάει το αντίθετο. Οι μόνοι που ξέρουν την πραγματικότητα και αυτοί κατα προσέγγιση είναι οι υπεύθυνοι των 2 οργανισμών που θα έχουν κάνει τις έρευνες τους

αν είχα και τα δύο λογικά θα ήμουν 75 25 και εγω υπερ οτε (που μπορεί να τα εχω σε λιγες μέρες) αλλά έτσι όπως το βλέπω εγω πάντα με μια μόνο επιλογή και δεδομένου ότι είναι το ίδιο κόστος κράτησα την νοβα και μέχρι στιγμής ταββλέπω και τα άλλα αν θέλω κάποιο ματσ να δω με τους τρόπους που προείπα. Βέβαια είναι γούστα. γιατί και το κατα ποσο εύκολο είναι να πας να δεις την ομαδα live και δεν μένεις μακριά.

Συμφωνω,σε ολα.Την ομαδα μου τη βλεπω στο γηπεδο και οταν παιζει εξω,συνηθως παω σε καφε.Για να μην πω,οτι ειδικα φετος εχω ενθουσιαστει και προτιμω να κατσω να δω καποιο ξενο ματς,παρα να τρεχω να δω την υποβαθμισμενη Σ.Λ.

Είναι θέμα πως έχει συνηθίσει ο καθένας . Ο έλληνας δύσκολα αλλάζει συνήθειες . Είναι πολύ δύσκολο να μην βλέπει κάθε κυριακή το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Α'εθνική . Εκτός από την ομάδα του ο καθένας έχει την περιέργια να δει και τις φάσεις από όλα τα άλλα τα παιχνίδια . Τώρα περιμένουμε όλοι να δούμε το ολυμπιακός -παναθηναικός την κυριακή

Σωστό από την άλλη ο ΟΤΕ χρεώνει την pvr υπηρεσία 4 ευρώ/μήνα και εχει "δωρεάν" τα HD πιάσε το αυγό.....

Από την στιγμή που δεν πληρώνεις τον δέκτη (ο PVR865 της Nova έχει 149 ευρώ) τα 4 ευρώ ανά μήνα υπό μορφή ενοικίασης είναι αρκετά λογικό πόσο νομίζω. Συγκεκριμένα σε 3 χρόνια θα έχει δώσει κάποιος το ποσό που η Nova εισπράττει προκαταβολικά.

Επειδή ακούμε τα περί ποδοσφαίρου, θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε

-Πόσοι έχουν start pack
-Πόσοι sports pack (σκέτο)
-Πόσοι (full pack)
-Πόσοι συνδυαστικά με ένα από τα παραπάνω και πόσοι στο καθένα

Το γεγονός ότι η Nova είχε επί σειρά ετών max αριθμό συνδρομητών όσους έχει ο ΟΤΕ σήμερα και τους αύξησε μόνο όταν ξεκίνησαν οι προσφορές όπου έδινε πρακτικά τσάμπα την TV μάλλον είναι μια ένδειξη ότι από τους 500000, τουλάχιστο το 1/3 δεν έχει Nova για να βλέπει ποδόσφαιρο. Αυτοί οι πελάτες είναι υπό διεκδίκηση και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

το θεμα ειναι οτι δεν ανανεωνει οτι το περιεχομενο του σινεμα οθτε του ντοκυματερ. σε ολα ταους τομεις ειναι στασιμη η κατασταση και σε μερικους εχει παρει την κατρακιλα

Επειδή ακούμε τα περί ποδοσφαίρου, θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε

-Πόσοι έχουν start pack
-Πόσοι sports pack (σκέτο)
-Πόσοι (full pack)
-Πόσοι συνδυαστικά με ένα από τα παραπάνω και πόσοι στο καθένα

Το γεγονός ότι η Nova είχε επί σειρά ετών max αριθμό συνδρομητών όσους έχει ο ΟΤΕ σήμερα και τους αύξησε μόνο όταν ξεκίνησαν οι προσφορές όπου έδινε πρακτικά τσάμπα την TV μάλλον είναι μια ένδειξη ότι από τους 500000, τουλάχιστο το 1/3 δεν έχει Nova για να βλέπει ποδόσφαιρο. Αυτοί οι πελάτες είναι υπό διεκδίκηση και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Μάλλον ειναι παραπάνω από το 1/3 φίλε μου. Τουλάχιστον από τον κύκλο μου, αυτήν την εικόνα έχω

"χονδρέμπορος" η Forthnet-ΝΟΒΑ;
διαβάστε την τελευταία παράγραφο, http://sdtv.gr/smf/index.php?topic=40701 ικασίες ή κάτι ετοιμάζεται;

υγ. το είδα μετά και είναι κάποιες διαφορετικές σκέψεις (κυρίως για forthnet) : http://www.digitaltvinfo.gr/news/me...orthnet-leei-o-epikefalis-wind-nasos-zarkalis

θα υπάρξει παρασκήνιο, το σίγουρο είναι!

Last edited:

Οι άραβες τι λένε; Εικασίες ή πραγματικότητα; :flipout:
(Νομίζω ότι αν δεν κλείσει η συμφωνία, και να αρχίσουν οι επίσημες διαρροές, όλα εικασίες είναι... Αλλά σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, το "όλα θα εξαρτηθούν από την στάση των Αράβων" είναι σήμα κατατεθέν πια...)

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Μόνο είδηση δεν είναι αυτό για την nova φίλε algedan. Με τέτοιες τιμές σήμερα είναι γελοίο κάποιος να δίνει τα χρήματά του και να πλουτίζουν Επιτήδειοι.

το ξέρω ! ούτως ή άλλως και εγώ έχω νοβα 3play και αν έχεις διαβάσει πολλα μηνύματα μου θα δεις ότι έχω απόψεις εναντίον αυτής της είδησης, Απλά επειδή ήταν από γνωστή ιστοσελίδα για αυτό την έβαλα!
καλημέρα σου bykrie -bye-