Νέα για τη Nova

Re: News

αν εξασφαλισουν το ιταλικο ισος ηρεμησουν τα πραγματα..ισος να φταιει και η νοβσ νσ ζητησε κουρεμα του συμβολαιου και αυτο με το ευρωπακο δικαστιριο να πειζει καποιο ρολο.

εδω η νοβα κανει περικοπες απο παντου:γαλλικο nba λιγες μεταδωσεις πρεμιερ λινγκ!που να παει για εξτρα πρωταθλημα!

να το κλείσει το μαγαζί και δεν κάνει για τίποτα άκου μειώσει αγγλικού ..έλεος,(γαλλικό δεν το έχει η νοβα) μπορεί να εξασφαλίσει κάποιο κάνεις δεν ξέρει.

Απάντηση: Re: News

Η NOVA μοιραζεται ευκολα στο cs ενω ο ΟΤΕ καθολου, κατι στο οποιο οι Αγγλοι δεινουν μεγαλη βαρυτητα οπως απεδειχθη πριν 2 χρονια με την Αλβανια οπου ενα παντελως αγνωτο πακετο πηρε τα δικαιωματα.
Το tring δε μοιράζεται; Από περιέργεια το ερώτημα.
αν και εγω δεν εχω νοβα ουτε θα εβαζα ποτε μου.
Με το συμπάθιο κιόλας αλλά, παρακολουθώντας το θέμα, βλέπω ότι πάνω κάτω γράφεις τα ίδια πράγματα σε όλα τα μηνύματα, ενώ γράφεις ότι δε θα έβαζες ποτέ σου nova. Προς τι λοιπόν αυτή η αγωνία σου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει ή όχι η nova;

ο μποζιονελος στο NS6 προσπαθησε να χρυσωσει το χαπι διαβαζωντας τις επομενες μεταδοσεις τραγικα πραγματα...

Re: Απάντηση: Re: News

Το tring δε μοιράζεται; Από περιέργεια το ερώτημα.

Με το συμπάθιο κιόλας αλλά, παρακολουθώντας το θέμα, βλέπω ότι πάνω κάτω γράφεις τα ίδια πράγματα σε όλα τα μηνύματα, ενώ γράφεις ότι δε θα έβαζες ποτέ σου nova. Προς τι λοιπόν αυτή η αγωνία σου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει ή όχι η nova;

δίκαιο έχεις φίλε μου δεν ξανά ανακατεύομαι . εγω θα βαλω cytavision δεν μου παιφτει λογος τη κανει η καθε πλατφορμα!! το παρακαμα εχεις απολυτο δικαιο...:)

Για να καταλαβω το ματς της δευτερας η νοβα το σταματησε γιατι κανει περικοπες στα οικονομικα της....?Διακαιωμα της...
Εμεις που εχουμε συμβολαιο με τη νοβα ,η ανανεωσαμε προσφατα τι μπορουμε να κανουμε για να το διακοψουμε χωρις να πληρωσουμε προστιμο?Ξερει καποιος να μου πει?Μηπως να απευθυνθουμε στην προστασια καταναλωτων?εχει καποιος εμπειρια απο αυτα?

Ακόμα δεν έχω καταλάβει στην ιστορία αν φταίει η Nova αν φταίει το κανάλι του ωτακουστή Μερντοχ ή αν φταίει ο κακός μας ο καιρός. Δεν γνωρίζω τι κάνουν άλλα μαγαζιά το μαγαζί που πληρώνω όμως καλό θα ήταν να με πληροφορεί σχετικά με το πρόγραμμα του εγκαίρως και όχι να μαθαίνω τις αλλαγές (γιατί περί αλλαγών πρόκειται) τελευταία στιγμή. Μακάρι να είναι παροδική η κατάσταση με τις Αγγλικές μεταδόσεις .
Με τις ομάδες της Super League να είναι στην κατάσταση που είναι με κουτσουρεμένο το Αγγλικό και χωρίς άλλο σοβαρό πρωτάθλημα στις μεταδόσεις το sport πακέτο θα πρέπει να είναι στην χειρότερη φάση του.Αν σκεφτεί κανείς και την τιμή του.....τεσπα.

Μπορουμε να κανουμε κατι να αντιδρασουμε...?Παντως μια ερευνα που εκανα στο ιντερνετ το μονο καναλι που δειχνει ολους (ολους για ολους ) ειναι to adsports hd το αραβικο..Δεν ξερω τι συμφωνια εχουμε εκει...Αν το ηξερα πιο νωρις θα το ειχα βαλει..(αλλα δυστηχως πριν 20 μερες εκανα ανανεωση συνδρομης με εκπτωση αλλα για 1 χρονο

11.00 το πρωι σημερα στο σπορτ-φμ θα αναφερουνε το συγκεκριμενο θεμα ...Εχει ξεσηκωθει πολυς κοσμος γενικα...

Aυτό έλειπε να μην ξεσηκωθεί.
Ένα πρωτάθλημα τους έμεινε και αυτό το κόψανε με μπαλτά...:violent-smiley-008:

Αφου δεν υπαρχει ο αγγλικος ηχος...!!! Ξερουν οι αγγλοι ελληνικα?

Πράγματι έχουν κλείσει την αγγλικά μετάδοση εδώ και καιρό.
Θα κάνει και χρέη μεταδοτή η γοητευτική Κάρεν! :idea:

Sky Calcio προπληρωμένη, 12 μήνες, περίπου 200 ευρώ. Το έβρισκες στο ebay αλλά μετά από διαμαρτυρία του Sky Italia δε τα βρίσκεις πλέον, αλλά με μία αναζήτηση στο google θα τα βρείτε.
Θα χρειαστείτε και αγορά δέκτη Sky Italia, περίπου 100 ευρώ από ebay. Εναλλακτικά η κάρτα παίζει και σε άλλους δέκτες με cam emulators αλλά κανείς δε ξέρει αν αυτό θα ισχύει για πάντα αφού το Sky Italia κάνει συχνά επιθέσεις σε μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό.

Το Sky Calcio δείχνει Champions League, αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό και δε ξέρω τι άλλο.

Mα νομίζω ότι σιγά-σιγά όλοι κάτι τέτοιες λύσεις θα βρούμε.
Υποθέτω ότι σε αυτά τα πακέτα υπάρχει και αγγλικός σχολιασμός...

Αφου δεν υπαρχει ο αγγλικος ηχος...!!! Ξερουν οι αγγλοι ελληνικα?

αφου δειχνουν τον αγώνα κονσέρβα τον ήχο μπορούν να τον κόψουν

Sky italia τρομερό πακέτο και με HD.

Νομιζω ομως πως δεν εχει αγγλικη περιγραφη...Και απο οτι ειδα δεν εχει ολους τους αγωνες της αγωνιστικης.Το μονο που παιζει και τους 10 αγωνες της αγωνιστικης ειναι το adsports hd..Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να ρυθμισεις το πιατο στις 7 η 26 μοιρες..Εχει καποιος εμπειρια?