Νέα για τη Nova

Δεν έγινε διαγωνισμός για την Euroleague.

Ότι δικαιώματα βγήκαν σε διαγωνισμό και τα ήθελε, τα πήρε.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος που αποκτάς κάτι...ούτε το έχεις εγγυημένο για πάντα...αν θα μπορούσε θα τα είχε πάρει τα δικαιώματα, αλλά για τον χ,ψ λόγο τα κέρδισε η Nova και μιλάμε για ένα κορυφαίο προϊον και το βασικό παράγοντα για μένα να επιλέξω αυτή την πλατφόρμα...

Εσύ ή εγώ όμως δεν είμαστε η πλειοψηφία των τηλεθεατών και αντικειμενικά η πλειοψηφία προτιμάει CH.L. Δεν κρίνουμε επιτυχία κινήσεων σύμφωνα με τι θέλουμε εμείς και τι όχι.
Καμιά πλατφόρμα δεν μπορεί να τα χει όλα και μετά να έχει και 25 ευρώ συνδρομή. Αν ήθελε (αν ήταν ανάγκη καλύτερα) να πάρει την Euroleage είναι ξεκάθαρο πως μπορεί.

Αυτό που λέτε μερικοί ότι δεν θέλει την eurolegue και την super league που το στηρίζετε. Εγώ πιστεύω όλα τα θέλει απλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να τα πάρει. Και φαίνεται Γιατί και το Κύπελλο χτυπάει και τους μεγάλους στο μπάσκετ πήγε και πήρε.
Και ισως δίνει και παραπάνω λεφτά από ότι αξίζουν.
Αν δεν την θέλει το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο που λέτε μερικοί το Κύπελλο Γιατί το παίρνει.

το ελληνικο δεν το ηθελε με αυτα τα λεφτα που ζηταγανε , και καλα εκανε γιατι δεν το αξιζει.
πριν λιγο καιρο τους ειχε χτυπησει τη πορτα η superleague αλλα εφαγαν τα μουτρα τους .
αν θελει κατι ειναι σε καλυτερη οικονομικα θεση απο τη nova ωστε σε ενα διαγωνισμο να το παρει.
αυτο που μας σωζει εμας που εχουμε nova, ειναι οτι ο οτε δεν μπορει οικονομικα να τα παρει ολα και να κρατησει την τιμη του πακετου σε λογικα επιπεδα.οποτε αναγκαστηκα διαλεγει τi θα αποκτησει.οτι περισεψει το αφηνει για τη nova.

Υπαρχουν ομως και αλλοι τομεις περιεχομενου που μπορει να ασχοληθει. η discovery ειναι ενα κομματι που μπορει να διαφοροποιηθει. ομως δεν φαινεται κατι.

παντως υπαρχει περιπτωση στη super league να δουμε το επομενο διαστημα οτι συμβαινει στο μπασκετ:

τα δικαιωματα των ομαδων να μοιραστουν στα καναλια, να μην υπαρχει κεντρικη διαχειριση

πχ ολυμπιακος στη νοβα, αεκ στον οτε κοκ

αυτο ειναι μια σκεψη που οι μεγαλοι την κανουν και ξερογλειφοντε γιατι ξερουν οτι θα παρουν για την παρτη τους πολλα.αλλα θα ειναι και οι καταστροφει ολων των μικρων.ποιος θα παει να δειξει λαμια -παναιτολικος λεβαδειακος-ξανθη κλπ.και στο μπασκετ τα πηραν οι μεγαλοι απο την κοσμοτε και οι μικροι ψαχνανε τι θα γινουν και τους πηρε η ερτ με λεφτα ψιχουλα.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αυτό που λέτε μερικοί ότι δεν θέλει την eurolegue και την super league που το στηρίζετε. Εγώ πιστεύω όλα τα θέλει απλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσε να τα πάρει. Και φαίνεται Γιατί και το Κύπελλο χτυπάει και τους μεγάλους στο μπάσκετ πήγε και πήρε.
Και ισως δίνει και παραπάνω λεφτά από ότι αξίζουν.
Αν δεν την θέλει το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο που λέτε μερικοί το Κύπελλο Γιατί το παίρνει.
Τη superleague δεν την ήθελε. Το ειχα διαβάσει σε ενα site (δεν θυμάμαι σε ποιο) το καλοκαίρι όταν γινόταν όλος αυτός ο χαμός με nova-superleague. Τη euroleague εγω λεω οτι ίσως δεν τον ενδιαφέρει ακομα.

Παιχνίδι τακτικής και τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται να τα σπάσουν. Δεν συμφέρει ούτε την Nova ούτε την Superleague. Γιατί άμα τα χαλάσουν η Nova τελείωσε, το έκλεισε το μαγαζί ή δε Superleague δεν υπάρχει περίπτωση να βρει πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά. Στην καλύτερη περίπτωση καμία 20.000.000 άρα θα έχει χασούρα περίπου 10.000.000 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρούνε.

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι και το θέμα με τον Παναθηναϊκό που δε γνωρίζει κανεις ακόμη εαν του χρόνου θα αγωνίζεται στη superleague. Εαν λόγω προβλημάτων υποβιβαστεί, απομειωνεται η αξία του πρωταθλήματος. Σε αυτό εχει δίκιο η nova.

Sent from my iPad using Tapatalk

Και του χρόνου να παίζει στην superleague ο παναθηναϊκός θα παίζει με τα τσικο (πιτσιρίκια). Δεν είναι θέαμα αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλα και η αεκ υποβιβαστηκε και δε θυμαμαι να προεκυψε μεγαλο αντικτυπο στα συμβολαια και στη συμφωνια
προς το παρον ακομα και το τελευταιο αποκλειστικο προιον της νοβα φαινεται να ειναι στον αερα
θα το χασει και αυτο; θα σπασει η κεντρικη διαχειριση; ή τελικά θα καταφέρει να ανανεώσει;
παντως θα ειναι μεγαλο πληγμα και θα χασει το μεγαλυτερο ποσοστο των συνδρομητών

Το δια ταύτα είναι ότι είτε αν χάσει τα αποκλειστικά δικαιώματα είτε πάει σε μερική συμφωνία με κάποιες ομάδες, θα υπάρχει μαζική αποχώρηση συνδρομητών από την πλατφόρμα.

Δεν ξερω . Αλλα εδω και 2 εβδομαδες οσοι εχουν forthnet , οπως και εγω , δεχομαστε προσφορες για 2ετη ανανεωση. Οι γονεις μου ανανεωσαν χτες το 2play με αλλαγη στα κινητα απο 720 σε απεριοριστα και μια μικρη εκπτωση. Εγω ανανεωσα με τα cinema+ στα 37 κλπ. Μαλλον θελουν να παρουσιασουν μια καλη εικονα σε καποιον αγοραστη...