Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Στο encrypted services
Μέχρι προχθές είχε error 106
Άρα τώρα μπήκε και το irdeto και έγινε e16-4

Από τα συμφραζόμενα εγώ εικάζω ότι η Vodafone δεν βιάζεται -"καίγεται" πια να μπει στην Forthnet και να πάρει μέρος από το μερίδιο της Wind.

"Νέα παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο υπήρξε στη συμφωνία που είχε υπογραφεί μεταξύ Vodafone Ελλάδος και Wind στις 4 Ιουνίου 2014 για την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης από την πρώτη για την Forthnet."

http://www.enikonomia.gr/businesses...ia-tin-askisi-tou-option-apo-ti-vodafone.html

Αν δε βγει απόφαση για τα δάνεια + το καινούργιο που ζήτησε για αναχρηματοδοτηση δεν νομίζω να κινηθεί τίποτα.

λογικο, τι τα θελουμε τοσα σαπακια στην σουπαλιγκα; 10 ομαδες και πολλες ειναι για τετοιο επιπεδο

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Μείωση ομάδων φέρεται να ζητάει η NOVA από τη super league.

Μια χαρά για την ΝΟΒΑ αν γίνει αυτό όπως και το άλλο με περισσότερους αγώνες λόγω playoffs & playouts. Με λιγότερο χρήμα (λόγω λιγότερων ομάδων-μερίσματα) περισσότεροι αγώνες - υλικό και φυσικά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά στα palyoffs-playouts. Καλή κίνηση για την ΝΟΒΑ, αν πετύχει.

Κάνει μπαμ ότι μονο έτσι θα αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα(ξεχωρα εξυγίανσης) οχι τώρα ,άλλα εδώ και χρόνια .Απορώ τι περιμένουν.

Με μείωση των ομάδων, το μέρισμα καθεμίας θα είναι μεγαλύτερο και θα υπάρχει έστω κάποιο περιθώριο επενδύσεων. Με τη προϋπόθεση πως δε θα μειωθει κατα πολύ ο προυπολογισμος.

:devil-smiley-029Μαλλον οτι δεν θα παρει αναβαθμιση ο 865 εννοει

Δεν λέει πως αφορά τη nova λεει για συνδρομητική γενικά

Sent from my iPad using Tapatalk

Η κλείνει κάτι ή συγχωνεύται κάτι ή μπαίνει κάτι νέο??

Για ανατροπή δεδομένων μονο σε απόκτηση δικαιωμάτων studio του Hollywood απο ΟΤΕ μπορεί να πάει το μυαλό μου,αν και το συγκεκριμένο site είναι εμφανώς υπερ της Νόβα....

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Για ανατροπή δεδομένων μονο σε απόκτηση δικαιωμάτων studio του Hollywood απο ΟΤΕ μπορεί να πάει το μυαλό μου,αν και το συγκεκριμένο site είναι εμφανώς υπερ της Νόβα....
Υπέρ των "κλικ" είναι.....η ανάρτηση μου θυμίζει διαφήμιση τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού για το πανηγύρι του χωριού: Μη λείψει κανείς, θα γίνει χαμός!