Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

η nova ως γνωστω βασιζεται στην Superling. Πληροφοριες λενε οτι ο Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ τα σπανε απο την κεντρικη διαχειριση. Εαν συμβει αυτο και δεν μπορεσει να παρει η NOVA τα δικαιωματα τους (με υψηλοτερο φυσικα τιμημα) τοτε δεν νομιζω να αντεξει αρκετο καιρο

η nova ως γνωστω βασιζεται στην Superling. Πληροφοριες λενε οτι ο Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ τα σπανε απο την κεντρικη διαχειριση. Εαν συμβει αυτο και δεν μπορεσει να παρει η NOVA τα δικαιωματα τους (με υψηλοτερο φυσικα τιμημα) τοτε δεν νομιζω να αντεξει αρκετο καιρο
Για ποιο λόγο σπάει η κεντρική διαχείριση;

Ως γνωστόν; λίγοι πιστεύεις έχουν nova για euroleague και game of thrones για παράδειγμα;

Ως γνωστόν; λίγοι πιστεύεις έχουν nova για euroleague και game of thrones για παράδειγμα;

Για euroleague ναι (και εγω), για Games of thrones λιγοι γιατι οι τρελλαμενοι (οπως εγω) τα επεισοδια τα κατεβαζουμε απο τις γνωστες ιστοσελιδες ΠΟΛΥ πιο γρηγορα απο την NOVA και φυσικα τα βλεπουμε οτι ωρα θελουμε

Για euroleague ναι (και εγω), για Games of thrones λιγοι γιατι οι τρελλαμενοι (οπως εγω) τα επεισοδια τα κατεβαζουμε απο τις γνωστες ιστοσελιδες ΠΟΛΥ πιο γρηγορα απο την NOVA και φυσικα τα βλεπουμε οτι ωρα θελουμε
Φίλε μου η nova το δείχνει ταυτόχρονα με Αμερική στις 4 το πρωί...

Oι σειρές/ταινίες και η Euroleague κρατούν κάποιους συνδρομητές όντως.

Αλλά ο αριθμός είναι αρκετά μικρότερος από αυτούς που έχουν συνδρομή για την Superleague.

Όχι αμελητέος βέβαια.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

ΠΑΟ και ΠΑΟΚ έχουν συμβόλαιο μέχρι και τη σεζόν 2016-2017. Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί την επέκταση ως και τη σεζόν 2018-2019. Οπότε αυτό που έγραψες δεν ισχύει, τουλάχιστον δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό.

Με το ΕΞΩΔΙΚΟ της NOVA ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

Η Nova κόβει τη χρηματοδότηση στο ελληνικό πρωτάθλημα
21:20 | 19 Αυγ. 2016
Τελευταία ανανέωση 21:57 | 19 Αυγ. 2016

Εξώδικο προς τη διοίκηση της Super League απέστειλε η Nova, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης του ελληνικού πρωταθλήματος, κατηγορώντας τη διοργανώτρια αρχή για τη διακοπή του πρωταθλήματος και ανακοινώνοντας πως διακόπτει τη χρηματοδότηση μέχρι την επανέναρξη της διοργάνωσης.

Η Nova κατηγορεί τη Super League πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να αποτρέψει τη διακοπή του πρωταθλήματος και επισημαίνει πως ουδέποτε εισακούστηκε από τη Super League το αίτημά του συνδρομητικού καναλιού για να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις.

«Όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες», αναφέρεται στο εξώδικο ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».

Εν τω μεταξύ, η Super League έχει ορίσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Τρίτη για να εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Φίλε μου η nova το δείχνει ταυτόχρονα με Αμερική στις 4 το πρωί...

Δεν θα κατσω φυσικα να το δω υποχρεωτικα οποτε το δειχνει η NOVA...
Φυσικα δεν της δινω λεφτα για να παρω δεκτη με εγγραφη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω το αρχειο πουθενα αλλου

εξωδικο η Nova, εμεις πως θα παρουμε την αναλογη επιστροφη ως συνδρομητες τι ζηταω τωρα ε ?

Έλα μου ντε. Η nova όσο εξαρτάται από αυτό το καρκινωμα θα βουλιάζει ακόμα περισσότερο.

Θα ήθελα να μας πει όμως και τι πλάσαρε μέχρι πέρυσι ως "συναρπαστικό" πρωτάθλημα στα σποτάκια της...

Δεν θα κατσω φυσικα να το δω υποχρεωτικα οποτε το δειχνει η NOVA...
Φυσικα δεν της δινω λεφτα για να παρω δεκτη με εγγραφη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω το αρχειο πουθενα αλλου

Μα δεν χρειαζεται να δωσεις τιποτα για δεκτη με εγγραφη. Και ο απλος γραφει.

πες στους αμερικανους να το βαλουν μια ωρα που σε βολευει.

Επίσης ειναι κλισέ άλλα πρέπει να το ξαναπούμε.Το ότι το κανουν πολλοί δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο.Οτι κατεβάζεις και δεν προσφέρεται δωρεάν απο τους δημιουργούς του,είναι παράνομο.Να δω τι θα κάνουν μερικοί όταν περάσει νόμος όπως στην Γερμανία με χιλιάρικο πρόστιμο ανα παρανομο αρχείο.