Νέα για τη Nova

Re: News

Και του παναθηναϊκού νομίζω, αλλά το θέμα είναι σε ποιό κανάλι θα το έχει. Αυτά λογικά θα είναι στο NS2.(αν και το θεωρώ off topic δεδομένου ότι μιλούσαμε για επενδυτικά και ΑΜΚ)

Απάντηση: Re: News

ενώ οι μαγαζάτορες θα το τιγκάρουν το μαγαζι δείχνοντας το Ρόμα - Ίντερ.... ειδικά για καφετέριες η Nova που έχει CL και SL είναι μονόδρομος. ´Οσο κακή και να είναι η μπάλα στην Ελλάδα, κάποιος θα πάει σε καφετέρια μόνο για να δει τη φανέλα. Το OTE TV για καφετέριες το θεωρώ πεταμένα λεφτά, όπως και για όσους θέλουν να δουν ταινίες.
Και αυτό για το Γιάννενα - Πλατανιάς πήγαινε πες το στην Κρήτη για να σε κυνηγάνε κάνα διμηνο οι κρητίκαροι :)

Θα γεμίσουν 2-3 καφενεία της περιοχής και κάτι τρέχει στα . . .
γιατί εδώ στην Αθήνα θα τρέξουν να το παρακολουθήσουν . . .

Απάντηση: News

Αρχίζει το US OPEN τένις...
Eurosport και μέσω αυτού η Nova και η ΟΤΕ TV ξεκινούν τις μεταδόσεις του τουρνουά τένις US OPEN.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων είναι η Δευτέρα (27/08), με το Eurosport και το Eurosport 2 να ακολουθούν την εξέλιξη του τουρνουά για δύο εβδομάδες. Συνολικά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 270 ώρες ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ κάλυψης των παιχνιδιών, με το Eurosport και το Eurosport 2 να προσφέρουν 24 ώρες τένις
καθημερινά για τις πρώτες 9 ημέρες των αγώνων!

Οι ζωντανές μεταδόσεις ξεκινούν καθημερινά στις 18:00 και συνεχίζονται έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, με τους τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής για εικόνες υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω του Eurosport HD.

Τα δύο κανάλια θα έχουν το δικαίωμα επιλογής εικόνας από 7 διαφορετικά κορτ, ώστε να προσφέρουν στους τηλεθεατές τις εντονότερες στιγμές του Αμερικανικού Όπεν.

Κοντά σας, θα είναι με τις μεταδόσεις τους οι Περικλής Μακρής, Γιώργος Πολύζος, Παναγιώτης Λούτας, Τάσος Βαρβάτος, Διονυσία Γιώτη, Μάνος Μπολιεράκης και Μαρίζα Γεωργίτση.

Στη διάθεση των φίλων του τένις στην Ελλάδα θα βρίσκεται και η υπηρεσία Eurosport Player, η οποία θα προσφέρει ζωντανές εικόνες από κάθε ένα από τα 7 προσφερόμενα κορτ, αλλά και αναμετρήσεις on-demand στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη.

Μέσω του eurosport.com προσφέρεται η πρόσβαση σε συνεντεύξεις, ειδήσεις, αποτελέσματα και live εξέλιξη των αγώνων.

Στη Nova ο Ατρόμητος
Σε επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες (23/8), η Nova ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει τη ρεβάνς, Νιούκαστλ-Ατρόμητου, για τα πλέι-οφ του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη. H ανακοίνωση: «Η NOVA εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής σε Ελλάδα και Κύπρο και του εκτός έδρας αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στη Newcastle στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Η ομάδα του Γιώργου Σπανού, με την καθοδήγηση του εμπειρότατου Ντούσαν Μπάγιεβιτς, θα αναμετρηθεί σε αγγλικό πλέον έδαφος σε έναν αγώνα φωτιά με στόχο την ανατροπή του 1-1 και την πρόκριση στη Φάση των Ομίλων του Europa League».

www.sportfm.gr

file oloi theloun na doun tin omada toys p pai proti fora stin megali katigoria esi an thelis na eise ote tn germaniko ote provlima soy.
Λύσε πρώτα το πρόβλημα το δικό σου με τα γραφόμενά και άσε το δικό μου με τον οτε.
Αν μπορείς στα ελληνικά να γράφεις. . .

Κοίτα μη γράφεις εσύ Γερμανικά σε λίγο με τέτοια αγάπη στον ΟΤΕ που έχεις. Εγώ θέλω να δω τι θα λες αν γίνει καμία στραβή και δείξει σούπερλίγκα ο ΟΤΕ. Τότε θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου...σιγουράκι!

πραγματικα διαβαζω τις τελευταιες μερες και δεν καταλαβαινω...τι μισος ειναι αυτο μερικων προς την νοβα και μερικων προς τον οτε...Καλως η κακως η νοβα εχει το champions league και το europa...Επισης εχει την superleague που ειναι ο νουμερα ενα λογος για να βαλει καποιος νοβα...τωρα αυτη την αντιπαραθεση μεταξυ οτε και νοβα δεν μπορω να την καταλαβω...ο καθενας κοιταει την αναγκη του και κρινει καταλληλα...εγω εχω στην Αθηνα οτε και στην κρητη νοβα για τους γονεις μου.δεν θα ελεγα οχι αν μπορουσα να βλεπω και στην Αθηνα τον παναθηναικο και την λιβερπουλ..(αλλο που φετος στην πρεμιερ μας δουλεψε ψιλο γαζι)...

Κοίτα μη γράφεις εσύ Γερμανικά σε λίγο με τέτοια αγάπη στον ΟΤΕ που έχεις. Εγώ θέλω να δω τι θα λες αν γίνει καμία στραβή και δείξει σούπερλίγκα ο ΟΤΕ. Τότε θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου...σιγουράκι!
Φιλαράκο μου. . . . .Τώρα με τα θα θα θα . . .και υποθέσεις.
Και αυτό που κοιτάω ειναί πρώτα τη συμφέρει την τσέπη μου και μετά την προέλευση της κάθε εταιρίας.
Να ξέρεις τώρα σπίτι μου έχω και nova (επίγειο) και otetv (fullpack).Στην nova ήμουν συνδρομητής στο δορυφορικό (sportspack) 3 χρόνια. . .γιατί τότε πίστευα ότι με κάλυπτε. . .
φαντάζομαι όλες οι αγορές που έχεις κάνει είναι από ελληνικές εταιρίες εσύ . . . . . .

Last edited:

και ξανά......

Άστους βρε Αντώνη. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Όπως εμείς και πολλοί άλλοι κάνουν χαβαλέ ο ένας με τον άλλον ε, και αυτοί φαγώνονται. Θα τους περάσει.. και θα περάσουν οι επόμενοι μετά !!

Κανά κεράκι άναψες;;

Το δικό μου αυτοκινητάκι είναι καλύτερο από το δικό σου. Αυτό που έχει νόημα, σαν καταναλωτές/αγοραστές, είναι ότι συμβάλαμε όλοι μας στο να έχουμε μάπα δορυφορικές πλατφόρμες. Οι περισσότεροι έβαζαν Nova αρκεί να βλέπουν την ομάδα τους (και οι άλλοι να παν να ....... που έλεγε και ο Θωμάς) προφανώς γιατί ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι τα 52+ ευρώ ήταν ήδη πολλά, και τώρα που έσφιξαν οι κ@λ@ι μας πόνεσε. Πόσοι στείλατε ένα email, κάνατε ένα παράπονο για την τιμή στη Nova πριν από πχ 5-6 χρόνια; Πόσοι στείλατε ένα email ή κάνατε ένα παράπονο για το ότι σε χρεώνουν για τα HD; Ο αριθμός συνδρομητών, ακόμα και για τη Nova είναι ιδιαίτερα χαμηλός δεδομένου και του αριθμού καφενείων/μπαρ/καφέ που το έχουν. Εμένα θα με ενδιέφερε να δω αριθμό σπιτιών. Ο ΟΤΕ έχει μια πιο τίμια λύση αλλά κι εκεί δεν λείπουν τα στραβά. VOD με SMS το 2012 και από εταιρία που κινεί τα νήματα στη τηλεφωνία έστω και υπό τη σκιά της ΕΕΤΤ; You got to be kidding me! Δηλαδή, αν ο ΟΤΕ δεν μπορεί να σου δώσει VOD στο δορυφορικό του κάνοντας χρήση αυτής της αναθεματισμένης θύρας για δίκτυο στον αποκωδικοποιητή, ποιος θα το κάνει; Τόσο δύσκολο είναι ρε άνθρωπες να υλοποιήσετε satellite με VOD μέσω δικτύου;

Τέλος πάντων, δείτε το θέμα σφαιρικά. Πολλά λεφτά, μάπα υπηρεσίες.

Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο λέει η φράση. Για έναν Χανιώτη κι έναν Γιαννιώτη σαφώς κι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το Πλατανιάς - ΠΑΣ από το Μπάγερν - Ντόρτμουντ. Αυτό πιστεύω συμβαίνει παντου. Αν παίζει την ίδια ώρα ας πούμε Βερόνα - Τζενοα και την ίδια στιγμή Γιουβέντους - Μίλαν, ο κάτοικος πού είναι βαμμένος οπαδός της Βερόνα (γιατί πολύ απλά εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί) είναι ζήτημα ακόμη κι αν θα καθήσει να δεί σε μαγνηστοκόπηση τη Γιουβέντους με την Μίλαν.

Κι ένα τελευταίο παράδειγμα. Αν η Ελλάδα παίζει στον τελευταίο της αγώνα την πρόκριση της στο Μουντιάλ με το Αζερμπαϊτζάν (όπου Αζερμπαϊτζάν βάλτε μια οποιαδήποτε υποδεέστερη ομάδα) και την ίδια ώρα παίζεται η πρόκριση σε παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων την Ελλάδα θα δεί κι ας είναι "σούπα" το παιχνίδι!

Γι'αυτό λοιπόν (μέχρι στιγμής) η Νόβα απευθύνεται στους οπαδούς και ο ΟΤΕ στους all around φιλαθλους και τους στοιχηματάκηδες..

Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο λέει η φράση. Για έναν Χανιώτη κι έναν Γιαννιώτη σαφώς κι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το Πλατανιάς - ΠΑΣ από το Μπάγερν - Ντόρτμουντ. Αυτό πιστεύω συμβαίνει παντου. Αν παίζει την ίδια ώρα ας πούμε Βερόνα - Τζενοα και την ίδια στιγμή Γιουβέντους - Μίλαν, ο κάτοικος πού είναι βαμμένος οπαδός της Βερόνα (γιατί πολύ απλά εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί) είναι ζήτημα ακόμη κι αν θα καθήσει να δεί σε μαγνηστοκόπηση τη Γιουβέντους με την Μίλαν.

Κι ένα τελευταίο παράδειγμα. Αν η Ελλάδα παίζει στον τελευταίο της αγώνα την πρόκριση της στο Μουντιάλ με το Αζερμπαϊτζάν (όπου Αζερμπαϊτζάν βάλτε μια οποιαδήποτε υποδεέστερη ομάδα) και την ίδια ώρα παίζεται η πρόκριση σε παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων την Ελλάδα θα δεί κι ας είναι "σούπα" το παιχνίδι!

Γι'αυτό λοιπόν (μέχρι στιγμής) η Νόβα απευθύνεται στους οπαδούς και ο ΟΤΕ στους all around φιλαθλους και τους στοιχηματάκηδες..

Έδωσες ρέστα.

Πάντως στον ΟΤΕ που οι αποσυνδέσεις είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα δεν είδα να το έχουν θέσει ως θέμα επιχειρηματικής επιβίωσης. Οι μισοί και παραπάνω συνδρομητές είναι κλειδωμένοι σε χαμηλότερα προφίλ με χαμηλότερες ταχύτητες για να μην αποσυνδέονται.
Επίσης, την αποδυνάμωση του προγράμματος που την είδες; Έχει φέρει ένα σκασμό ταινίες και έχει κάνει ένα σωρό συμφωνίες με studio. Επειδή ο ΟΤΕ μας σπάει τα @@ κάθε φορά που παίρνει μια διοργάνωση σημαίνει ότι έχει γίνει καλός (άσε που απο τη βιασύνη ανακοινώνει ότι να ναι, βλ. το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που το διαφήμιζε ο ΟΤΕ ενώ το έδειχνε η Nova).
Η ΑΜΚ αν με ρωτάς θα πάει σε ένα σωρό επενδύσεις (βλ. είσοδο στην κινητή, επέκταση του FTTH πέρα από το πιλοτικό, ενίσχυση ρευστότητας για να μπορεί να δώσει χαμηλότερα πακέτα). Μακάρι να το έκαναν αυτό και οι Γερμανοί που από τη μία λένε ότι είναι κερδοφόροι και από την άλλη αντί να στήσουν μια σοβαρή υποδομή πάνε και φτιάχνουν VDSL με σκοπό να ξαναγίνουν μονοπώλιο.

Αρκεί να το δείχνει το OTE TV...σωστά;

Επισης ξεχασες οτι ο καλος μας οτε ξεπουλαει τις θυγατρικες του. Επενδυσεις σου λεει μετα. Vdsl τπτ, ftth τπτ.

Απάντηση: News

Δεκαήμερο ποδοσφαιρικής πανδαισίας ακολουθεί (από αύριο, 25/8) στη Nova...

Αναλυτικά:
SUPELEAGUE
Έναρξη της περιόδου 2012-2013 για την Superleague το Σάββατο 25/8 φέρνει σημαντικές πρεμιέρες και τεστ των ομάδων στην προσπάθεια όλων να προχωρήσουν με το δεξί για την φετινή σεζόν.

Η 2η Αγωνιστική προσφέρει πλούσιο θέαμα που ξεκινά την Παρασκευή 31/8 με τον αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 3/9 με τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 25/8

Λεβαδειακός –ΠΑΟ 25/8

Βέροια – Ολυμπιακός 26/8

Κέρκυρα – Ατρόμητος

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός

ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 31/8

Skoda Ξάνθη – ΑΕΞ 1/9

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2/9

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3/9

CHAMPIONS LEAGUE
To ενδιαφέρον όλων συγκεντρώνει η ρεβάνς του Μάλαγα – ΠΑΟ στην έδρα της ελληνικής ομάδας την Τρίτη 28/8 που θα καθορίσει την πρόκριση στη Φάση των Ομίλων του Champions League.

ΠΑΟ – Μάλαγα 28/8

Anderlecht - ΑΕΛ 28/8

Celtic-Helsingborg 29/8

EUROPA LEAGUE
H ύστατη προσπάθεια του Ατρόμητου να πάρει μία θέση στη Φάση των Ομίλων.

Newcastle-Ατρόμητος 30/8

FAPL
Μεγάλοι αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος

Chelsea – Newcastle 25/8

Liverpool – Manchester City 26/8

Μan.City-QPR 1/9

Southampton – Manchester Utd 2/9

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Υπερθέαμα με όλη τη σημασία της λέξης, σε έναν και μόνο αγώνα ρεβάνς που θα καθορίσει τη βασίλισσα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Real Madrid – Barcelona 29/8

www.sportfm.gr

To Τσέλσι-Νιούκαστλ είναι hd, το βλέπω.
Το ΑΕΚ-Αστέρας τι σόι hd είναι? VHS hd?
Το Γιάννενα-Πλατανιάς είναι ένα sweet low definition!