Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

προσέξατε το λογότυπο του novacinema4 σε εμένα τώρα το δείχνει χάλια, το πρόσεξε κανείς; ελπίζω μετά με τις ταινίες να φτιάξει!

άκυρο! μόλις έφτιαξε. Μάλλον το stream εκείνης της περιόδου ήταν το πρόβλημα!

Last edited:

Βλέπω οτιδήποτε έχει το "telco" είναι σε πτώση στα έσοδα, οτιδήποτε έχει το "paytv" είναι σε άνοδο. Επίσης, είναι εμφανής και ο αντίκτυπος των προσφορών: +20% περισσότεροι συνδρομητές, +5% αύξηση εσόδων για την συνδρομητική τηλεόραση. Αφού βέβαια είχαν και αυτό το +5%, πάλι καλά... :smile:

Είμαι συνδρομητής του stard pack και συγκεκριμένα του 3play .
Χθες αντιλήφθηκα στον δέκτη μου μήνυμα από την nova .
Τις φετινές γιορτές ,η nova σου κάνει δώρο ένα μήνα τα κανάλια novacinema ...Από 1 μέχρι 31/12.
Αυτήν την ενέργεια ...Την θεωρώ θετική .

Τώρα μόλις είδα ότι και τα 4 κανάλια του novacinema ...Ξεκλειδώθηκαν .

Το έκαναν πιο νωρίς ...Από το αρχικό μήνυμα που πήρα στον δέκτη μου.

ή στους συνδρομητές με όλα τα novacinema να δώσει και τα novasposrts!!! :flipout:-bye-

Παιδιά τα κανάλια novacinema θα ανοίξουν για όλους τους συνδρομητές 3play και start ή για επιλεγμένους?? Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει μήνυμα ούτε έχει ανοίξει κάποιο κανάλι.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Παιδιά τα κανάλια novacinema θα ανοίξουν για όλους τους συνδρομητές 3play και start ή για επιλεγμένους?? Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει μήνυμα ούτε έχει ανοίξει κάποιο κανάλι.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ανά περιόδους η εταιρεία μας τρέχει προωθητικές ενέργειες σε αριθμό συνδρομητών μας.

Στους συνδρομητές που έχει αποδοθεί η συγκριμένη προωθητική ενέργεια, με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια Novacinema για 1 μήνα (από 01/12/2014 έως 31/12/2014), έχει αποσταλεί σχετικό μήνυμα τόσο στο κινητό τους τηλέφωνο όσο και στον δορυφορικό τους εξοπλισμό, προς ενημέρωσή τους.

Σε περίπτωση που δεν έχεις λάβει την παραπάνω ενημέρωση, σίγουρα στο μέλλον θα επωφεληθείς και εσύ απο παρόμοιες προωθητικές ενέργειες.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-%2A%2A%2A-Nova-official-support-%2A%2A%2A?p=1057239729&viewfull=1#post1057239729

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Δυστυχώς η προσφορά δεν αφορά συνδρομητές που έχουν Start Pack με NS1 ή NC1.....

"Σχετικά με το ζήτημα της παροχής των καναλιών Novacinema για το διάστημα 1/12-31/12, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι αφορά συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιημένο κάποιο κανάλι Novacinema ή Novasports στην υφιστάμενη συνδρομή τους."

Προφανώς αυτή η προωθητική ενέργεια γίνεται, για να δελεάσει όσους έχουν απλό Start Pack

Υ.Γ. Καλές γιορτές να έχουμε! Τίποτα δεν θα μας χαλάσει την καλή διάθεση!

Αυτό nigi78 εννοείται... Απλά μετά τις γιορτές που λήγει το συμβόλαιο μου(τέλος Γενάρη) που θα ικετεύουν για να ανανεώσω δε θα το κάνω. Δε θα χαλαστούμε για τη νόβα... Απλά ήθελα να δω ποιότητα ταινιών για να σχηματίσω άποψη αν θα το ανεβάσω σε φουλ πακ ή θα την κάνω. Ίσα ίσα που με βοήθησαν να παω πιο γρήγορα στον ΟΤΕ να βλέπω μπαλίτσα

εκοψε η nova της στοιχηματικες εκπομπες? δεν τις βλεπω στο 6

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

(Δυστυχώς η προσφορά δεν αφορά συνδρομητές που έχουν Start Pack με NS1 ή NC1..... )

βλέπεις από μας παίρνουν το δεκαευρω μας εχουν συγουρους