Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχει μόνο ελληνικό πρωτάθλημα να δεις(σε μενα προσωπικά) και να χάσει 1-2 ομάδες ακόμα και αντιεμπορικες και να συνεχίσω να πληρώνω τα ίδια λεφτά; Θα μειώσει το κόστος η θα φύγω και ας πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Με τα χρήματα μου πάω όπου θέλω εγώ . κάθε χρόνο αφαιρεί περιεχόμενο και η τιμή παραμένει ίδια και αμετάβλητη.
Η τιμή παραμένει ίδια, η υποχρέωση παραμονής όμως έχει ανέβει στο 24μηνο και το -έντιμο και δίκαιο- κλιμακωτό πέναλτι έχει πλέον, καταργηθεί.
Προσωπικά πιστεύω πως καλύτερο είναι τα χρήματα των πέναλτι, να πάνε στους κατάλληλους δικηγόρους. Ίσως κάτι καλύτερο να πετύχουμε έτσι,
και μάλιστα οικονομικότερα (αν γίνει συλλογική-συγκεντρωτική κίνηση). Ενίοτε στριμώχνεται ο "τραπεζίτης' και κάνει καλύτερη προσφορά, είτε
σε αφήνει υποχρεωτικά ελεύθερο, έτσι ώστε να διαλέξεις μόνος σου άλλη πιο αξιόλογη κι αξιόπιστη "τράπεζα".......
ΥΓ. Καλό θα είναι στο μέλλον όλοι μας να προσέχουμε τι και για πόσο θα υπογράφουμε, να μην ξεχνάμε τους "σεσημασμένους μπαταχτσήδες",
και κυρίως να μην συμπεριφερόμαστε ως ενθουσιασμένοι ιθαγενείς, που τους δώρισαν πολύχρωμα κι αστραφτερά καθρεφτάκια......
ΥΓ 2. Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου στο φίλο kataras, που τόσο τον ζηλεύω (αυτόν και το στομάχι του), και που δεν "μασάει". Αλίμονο
σε εμάς που αν κι έχουμε ευαίσθητα στομάχια, εντούτοις "μασάμε" πολύ.....!!!!!