Νέα για τη Nova

30 ευρώ για 5 αθλητικά κανάλια και μέσω ίντερνετ είναι υπερβολικά πολλά.
Κρίμα γιατί τα 12 ευρώ ακούγονταν πιο καλά.
Για εμένα η συνδρομητική tv για το full pack στην Ελλάδα δεν αξίζει πάνω από τα 20 ευρώ είτε στον Ote είτε στη Nova.

Εσύ μάλλον δεν θα έπρεπε να ήσουν πελάτης φουλ πακ. . Που να δεις πόσο στοιχίζουν τα φουλ πακ σε άλλες χώρες.

Με το ποσό που θέλεις να διαθέσεις start pack και είσαι κομπλέ.

Πόσα πληρώνεσαι φίλε στη δουλειά σου αν επιτρέπεται;
Το ρωτώ γιατί όταν ο μέσος Έλληνας παίρνεις 500-600 ευρώ το μήνα ακόμη και τα 20 ευρώ για συνδρομητική είναι πολλά.
Μην ξεχνάμε ότι η συνδρομητική δεν είναι ανάγκη, ζεις και χωρίς αυτή.
Προσωπικά να σου πω ότι τα έκοψα όλα γιατί γενικά δεν είμαι της τηλεόρασης και αν θέλω κανένα αγώνα πάω πια σε κανένα φίλο ή μέσω ίντερνετ.
Ένα start pack έχω κρατήσει του otetv για να βλέπουν κανένα παιδικό η μικρές και ote cinema 3 η σύζυγος και η αλήθεια είναι ότι το κράτησα γιατί μου το έδωσαν με 6 ευρώ το μήνα.

Δεν νομίζω να υποχρεώνει κάνεις κανέναν να έχει συνδρομητική τηλεόραση αν δε το σηκώνει η τσέπη του.Επίσης υπάρχει ένα κλίμα του ότι αφού η χώρα περνάει οικονομική κρίση πρέπει όλα να είναι φτηνά/δωρεάν ,το οποίο δεν έχει καμία απολύτως λογική πέρα των αγαθών πρώτης ανάγκης.

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσο για τις τιμές στην Ελλάδα της κρίσης και για τη συνδρομητική στο εξωτερικό είναι ξεκάθαρο ότι εδώ μας πίνουν το αίμα.
Γιατί συμμαθητής μου που μένει μόνιμα στο Λονδίνο μπορεί να δίνει κοντά στα 50 ευρώ για tv αλλά παίρνει και 5000 ευρώ το μήνα από τη δουλειά του, οπότε αναλογικά στην Ελλάδα το αντίστοιχο πακέτο με τα 500 ευρώ μισθό θα είχε 5 ευρώ.
Δεν το συζητώ για adsl που με 20 ευρώ έχει 24 καθαρά mbps και download και upload!!!

Αν νομίζεις ότι όλοι στο εξωτερικό παίρνουν 5χιλιαρα είσαι εκτός πραγματικότητας. Ο σκαι εκεί έχει φουλ πακ 70 λίρες.

Εδώ πάντως αποδείχτηκε ότι όλοι πωλούν κάτω του κόστους και ένας μετά τον άλλον κλείνουν.

Νέο pop-up κανάλι Harry Potter 14/10 έως 29/10 με όλες τις ταινίες καθώς και την πρεμιέρα του Fantastic Beasts.
(πηγή: το γράφει στο νέο λογαριασμό που ήρθε :flipout:)

Για ενημέρωση σας σε σχέση με vodafone tv & novasports.
Mετα από επικοινωνία με help desk voda: 1) ο αποκωδικοποιητής χρεώνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με τον μήνα 1,20 περίπου εάν θυμάμαι καλά 2) Η σύνδεση πρέπει να γίνει ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ με το ρούτερ χωρίς την βοήθεια powerline 3) όλοι όσοι έχουν vodafone vdsl (μέσω καφαο ΟΤΕ) , για να πάρουν την υπηρεσία πρέπει να ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ από Vdsl σε Adsl και μετά να την αποκτήσουν. 4) Αφορά μόνο τα novasports 1-5 και τίποτε άλλο από τη nova.5) Το επιπλέον κόστος για κάποιον συνδρομητή voda που δεν είχε vodafone Tv είναι γύρω στα 30 ευρώ μαζί με το μηνιαίο κόστος του αποκωδικοποιητή και τις εισφορές και τους φόρους.
Αυτά τα ....ολίγα για την ενημέρωση σας.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το Vodafone TV έχει πολλούς περιορισμούς και για αυτό δεν περπάτησε και ούτε πρόκειται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν νομίζεις ότι όλοι στο εξωτερικό παίρνουν 5χιλιαρα είσαι εκτός πραγματικότητας. Ο σκαι εκεί έχει φουλ πακ 70 λίρες.

Εδώ πάντως αποδείχτηκε ότι όλοι πωλούν κάτω του κόστους και ένας μετά τον άλλον κλείνουν.
Υπάρχουν και προσφορές και συνδιαστικά πακέτα και δεν πληρώνουν όλοι 70 λίρες, δεν ξέρω αν θα το πιστέψεις αυτό γιατί είμαι εκτός πραγματικότητας σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.
Η Nova που πάει για κλείσιμο λογικά πουλούσε κάτω του κόστους όταν χρεώνε τα 60αρια...

Πόσα πληρώνεσαι φίλε στη δουλειά σου αν επιτρέπεται;
Το ρωτώ γιατί όταν ο μέσος Έλληνας παίρνεις 500-600 ευρώ το μήνα ακόμη και τα 20 ευρώ για συνδρομητική είναι πολλά.
Μην ξεχνάμε ότι η συνδρομητική δεν είναι ανάγκη, ζεις και χωρίς αυτή.
Προσωπικά να σου πω ότι τα έκοψα όλα γιατί γενικά δεν είμαι της τηλεόρασης και αν θέλω κανένα αγώνα πάω πια σε κανένα φίλο ή μέσω ίντερνετ.
Ένα start pack έχω κρατήσει του otetv για να βλέπουν κανένα παιδικό η μικρές και ote cinema 3 η σύζυγος και η αλήθεια είναι ότι το κράτησα γιατί μου το έδωσαν με 6 ευρώ το μήνα.

Η συνδρομητικη δεν ειναι αγαθο πρωτης αναγκης, τουναντιον, ανεκαθεν κατι extra απο τα υφισταμενα ελευθερα καναλια, απο εποχες filmnet εως και σημερα.
Παρ'ολα αυτα αν παρατηρησεις τις τιμες, θα διαπιστωσεις οτι παρα την τρομακτικη αυξηση φορολογιας, ειναι κατα πολυ χαμηλοτερες απ'οτι παλαιοτερα.
Επισης, οταν συγκρινεις τις τιμες με το εξωτερικο, θα πρεπει να συγκρινεις τι ποσο απο την τιμη αυτη καταληγει στην εταιρεια. Εδω εχεις 10% φορο συνδρομητικης + 24% ΦΠΑ μεσα στην τιμη που πληρωνεις, που δεν πανε στην τσεπη της εκαστοτε εταιρειας. Αρα οι τιμες των εταιρειων εχουν χαμηλωσει ακομα περισσοτερο απ'οσο φανταζεσαι και στην συγκριση με το εξωτερικο πολυ φοβαμαι οτι στην τσεπη της εκαστοτε ελληνικης εταιρειας καταληγουν λιγοτερα λεφτα απ'οτι με τις εταιρειες που συγκρινεις.

Υπάρχουν και προσφορές και συνδιαστικά πακέτα και δεν πληρώνουν όλοι 70 λίρες, δεν ξέρω αν θα το πιστέψεις αυτό γιατί είμαι εκτός πραγματικότητας σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.
Η Nova που πάει για κλείσιμο λογικά πουλούσε κάτω του κόστους όταν χρεώνε τα 60αρια...

Για το φουλ λέμε. Και δω έχει την cyta με 5 ευρώ το μήνα.

Και όμως δεν υπάρχουν ,στην Χίο υπάρχουν Forthnet,Wind,Vodafone στην πόλη της Χίου,και από εκεί και πέρα σε όλο το υπόλοιπο νησί μόνο Cosmote ,και Forthnet

Ελπιζω τωρα με τις -προσφορες!-της βοντα τβ και τις επερχομενες της wind
να σταματησουν μερικοι στο φορουμ την μονιμη γκρινια τους γιαυτη την εταιρεια
που προσπαθει να επιβιωσει οπως μπορει αυτη την κρισιμη περιοδο
ΝΟΒΑ βαστα γερα

Δε θα κλάψουμε και για τη nova, ειδικά μετά από από την εμπειρία παλιού μου μαθητή που δούλεψε πάνω από 1 χρόνο στη Nova στο τηλεφωνικό τμήμα με τις προσφορές και ενώ είχε κάνει καλές πωλήσεις τον έδιωξαν οφείλοντας του μισθούς πολλών μηνών αναγκάζοντας το να βάλει δικηγόρο για να τα πάρει χάνοντας όμως χρήματα και χρόνο.
Και μου είπε ότι τελικά είναι η πάγια τακτική τους τους αυτή με τους υπαλλήλους τους.

Αν ολα οσα σου αναφερε ο μαθητης σου ειναι αληθη και δεν υπεπεσε σε καποιο σφαλμα
λυπαμαι πολυ γιαυτον και γιατην μεταχειριση που υπεστη απο την νοβα οπως
και για καθε νεο εργαζομενο που υφισταται τον εργασιακο μεσαιωνα στην εποχη μας
Θα συνεχιζω ομως να υποστηριζω την εταιρεια για να μην υποστω καιγω και οι αλλοι
συνδρομητες την τιμολογιακη καταιγιδα που θα ενσκυψει οταν η κοσμοτε γινει μονοπωλιο
συνεπικουρομενη απο καμια βοντα η wind
συνδρομητες την τιμολογιακη καταιγιδα

Νέο pop-up κανάλι Harry Potter 14/10 έως 29/10 με όλες τις ταινίες καθώς και την πρεμιέρα του Fantastic Beasts.
(πηγή: το γράφει στο νέο λογαριασμό που ήρθε :flipout:)

Σίγουρο αυτό?

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δε θα κλάψουμε και για τη nova, ειδικά μετά από από την εμπειρία παλιού μου μαθητή που δούλεψε πάνω από 1 χρόνο στη Nova στο τηλεφωνικό τμήμα με τις προσφορές και ενώ είχε κάνει καλές πωλήσεις τον έδιωξαν οφείλοντας του μισθούς πολλών μηνών αναγκάζοντας το να βάλει δικηγόρο για να τα πάρει χάνοντας όμως χρήματα και χρόνο.
Και μου είπε ότι τελικά είναι η πάγια τακτική τους τους αυτή με τους υπαλλήλους τους.

Σωστά. Το ξερω και εγω απο γνωστό μου αλλα δεν ήθελα να το αναφέρω.

Για ενημέρωση σας σε σχέση με vodafone tv & novasports.
Mετα από επικοινωνία με help desk voda: 1) ο αποκωδικοποιητής χρεώνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με τον μήνα 1,20 περίπου εάν θυμάμαι καλά 2) Η σύνδεση πρέπει να γίνει ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ με το ρούτερ χωρίς την βοήθεια powerline 3) όλοι όσοι έχουν vodafone vdsl (μέσω καφαο ΟΤΕ) , για να πάρουν την υπηρεσία πρέπει να ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ από Vdsl σε Adsl και μετά να την αποκτήσουν. 4) Αφορά μόνο τα novasports 1-5 και τίποτε άλλο από τη nova.5) Το επιπλέον κόστος για κάποιον συνδρομητή voda που δεν είχε vodafone Tv είναι γύρω στα 30 ευρώ μαζί με το μηνιαίο κόστος του αποκωδικοποιητή και τις εισφορές και τους φόρους.
Αυτά τα ....ολίγα για την ενημέρωση σας.
30 ευρώ με το double play?
Διαφορετικά είναι 12+ το κόστος του VF TV