Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: News

Αυτά είναι παραμύθια, έχω πολλά χρόνια HoL και Forthnet και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο πλεονέκτημα του ΟΤΕ είναι ότι με αθέμιτους τρόπους εξυπηρετεί καλύτερα τους δικούς του πελάτες, ενώ σαν διαχειριστής δικτύου έπρεπε να είναι απολύτως ουδέτερος.

Επιτέλους… Η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ εδώ μέσα!!!

Παναγιώτη.. :grinning-smiley-043

Re: News

Έχοντας περάσει από altec, tellas, (τις οποίες και έκλεισα), οτέ και τώρα forthnet, δεν έχω εντοπίσει κάποιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα στον οτέ. :chinese:

Re: Απάντηση: Re: News

Αυτά είναι παραμύθια, έχω πολλά χρόνια HoL και Forthnet και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο πλεονέκτημα του ΟΤΕ είναι ότι με αθέμιτους τρόπους εξυπηρετεί καλύτερα τους δικούς του πελάτες, ενώ σαν διαχειριστής δικτύου έπρεπε να είναι απολύτως ουδέτερος.

Προσωπικά η εξυπηρέτηση με ενδιαφέρει πάνω από όλα,στην forthnet (από τότε που ενοποιήθηκε το call center με αυτό της nova,έχω πάρει και εγώ),πόση ώρα περιμένεις στην αναμονή;

Το σωστό traffic shaping δεν είναι κακό, είναι καλό. Δε κατάλαβα γιατί πρέπει μερικά λιτσέρια να καταστρέφουν το internet όλων. Ούτε νομίζω πως πιστεύει κανείς ότι ο ΟΤΕ έχει contention ratio 1:1. Στον ΟΤΕ αντίθετα την εποχή που υπήρχε συμφόρηση, έπαιρνες 18-19 πακέτα ανά δευτερόλεπτο χωρίς να δουλεύει τίποτα εκτός από web και ftp. Όταν και όπου υπάρχει συμφόρηση, πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση. Εσύ περιμένεις να πιστέψω ότι στο δίκτυο του ΟΤΕ δεν υπάρχει πουθενά συμφόρηση; Πρόσεξε τι θα υποστηρίξεις γιατί μπορώ να εμφανίσω πραγματικά στοιχεία.

Δεν έχω να προσέξω τίποτα,συζήτηση κάνουμε,στοιχεία είμαι φυσικά σε θέση να παρουσιάσω και εγώ...πχ ότι ''εταιρία'' σε πόλη με 2-3 χιλιάδες κατοίκους είχε μόλις...34 mbps διαθέσιμα!
Εγώ δεν συμφωνώ με το traffic shaping,ούτε με το Voip της Hol,όταν πληρώνω μια υπηρεσία θέλω να έχω την δυνατότητα να πάρω τα μέγιστα από αυτή.Επιπλέον το traffic shaping είναι μια λύση ''ανάγκης'' όταν η εταιρία δεν έχει αρκετό bandwidth στο backbone της.Επιπλέον θα ήθελα να που παραθέσεις τα στοιχεία που σε μεγάλη πόλη είδες συμφόρηση στον ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Re: News

Το σωστό traffic shaping δεν είναι κακό, είναι καλό. Δε κατάλαβα γιατί πρέπει μερικά λιτσέρια να καταστρέφουν το internet όλων. Ούτε νομίζω πως πιστεύει κανείς ότι ο ΟΤΕ έχει contention ratio 1:1. Στον ΟΤΕ αντίθετα την εποχή που υπήρχε συμφόρηση, έπαιρνες 18-19 πακέτα ανά δευτερόλεπτο χωρίς να δουλεύει τίποτα εκτός από web και ftp. Όταν και όπου υπάρχει συμφόρηση, πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση. Εσύ περιμένεις να πιστέψω ότι στο δίκτυο του ΟΤΕ δεν υπάρχει πουθενά συμφόρηση; Πρόσεξε τι θα υποστηρίξεις γιατί μπορώ να εμφανίσω πραγματικά στοιχεία.

Δεν ισχύει αυτο που λες με τα λιτσέρια. Δεν κατεβάζουν 24/7, ζήτημα είναι να κατεβάζουν 1 εως 2 ώρες (με τις τωρινές ταχύτητες) ενώ το ανέβασμα πρακτικά είναι ανέφικτο (αφού προλαβαίνουν τα seedboxes και παίρνουν τη μερίδα του λέοντος).

Στα του θέματος, φέτος βρήκε η νόβα να μη μεταδώσει γαλλικό; Έστω, τους αγώνες της παρί.

Προσωπικά η εξυπηρέτηση με ενδιαφέρει πάνω από όλα,στην forthnet (από τότε που ενοποιήθηκε το call center με αυτό της nova,έχω πάρει και εγώ),πόση ώρα περιμένεις στην αναμονή;

Δεν έχω να προσέξω τίποτα,συζήτηση κάνουμε,στοιχεία είμαι φυσικά σε θέση να παρουσιάσω και εγώ...πχ ότι ''εταιρία'' σε πόλη με 2-3 χιλιάδες κατοίκους είχε μόλις...34 mbps διαθέσιμα!
Εγώ δεν συμφωνώ με το traffic shaping,ούτε με το Voip της Hol,όταν πληρώνω μια υπηρεσία θέλω να έχω την δυνατότητα να πάρω τα μέγιστα από αυτή.Επιπλέον το traffic shaping είναι μια λύση ''ανάγκης'' όταν η εταιρία δεν έχει αρκετό bandwidth στο backbone της.Επιπλέον θα ήθελα να που παραθέσεις τα στοιχεία που σε μεγάλη πόλη είδες συμφόρηση στον ΟΤΕ.

Η εμπειρία μου από φορθνετ είναι απλα τραγική. Μιλάω για περίπου 2.5 χρονιά πίσω. Συνεχείς διακοπές στο ιντερνέτ και ταχύτητα περίπου στα 4-5. Διέκοψα στους 6 μήνες και πληρωσα κανονικά το πρόστιμο μου. Μετα από μήνες έλαβα και εξώδικο για ένα ποσό περίπου 25 ευρώ. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πληρώσω αλλά ειχα παει σε κατάστημά και υποτίθεται μου είχαν βγάλει τελικό ποσό για πληρωμή μαζί με το πρόστιμο πρόωρης διακοπής.
Πέρα όμως από αυτό για τα προβλήματά της γραμμής ειχα καλέσει πάνω από 20 φορές τεχνική υποστήριξή με αναμονή περίπου 30λεπτα(πριν την ενοποίηση με τη νοβα. Τώρα για ένα θέμα της νοβα περίμενα περίπου 20. Βελτιώνονται) δεν ειχα στην ουσία καμία βοήθεια και καμία βελτίωσή. Βάζω οτε και στην ιδία γραμμή ειχα τριπλασια ταχύτητα και καμία διακοπή. Μια φορά είχε πέσει η γραμμή και πηρα τεχνική υποστήριξή.με λιγη ευγένεια που έδωσαν το τεχνικό τμήμα της περιοχής μου (αγία παρασκευη αθήνα,τοτε) και από εκεί το κινητό (!) Του τεχνικού που ήταν στο δρόμο. Σε μια ώρα (!) Ήταν σπίτι μου με το ρουτερακι του παραμασχαλα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα κεντρικά διευθέτησαν το πρόβλημα. Σε νεα σύνδεσή που έκανα στο κεντρο ειχα σχετικά χαμηλή ταχύτητα. Επικοινώνησα με τεχνικό τμήμα, μου ειπαν ότι υπαγομαι στο κεντρο του Αρη (πεδίο του Άρεως) και ότι δεν έχει εκεί τόσο καλη ποιότητα. Με ρύθμισαν από 24 στα 12-13 και εδώ και 1.5 χρόνο είναι πολύ καλά. Σταθερές ταχύτητες, σπάνιες διακοπές.
Συνοψίζοντας,αν ο οτε κανει βρώμικο πόλεμό στους άλλους αυτό πρέπει να το διευθετήσουν οι άλλοι. Δεν είναι μικρά παιδιά (μαμά ο οτε με βαράει και δεν με αφήνει να παίξω κλπ). Δεν μπορώ εγώ να είμαι ο μπετά τεστερ τους. Προτιμώ να δινω μερικά ευρώ παραπάνω το μηνά και να έχω λιγότερο σπάσιμο νεύρων στην καθημερινότητα μου.
Επίσης,το ότι ηρθαν οι άραβες δεν έφεραν και σπουδαίες αλλαγές στην φιρθνετ. Φίλος ταλαιπωρείται εδώ και μήνες μαζί τους. Με τα χιλια ζόρια διέκοψε,εβαλε cyta, άντε παλι γλέντια. Εβαλε κονεξ και είναι οκ. Άλλος φίλος έχει φορθνετ και είναι πολύ ευχαριστημένος στο ιντερνέτ. Οπότε όμως τον παίρνω τηλέφωνο είναι σαν να είναι καβάλα στο εξερευνητικό σκάφος της νασα που προσγειώθηκε προσφατα στον αρη.

Νέα σαιζόν Νova με novasports 2 HD και πλάνα μετάβασης σε DVB-S2/Mpeg-4 και CI+…
Νέα σαιζόν Νova με novasports 2 HD και νέα συχνότητα εκπομπής για την ΕΡΤ HD…
Οι πρόσφατες καλοκαιρινές τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στα μπουκέτα της Nova (με την αλλαγή ψηφιακών δεδομένων λήψης στις συχνότητες εκπομπής "10930Η" και "11938Η"), είχαν ως κύριο σκοπό την αύξηση χωρητικότητας σε Hot Bird 13Ε. Με το συμμάζεμα Μpeg-2 υπηρεσιών (novasports 4 στη συχνότητα 11823Η) και την μετακίνηση της "Ολυμπιακής ΕΡΤ HD" (Μpeg-4/HD), σε νέα συχνότητα εκπομπής (11938Η), αφήνοντας ελεύθερη χωρητικότητα για την Αυγουστιάτικη πρεμιέρα της νέας υπηρεσίας υψηλής ευκρίνειας "novasports 2 HD" (12130Η)…

Το νέο αθλητικό κανάλι "novasports 2 HD", θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champion League, τους Σαββατιάτικους αγώνες της Super League και τα καλύτερα κυριακάτικα παιχνίδια της Premier League... Μια και κύριο μέλημα για τη νέα σαιζόν nova (εκτός του 3D περιεχομένου), θα πρέπει να είναι πρωτίστως η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών novaHD, έναντι του ανταγωνισμού που έχει ξεπεράσει τα 11 HD κανάλια (ΟΤΕ ΤV)! Ελπίζοντας ότι η επερχόμενη αλλαγή ρυθμού μετάδοσης (Symbol Rate από 27500 σε 29900) και στα υπόλοιπα μπουκέτα-συχνότητες εκπομπής της πλατφόρμας, θα δώσει πρόσθετη χωρητικότητα για νέες HD υπηρεσίες τύπου "novacinema 2 HD / Animal PLanet HD / MTV Live HD (11075V)", ικανοποιώντας το αίτημα των 52.968 HD συνδρομητών της…

Πλάνα μετάβασης σε DVB-S2/Mpeg-4 και CI+ από τη Nova…
Σύμφωνα με τη τελευταία συνέντευξη του Εμπορικού διευθυντή λιανικής του Ομίλου Forthnet (στο Αυγουστιάτικο εορταστικό τεύχος των "Δορυφορικών Νέων"), ο κ. Στάθης Βωβός δηλώνει "ότι στόχος της Nova είναι σύντομα όλη η πλατφόρμα να εκπέμπει σε DVB-S2 και το πρότυπο συμπίεσης εικόνας Mpeg-4, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο χρήσης της μοντούλας CI+ για τη λήψη των καναλιών της Nova σε δορυφορικούς δέκτες DVB-S2 του εμπορίου (περισσότερα στα "Δορυφορικά Νέα" που κυκλοφορούν…)… Η χρήση της Neotion μοντούλας CI+ με το σύστημα κρυπτογράφησης Irdeto 2, ήδη εγκαινιάστηκε στη Τσέχικη αγορά μέσω της αντίστοιχης δορυφορικής πλατφόρμας Skylink…
rexsat.blogspot.com

Το νέο αθλητικό κανάλι "novasports 2 HD", θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champion League, τους Σαββατιάτικους αγώνες της Super League και τα καλύτερα κυριακάτικα παιχνίδια της Premier League..

Πιστεύω το νέο αθλητικό κανάλι σε HD θα προσελκύσει πολλούς ποδοσφαιρόφιλους!!

Αν δεν αναβαθμισουν τις υπηρεσίες τους και δεν μεγαλωσουν την ποικιλια στις ταινιες θα υπαρξει προβλημα σιγουρα. Απο οτι ακουσα και μου ειπανε απο την ΝΟΒΑ μεσα στο Σεπτεμβρη θα ανακοινωθουνε νέες ζωνες ταινιων με διαφοροποιημενες ταινιες σε σχεση με τωρα καθως και υπαρχει σαν σκεψη να ξεκινησει υπηρεσια ενοικιασης ταινιών. Ολα βεβαια ειναι ρευστα και κανεις δεν ξερει τι απο οσα ακουγονται και λεγονται, θα γινουν.
Βλεπουμε....

Μία εβδομάδα δίχως εκπομπές θα περάσει ακόμα στη Nova, καθώς απ' την Δευτέρα 20 Αυγούστου, δηλαδή στην τελική ευθεία για την έναρξη του Πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν οι περισσότερες. Μέσα σε αυτές και το καθημερινό «Η ώρα των Πρωταθλητών», η οποία θα κάνει και την πρεμιέρα.

Αλλαγές δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες στη δομή των εκπομπών, πλην της προσθήκης της εκπομπής για το πορτογαλικό Πρωτάθλημα, η οποία επίσης θα αρχίσει απ' την άλλη εβδομάδα, καθώς οι αγώνες ξεκινούν στις 18/8.

Η Nova θα βγάλει εκπομπή για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με το συνδρομητικό να είναι γνωστό πως θα δείξει τη ρεβάνς, Παναθηναϊκού-Μάλαγας.

Η καθημερινή που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής θα αρχίζει στις 21.00 (με σχόλια, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, των Φίλιππα Συρίγου, Δημήτρη Παπανικολάου), τα Σάββατα θα υπάρχει το Supergoal και την Κυριακή το Total Superleague, με το πρώτο να βγαίνει στις 26/8 (Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος οι παρουσιαστές).

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το πλαίσιο της δευτεριάτικης εκπομπής που θα έχει και το «γ' ημίχρονο» του αγώνα της Σούπερ Λίγκας. Η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε την Παρασκευή, στο συνοπτικό καλενάρι ότι θα υπάρχει αγώνας τις Δευτέρες.

Η κυριακάτικη εκπομπή της Nova θα έχει τρία μέρη. Το πρώτο θα το παρουσιάζει ο Δημήτρης Παπανικολάου, το δεύτερο και κύριο οι δύο Αντώνηδες, ενώ θα υπάρχει και ενότητα για το διεθνές ποδόσφαιρο.

www.sportfm.gr

Η κυριακάτικη εκπομπή είναι αφόρητα βαρετή. Κυρίως που αφιερώνουν ώρες επί ωρών στις ανούσιες δηλώσεις των "πρωταγωνιστών των αγώνων", οι οποίοι πέρα από άσχετοι στη μπάλα, με μεγάλη δυσκολία καταφέρνουν να σχηματίσουν πρόταση με νόημα (συχνά πέρα από το νόημα, συνήθως λείπει και κάποιο θεμελιώδες δομικό στοιχείο της προτάσεως π.χ. ρήμα, υποκείμενο, συνηθέστερα αντικείμενο...:flipout:).
Επίσης, για το πορτογαλικό γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση στην ιστοσελίδα της?

Last edited:

Μετα την φοβερη τηλεθεαση που εχουν οι Τουρκικες σειρες (μακραν καλλιτερες των δικων μας) στην TV ( SILA εν μεσω θερους 38% - ΑSI 28% μαλιστα και με επικαλυψη ) μαθαινω οτι και η NOVA θα ενταξει ζωνη με προβολη σειρων Τουρκικων με σκοπο να πουλα το πακετο NOVASINEMA. Μαλλον παει να προλαβει το OTETV που σκεπτεται παρομοια κινηση

Μόνο για αυτό θα κόψω κάθε συνδρομή που έχω.
Αλήθεια με ετήσια συνδρομή θα δίνουν και δώρο φερετζέ.
Αν αληθεύει πέρα από την πλάκα είναι για φάσκελα.
Συνδρομητική tv και να δείχνει και τούρκικα.
Ούτε να με πληρώνουν.
Και δεν το κάνω λόγω εθνικισμού απλά θεωρώ τα τούρκικα σε ποιότητα στο ίδιο επίπεδο με την 100 επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μόνο για αυτό θα κόψω κάθε συνδρομή που έχω.
Αλήθεια με ετήσια συνδρομή θα δίνουν και δώρο φερετζέ.
Αν αληθεύει πέρα από την πλάκα είναι για φάσκελα.
Συνδρομητική tv και να δείχνει και τούρκικα.
Ούτε να με πληρώνουν.
Και δεν το κάνω λόγω εθνικισμού απλά θεωρώ τα τούρκικα σε ποιότητα στο ίδιο επίπεδο με την 100 επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω φυσικά ότι δεν έχεις δει. Πως όμως μπορείς να κρίνεις κάτι όταν δεν το έχεις δει;
Εάν έβλεπες τον Σουλεϊμάν το Μεγαλόπρεπη θα έβλεπες ποσό πίσω είμαστε. Διεθνή βραβεία animation και ενδυματολογίας. Συμμέτοχη του BRUN PIT (όχι στο Κωνσταντίνο και Ελένη) καταπληκτικές ερμηνείες. Αν πάμε στο ASI βραβείο Φεστιβάλ Καννών ξενόγλωσσης σειράς κ.λ.π
Εάν μου έλεγες ότι δεν τα βλέπεις για εθνικιστικούς λογούς (η τέχνη δεν έχει όμως σύνορα και πατρίδες) θα σε δικαιολογούσα. Τώρα όμως όχι. Για πες μου ένα Ελληνικό σήριαλ που έχει γυριστεί σε υψηλή ανάλυση (αντιθέτως τα Τουρκικά από το 2010 και μετά είναι σε HD και φυσικά 16:9) Πες μου Ελληνική σειρά που το 80% του γυρίσματος είναι γυρισμένο εξωτερικά και να μην δείχνει του ηθοποιούς να καπνίζουν σαν φουγάρα, να είναι ομοφυλόφιλοι και φυσικά να βωμολοχούν και να κάνουν sex μεταξύ τους. Δεν είμαι παλαιόν αρχών αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Φυσικά και εκεί υπάρχουν μέτριες και κακές παραγωγές. Επίσης θα δεις σε Τούρκικες σειρές να ακούγονται Ελληνικά τραγούδια (με Ελληνική ομιλία) Θα ακούγαμε Τουρκικό τραγούδι σε Ελληνική σειρά;
Εκτός του Σουλεϊμάν του Μεγαλόπρεπη θα σου πρότεινα να έβλεπες : Το όνομα σου είναι FERIHA (Ευτυχία) και το : Ποιο είναι το έγκλημα της Φαντμαγκιουλ;
Έστω και από απλή περιέργεια και μετά θα ήθελα να το ξανασυζητούσαμε.
Επίσης στην παρατήρηση σου ότι συνδρομητική και να βλέπω Τουρκικά μην ξεχνάς ότι επειδή πληρώνεις θέλεις και να βλέπεις αυτό που σου αρέσει αλλιώς παραμένεις στην ελεύθερη TV και βλέπεις αυτό που θελει αυτή. Δεν σε υποχρεώνει η συνδρομητική να βλέπεις κάτι. Άλλωστε και έμενα δεν μου αρέσουν κάποιες σειρές που δείχνει αλλά δεν λέω να μην τις βάζει γιατί σε άλλους αρέσουν.

Χάρηκα που τα είπαμε

Last edited:

Στις καινοτομίες που υπάρχουν από τη φετινή σεζόν όσον αφορά την στατιστική πλευρά των μεταδόσεων της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Κώστας Γαλάνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Στη διάθεσή μας έχουμε εξοπλισμό που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ειδικά χαρακτηριστικά για τις μεταδόσεις», τόνισε ο γνωστός στατιστικολόγος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γαλάνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

- Για τη συνεργασία που θα έχει η «Galanis Sports Data» με τη Σούπερ Λίγκα και τη Nova

«Κάνουμε μία προσπάθεια, εμείς και η Nova, να ανεβάσουμε το τεχνικό επίπεδο των μεταδόσεων. Κάνουμε μία προσπάθεια να βοηθηθούν οι ίδιες οι ομάδες και το προϊόν της Nova. Στη διάθεσή μας έχουμε εξοπλισμό που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ειδικά χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε πιο μηχανήματα, θα δούμε ριπλέι με ήχο (μιλάμε για την χρονική στιγμή που παρεμβαίνει ανάμεσα στην επανάληψη της φάσης και την ίδια τη φάση, όπως οι κύκλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες). Τεχνητά είναι μία λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Αυτά είναι πράγματα που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα γραφικά είναι πιο ωραία, πιο καλοδουλεμένα. Προσπαθούμε να κάνουμε πιο δελεαστικό το προϊόν».

- Για τα δεδομένα στις αντίστοιχες μεταδόσεις του Champions League και του Europa League

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία νέα έκδοση γραφικών για τους ομίλους του Europa League. Είναι πιο ωραία και πιο σύνθετα, ίσως πιο καλά από τα αντίστοιχα του Champions League. Πρόκειται για την τεχνική πλευρά της μετάδοσης και ίσως να μην τα διακρίνει ο τηλεθεατής. Στο Europa League υπάρχουν διάφοροι πειραματισμοί υπέρ του Champions League, όμως μερικές φορές το ξεπερνάει, άσχετα αν οι ομάδες ή η διοργάνωση δεν είναι ανάλογου επιπέδου».

- Για τη στατιστική πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

«Νομίζω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες εκείνο που είχαν ως αποτέλεσμα ήταν να μειώσουν τα στατιστικά σε σχέση με τα μεμονωμένα αθλήματα. Ο λόγος είναι ότι δεν δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ένα άθλημα και καλύπτεται με τα μίνιμουμ. Γίνεται κωδικοποίηση του αθλήματος και υπάρχουν κάποια πιο ειδικά χαρακτηριστικά».

- Για την απόφαση να γίνονται και Δευτέρες αγώνες στη Σούπερ Λίγκα

«Ναι, φέτος θα έχουμε και Δευτέρες μεταδόσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι υπέρ του προϊόντος. Οι διοργανωτές μαζί με το κανάλι καλούνται να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να μεταδίδεται ανάλογα με την ημέρα (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα)».
www.sportfm.gr

πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? ααχαχαχ ακου εδώ όλα τα ξέρει τράτζικ!..μάλλον έχεις ξεχάσει τι έχει περάσει ο λαός απο αυτούς...τα τούρκικα σήριαλ ειναι απλά χάλια γι αυτό τα παίρνουν σχεδόν τζάμπα τα κανάλια..
Και αυτο που λες οτι τα βλέπουν αρκετοί ειναι αυτοί οι ηλικιωμένοι που τα βλέπουν γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να διαλέξουν..

πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? ααχαχαχ ακου εδώ όλα τα ξέρει τράτζικ!..μάλλον έχεις ξεχάσει τι έχει περάσει ο λαός απο αυτούς...τα τούρκικα σήριαλ ειναι απλά χάλια γι αυτό τα παίρνουν σχεδόν τζάμπα τα κανάλια..
Και αυτο που λες οτι τα βλέπουν αρκετοί ειναι αυτοί οι ηλικιωμένοι που τα βλέπουν γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να διαλέξουν..

Γι´αυτο δεν μπορει να πλησιασει κανενα Ελληνικο καναλι λογω κοστους το Σουλεϊμαν το Μεγαλοπρεπη. Ποια Ελληνικη σειρα εχει πουληθει σε 14 Ευρωπαϊκα καναλια. Ποσες Ελληνικες σειρες προβαλουν η Γερμανια και η Αυστραλια με χιλιαδες Ελληνες μεταναστες. Επιτελους βγαλτε τον φερετζε που φορατε και κυταξτε μπροστα για να βγαλουμε αυτη την χωρα απο την μιζερια για να παψουν να μας κοροϊδευουν και οι Τουρκοι (αν πας Κωνσταντινουπολη θα με καταλαβεις) που μας κανουν πλακα και μας λενε κριση ε..κλαψε κλαψε Οσο για ηλικωμενους η σειρα SILA εχει 65% τηλεθεαση στους νεους μεχρι 30 ετων. Μια μικρη ερευνα να κανεις θα δεις. Τελος παντων φαινεται οτι οι Τουρκοι πραγματικα μας τον εχουν φορεσει αυτοι το φερετζε και μαλιστα μεχρι τον λαιμο. Αντε και καλο κοψιμο των μισθων και συνταξεων για να στρωσουμε γιατι αυτο μας αξιζει....