Νέα για τη Nova

εγω εθμαι σιωουρος οτι θα χασει καποιους απο τους μεγαλους.οι κινισεις που κανει απο την εναρξη του πρωταθληματος αυτο δειχνει.οτι δεν μπορουν να πληρωσουν κ να συντηρησουν τα δικαιωματα της super league κ καθε τρεις κ λιγο ωαχνουν μια αφορμη να το ξεφορτοθουνε.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αν έχεις προβλημα στον αλλάζουν δωρεάν, δεν πληρώνεις τιποτα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι μετα τα δυο χρονια. Δυο δεκτες 831 εχει αλλαξει ο πατερας μου και ολοι χρεωθηκαν 50 .

Σε περίπτωση που χάσει 2 από τους 3 μεγάλους (ΠΑΟΚ τον έχει ήδη)και πάνε για COSMOTE τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά ως προς τα συμβόλαια μας...

Ότι και να γίνει από πλευράς δικαιωμάτων, τα κλειστά συμβόλαια παραμένουν κλειστά. Συγκεκριμένα, γράφει πως το περιεχόμενο δύναται να μεταβληθεί κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, πράγμα που σημαίνει τόσο προσθήκη όσο και πιθανή αφαίρεση περιεχομένου. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για μη καταβολή ρήτρας.

Δεν το σχολιάζω ως προς το αν είναι θεμιτή πρακτική ή όχι, τα παραπάνω ισχύουν όσον αφορά το συμβόλαιο.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Οχι μετα τα δυο χρονια. Δυο δεκτες 831 εχει αλλαξει ο πατερας μου και ολοι χρεωθηκαν 50 .

Αν πληρώνεις πάγια με πιστωτική έχεις δωρεάν αντικατάσταση και μετά τα 2χρονια δύο.εφορου ζωης

Απο Sport24 - media :

"H NOVA πέρασε στην... αντεπίθεση μετά το ρεπορτάζ που προέκυψε αναφορικά με τη συνάντηση της Λίγκας με την Cosmote TV για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας σημερινά (7/3) δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού. Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι "όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός".

Παράλληλα, επεσήμαναν ότι τους προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Λιγκα παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα.

Επιπροσθέτως, τονίζουν από την Κάντζα ότι από τη Λίγκα διαρρέουν ανακρίβειες, όταν πριν λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους."

Πηγή : http://www.sport24.gr/media/nova-exoyme-hdh-symfwnhsei-me-oktw-pae.5110376.html

Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχει μόνο ελληνικό πρωτάθλημα να δεις(σε μενα προσωπικά) και να χάσει 1-2 ομάδες ακόμα και αντιεμπορικες και να συνεχίσω να πληρώνω τα ίδια λεφτά; Θα μειώσει το κόστος η θα φύγω και ας πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Με τα χρήματα μου πάω όπου θέλω εγώ . κάθε χρόνο αφαιρεί περιεχόμενο και η τιμή παραμένει ίδια και αμετάβλητη.

δηλαδη εσπασε το συμβολαιο για να δωσει περισοτερα χρηματα ?

οχι γιατι δεν θα κανει συμβολαια με ολες τις ομαδες απ οτι φαινεται. η τελευταια προταση που εκανε ηταν στα 30εκ ευρω. αρα λογικα ειναι το μεγιστο ποσο που θα δωσει στα επιμερους συμβολαια. μη σου πω πιο λιγα κιολας

ειναι λογικο οτι απο αυτη την διαδικασια οι μεγαλες ομαδες θα βγουν πιο κερδισμενες

Αν δώσει στους μεγάλους από 5 εκατομμύρια (εκτός ΠΑΟ) τότε θα δώσει πολύ λιγότερα για τις μικρές ομάδες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει ούτε τα 30 μύρια. Και μην ξεχνάτε συμπεριλαμβανονται και τα εντός έδρας του εξωτερικού. Αν πάρει ΠΑΟ και Ατρόμητο ( Με την Αεκ μάλλον πάει για υπογραφή) ουσιαστικά θα κάνει αυτό που έλεγε (ήθελε πρωτάθλημα με 12 ομάδες) Και αφήνει έξω όλες τις μικρές χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κόσμο άσε που θα έχει και τα δικαιώματα του εξωτερικού αυτών των ομάδων.

Τα δικαιώματα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (πλην προκριματικών) είναι κλειδωμένα από την cosmote. Μόνο τα προκριματικά είναι ανοιχτά σε διαπραγματεύσεις και στα παιχνίδια του εξωτερικού πρέπει να πληρώσει επιπλέον το τοπικό κανάλι που το καλύπτει. Φέτος είχαμε το τεράστιο φιάσκο στο παιχνίδι ΤΣΣΚΑ-ΑΕΚ οπότε μην θεωρείς δεδομένο ούτε αυτό.

Τα δικαιώματα εκτός Ελλάδας εννοούν με το εξωτερικό.

Δηλαδή αν κάποιος πάροχος του εξωτερικού θέλει να δείξει π.χ. τα εντός του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα θα πρέπει να συμφωνήσει τιμή με την Nova.

Τα εντός έδρας ευρωπαικά προκριματικά (πλην playoffs CH.L) τα πουλάνε οι ομάδες .

Από ομίλους και μετά προφανώς είναι κομμάτι της κεντρική διαχείρισης σε CH.L και Ε.L., που τα έχει η Cosmote.

Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχει μόνο ελληνικό πρωτάθλημα να δεις(σε μενα προσωπικά) και να χάσει 1-2 ομάδες ακόμα και αντιεμπορικες και να συνεχίσω να πληρώνω τα ίδια λεφτά; Θα μειώσει το κόστος η θα φύγω και ας πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Με τα χρήματα μου πάω όπου θέλω εγώ . κάθε χρόνο αφαιρεί περιεχόμενο και η τιμή παραμένει ίδια και αμετάβλητη.

Η τιμή παραμένει ίδια, η υποχρέωση παραμονής όμως έχει ανέβει στο 24μηνο και το -έντιμο και δίκαιο- κλιμακωτό πέναλτι έχει πλέον, καταργηθεί.
Προσωπικά πιστεύω πως καλύτερο είναι τα χρήματα των πέναλτι, να πάνε στους κατάλληλους δικηγόρους. Ίσως κάτι καλύτερο να πετύχουμε έτσι,
και μάλιστα οικονομικότερα (αν γίνει συλλογική-συγκεντρωτική κίνηση). Ενίοτε στριμώχνεται ο "τραπεζίτης' και κάνει καλύτερη προσφορά, είτε
σε αφήνει υποχρεωτικά ελεύθερο, έτσι ώστε να διαλέξεις μόνος σου άλλη πιο αξιόλογη κι αξιόπιστη "τράπεζα".......

ΥΓ. Καλό θα είναι στο μέλλον όλοι μας να προσέχουμε τι και για πόσο θα υπογράφουμε, να μην ξεχνάμε τους "σεσημασμένους μπαταχτσήδες",
και κυρίως να μην συμπεριφερόμαστε ως ενθουσιασμένοι ιθαγενείς, που τους δώρισαν πολύχρωμα κι αστραφτερά καθρεφτάκια......

ΥΓ 2. Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου στο φίλο kataras, που τόσο τον ζηλεύω (αυτόν και το στομάχι του), και που δεν "μασάει". Αλίμονο
σε εμάς που αν κι έχουμε ευαίσθητα στομάχια, εντούτοις "μασάμε" πολύ.....!!!!!

Αν καταφερει (επιτελους) να δωσει μεσω ιντερνετ εικονα και στην ξενιτια, τοτε ειναι πολυ θετικη ειδηση για χιλιαδες ξενιτεμενους (ομολογω πως ακομα δεν εμαθα πως παιζεται το μπειζμπολ)

Τα δικαιώματα εκτός Ελλάδας εννοούν με το εξωτερικό.

Δηλαδή αν κάποιος πάροχος του εξωτερικού θέλει να δείξει π.χ. τα εντός του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα θα πρέπει να συμφωνήσει τιμή με την Nova.

Τα εντός έδρας ευρωπαικά προκριματικά (πλην playoffs CH.L) τα πουλάνε οι ομάδες .

Από ομίλους και μετά προφανώς είναι κομμάτι της κεντρική διαχείρισης σε CH.L και Ε.L., που τα έχει η Cosmote.

που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;; :O

Τις τελευταίες μέρες δεχόμουν συνεχώς τηλεφωνήματα από την Nova τα οποία τα αγνοούσα. Τελικά αποφάσισα να το σηκώσω. Μου πρότειναν να πάω στο 3play Full Pack (τώρα έχω το 3play Cinema) στα 49 ευρώ. Από τον τιμοκατάλογο, είναι σαν να πληρώνεις την τιβι και να σου έρχεται τζάμπα το τηλέφωνο. Αλλά επειδή δεν βλέπω καθόλου αθλητικά δεν το δέχτηκα.

Τις τελευταίες μέρες δεχόμουν συνεχώς τηλεφωνήματα από την Nova τα οποία τα αγνοούσα. Τελικά αποφάσισα να το σηκώσω. Μου πρότειναν να πάω στο 3play Full Pack (τώρα έχω το 3play Cinema) στα 49 ευρώ. Από τον τιμοκατάλογο, είναι σαν να πληρώνεις την τιβι και να σου έρχεται τζάμπα το τηλέφωνο. Αλλά επειδή δεν βλέπω καθόλου αθλητικά δεν το δέχτηκα.
Και πολύ καλά έκανες κατ' εμέ, ειδικά αν δεν έχεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Η τυχόν συμφωνία σου, εκτός των άλλων, θα σήμαινε την αποδοχή εκ μέρους σου νέου κλειστού 24μηνου συμβολαίου. Και πανάκριβου επίσης πέναλτι, σε περίπτωση που θελήσεις να το σπάσεις. Σου εύχομαι και πιστεύω, να είσαι τουλάχιστον ευχαριστημένος από το "cinema" κομμάτι της υπηρεσίας σου. Αλλά για τίποτε να μην είσαι σίγουρος, σύμφωνα πάντα με αυτά που αυτοί αναφέρουν στα 24μηνα συμβόλαιά τους, και ο φίλος anderm σε παραπάνω post του, μνημονεύει: "...το περιεχόμενο δύναται να μεταβληθεί κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, πράγμα που σημαίνει τόσο προσθήκη όσο και πιθανή αφαίρεση περιεχομένου κλπ. κλπ....."

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Σου εύχομαι και πιστεύω, να είσαι τουλάχιστον ευχαριστημένος από το "cinema" κομμάτι της υπηρεσίας σου.
Ε, να λέμε την αλήθεια, οι νέες ταινίες δεν είναι τόσο καλές όσο παλιά...