Νέα για τη Nova

αυτο που λες ειναι σχετικο

καθως οι υποψηφιοι αγοραστες εχουν σα σκοπο να την κλεισουν. και καλυτερη να ηταν η κατασταση θελουν να μην μεινει 4 παροχος.

αυτο που λες ειναι σχετικο

καθως οι υποψηφιοι αγοραστες εχουν σα σκοπο να την κλεισουν. και καλυτερη να ηταν η κατασταση θελουν να μην μεινει 4 παροχος.

γιατι να αγορασει καποιος μια εταιρία και να την κλείσει μέτα;
αν νομίζει ότι δεν πάει καλά την αφήνει να κλείσει από μόνη της...

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

γιατι να αγορασει καποιος μια εταιρία και να την κλείσει μέτα;
αν νομίζει ότι δεν πάει καλά την αφήνει να κλείσει από μόνη της...
Αναλογα τι θα κερδισεις απο την εκκαθαριση. Αν κλεισει μονη της δεν θα μπορει να βαλει χερι σε δικτυα,υποδομες και σε πελατολογιο.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αναλογα τι θα κερδισεις απο την εκκαθαριση. Αν κλεισει μονη της δεν θα μπορει να βαλει χερι σε δικτυα,υποδομες και σε πελατολογιο.

Σωστό αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο το πελατολόγιο και τα υπάρχοντα συμβόλαια της Nova σε περιεχόμενο τους ενδιαφέρουν.
Ο ΑΝΤ1 δεν ενδιαφέρεται καθόλου να δραστηροποιηθεί στις τηλεποικοινωνίες και η Wind/Vodafone δεν έχουν καμία ανάγκη τα δίκτυα και τις υποδομές της Forthnet.

Οποιοσδήποτε πάροχος θα καλωσόριζε οπτικές, ακόμη και για το core του. Επιπλέον οδεύσεις είναι.

Οποιοσδήποτε πάροχος θα καλωσόριζε οπτικές, ακόμη και για το core του. Επιπλέον οδεύσεις είναι.

'Ενας πάροχος που έχει κοπεί από την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς δεν μπορεί να θεωρείται "πολυχρονεμένη νύφη" ως προς το δίκτυο της.
Προσωπική μου άποψη βέβαια αλλά για μένα αν δεν ήταν η Nova στη μέση, αυτή είναι η "πολυχρονεμένη νύφη", θα είχαμε τελείως διαφορετικές εξελίξεις και η κατάσταση θα είχε ξεκαθαρίσει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα όπως έγινε με τη Cyta.

Και Πρωτάθλημα, και Κύπελλο, και Λιγκ Καπ Γαλλίας έκλεισε η Nova

Το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ Γαλλίας είχαν μείνει… ορφανά τηλεοπτικά. Το πρωτάθλημα της Ligue 1 μεταδιδόταν από τη Nova, τα άλλα δεν είχαν κλείσει κάπου. Και η Nova τα πήρε… πακέτο για την επόμενη σεζόν.
https://digitaltvinfo.gr/news/sport...u-gallikoy-protathlimatos-podosfairou-ligue-1

Όντως η κατάστασή είναι βελτιωμένη.

Νέοι δέκτες , αναβαθμίσεις
Nova go extra
Nova energy
Τα αθλητικά σουλουπωθηκαν
Σε ένα φόρουμ ειπώθηκε ότι θα δώσει και 100 vdsl
Κάνα ντοκιμαντέρ να έβαζε νέο καλά θα ήταν

πολυ καλα νεα.
αν και μου φαινονται υποπτα ολα αυτα.μηπως ειναι απο πισω voda-wind για να παρανουμε τη nova, και πανε για κλεισιμο τη forthnet.
η απλα επειδη εχουν το περιεχομενο της nova, απλα βοηθανε να αποκτησει κανα δικαίωμα η nova προς οφελος τους.

Τίποτα από αυτά. Προσπαθεί να κλείσει την τρύπα φυγής συνδρομητών... Η οποία δεν κλείνει με τίποτα όμως...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά έχουν κάνει κινήσεις οι τράπεζες...δεν μπορεί μια εταιρεία με μόνο 2εκ ευρώ στο ταμείο, να πήρε όλα αυτά...μάλλον έβαλαν λεφτά οι τράπεζες, ώστε να γίνει καλύτερη για τους αγοραστές, αν βρεθούν.

1) εφόσον προστέθηκαν σε Vodafone tv και windvision τα κανάλια novasports, τα κανάλια novacinema γιατί δεν προστέθηκαν? 2) το ιταλικό πρωτάθλημα το πλήρωσε σίγουρα η nova ή οι wind-Vodafone? Να δω αν όντως ισχύει αυτό που έγραψε ο MIKU στο τελευταίο μήνυμα περί κινήσεως των τραπεζών. Όντως μόνο με 2εκ δε μπορείς να πάρεις τίποτα, άρα μήπως πωλείται η nova σιγά σιγά?

παιδια ιδιοκτητες ειναι οι τραπεζες. και αυτες δινουν εντολες για οτι. οχι οι μικρομετοχοι vf και wind.

1) εφόσον προστέθηκαν σε Vodafone tv και windvision τα κανάλια novasports, τα κανάλια novacinema γιατί δεν προστέθηκαν?

Φίλε boozer για τη wind, θα σου πω τι μου απάντησαν γιατί το ρώτησα σήμερα στο τηλέφωνο που τους πήρα. Μου είπαν ότι δεν τα ήθελαν γιατί η τιμή που τους τα έδινε η Forthnet χονδρική ήταν κατά τη γνώμη τους υπερβολική. Και δεν ήταν διαθετημένοι να τη δεχτούν από τη στιγμή που είχαν συμφωνία με το Netflix. Εγώ δεν τους πιστεύω πάντως ότι ήταν υπερβολική, νομίζω ότι ήθελαν να κρατήσουν τη τιμή του όλου πακέτου internet/τηλέφωνο/τηλεόραση κάτω των 50 ευρώ για λόγους μάρκετινγκ.

Last edited:
Η Vodafone όμως δε θυμάμαι να έχει κλείσει καμιά συμφωνία με τη Netflix, άρα? Και επίσης η τιμή τους γιατί να ήταν άνω των 50 ευρώ? Αφού μόνο το family pack και το full pack έχει στην αγορά η WIND, δεν υπάρχουν θεματικά πακέτα, άρα και τα novacinema στο full θα έμπαιναν χωρίς επιπρόσθετο κόστος για τον καταναλωτή.

Γιατί να βάλει κάποιος nova μετά, αν όλο το πακέτο το έβρισκε και στη Wind vision η στη Vodafone TV; Έπρεπε στην τελική η nova να προστατέψει το προϊόν της διαφοροποιούντας το κάπως απο τον ανταγωνισμό.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί η nova πάει για εξαγορά ίσως? Και πάλι το μισό πακέτο στη wind το βρίσκει, αλλιώς δε θα έμπαιναν ούτε τα novasports ή θα έμπαιναν μόνο τα 24hd και stories.