καλα ο οτε δεν ανανεωσε την discovery για ελαχιστα ποσα σε σχεση με αυτα. δεν ειναι της λογικες οσα θες σου δινω. αυτο εχει φανει εως τωρα.
Η διαφορά είναι ότι η cosmote ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ θεωρεί ότι δεν θα έχει απώλειες σε συνδρομητές από την αφαίρεση των discovery.
Αν κρίνει ότι η superleague ή ένα πακέτο της θα τη βοηθήσει σε νέες συνδρομές τηλεόρασης, τηλεφωνίας και ίντερνετ το λογικό είναι να το χτυπήσει.
Η Cosmote δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι την ενδιαφέρει αν η τηλεόραση είναι κερδοφόρα, αυτό που τη καίει είναι να τη χρησιμοποιεί σαν κράχτη για να μη χάνει συνδρομητές σε τηλεφωνία και ίντερνετ. Της έχει βγει μέχρι τώρα γιατί ο όμιλος είναι κερδοφόρος.
Φυσικά καμία πλατφόρμα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, και προσπαθεί να πετύχει τη καλύτερη τιμή.
Προσωπικά θέλω να τα βρουν με τη Nova, έχω Wind τηλέφωνο και ίντερνετ και το καλοβλέπω το Wind TV που θα βγει από Cosmote TV που έχω τώρα λόγω Discovery και Netflix και θα έχει και τα Novasports.
Άλλο το τι θέλω να συμβεί κι άλλο το τι συμβαίνει αυτή την ώρα με τα στοιχεία που έχουμε.
Αυτή την ώρα δεν έχουμε ιδέα που θα παίζει η κάθε ομάδα του χρόνου πέρα από τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ.
Να λέμε ότι θα είναι σίγουρα στη Nova λες και δεν υπάρχουν άλλες πλατφόρμες (Cosmote, Vodafone, Wind) και μάλιστα οικονομικά πιο ισχυρές δεν βγαίνει από πουθενά.