ενώ οι μαγαζάτορες θα το τιγκάρουν το μαγαζι δείχνοντας το Ρόμα - Ίντερ.... ειδικά για καφετέριες η Nova που έχει CL και SL είναι μονόδρομος. ´Οσο κακή και να είναι η μπάλα στην Ελλάδα, κάποιος θα πάει σε καφετέρια μόνο για να δει τη φανέλα. Το OTE TV για καφετέριες το θεωρώ πεταμένα λεφτά, όπως και για όσους θέλουν να δουν ταινίες.
Και αυτό για το Γιάννενα - Πλατανιάς πήγαινε πες το στην Κρήτη για να σε κυνηγάνε κάνα διμηνο οι κρητίκαροι![]()
Λύσε πρώτα το πρόβλημα το δικό σου με τα γραφόμενά και άσε το δικό μου με τον οτε.file oloi theloun na doun tin omada toys p pai proti fora stin megali katigoria esi an thelis na eise ote tn germaniko ote provlima soy.
Φιλαράκο μου. . . . .Τώρα με τα θα θα θα . . .και υποθέσεις.Κοίτα μη γράφεις εσύ Γερμανικά σε λίγο με τέτοια αγάπη στον ΟΤΕ που έχεις. Εγώ θέλω να δω τι θα λες αν γίνει καμία στραβή και δείξει σούπερλίγκα ο ΟΤΕ. Τότε θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου...σιγουράκι!
και ξανά......
Γειά σου ρε Τήνος . . .Πλάκα έχετε τα fanboys.
μ'αρέσει γιατί συμφωνούμε! :worshippy:Γειά σου ρε Τήνος . . .
Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο λέει η φράση. Για έναν Χανιώτη κι έναν Γιαννιώτη σαφώς κι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το Πλατανιάς - ΠΑΣ από το Μπάγερν - Ντόρτμουντ. Αυτό πιστεύω συμβαίνει παντου. Αν παίζει την ίδια ώρα ας πούμε Βερόνα - Τζενοα και την ίδια στιγμή Γιουβέντους - Μίλαν, ο κάτοικος πού είναι βαμμένος οπαδός της Βερόνα (γιατί πολύ απλά εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί) είναι ζήτημα ακόμη κι αν θα καθήσει να δεί σε μαγνηστοκόπηση τη Γιουβέντους με την Μίλαν.
Κι ένα τελευταίο παράδειγμα. Αν η Ελλάδα παίζει στον τελευταίο της αγώνα την πρόκριση της στο Μουντιάλ με το Αζερμπαϊτζάν (όπου Αζερμπαϊτζάν βάλτε μια οποιαδήποτε υποδεέστερη ομάδα) και την ίδια ώρα παίζεται η πρόκριση σε παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων την Ελλάδα θα δεί κι ας είναι "σούπα" το παιχνίδι!
Γι'αυτό λοιπόν (μέχρι στιγμής) η Νόβα απευθύνεται στους οπαδούς και ο ΟΤΕ στους all around φιλαθλους και τους στοιχηματάκηδες..
Πάντως στον ΟΤΕ που οι αποσυνδέσεις είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα δεν είδα να το έχουν θέσει ως θέμα επιχειρηματικής επιβίωσης. Οι μισοί και παραπάνω συνδρομητές είναι κλειδωμένοι σε χαμηλότερα προφίλ με χαμηλότερες ταχύτητες για να μην αποσυνδέονται.
Επίσης, την αποδυνάμωση του προγράμματος που την είδες; Έχει φέρει ένα σκασμό ταινίες και έχει κάνει ένα σωρό συμφωνίες με studio. Επειδή ο ΟΤΕ μας σπάει τα @@ κάθε φορά που παίρνει μια διοργάνωση σημαίνει ότι έχει γίνει καλός (άσε που απο τη βιασύνη ανακοινώνει ότι να ναι, βλ. το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που το διαφήμιζε ο ΟΤΕ ενώ το έδειχνε η Nova).
Η ΑΜΚ αν με ρωτάς θα πάει σε ένα σωρό επενδύσεις (βλ. είσοδο στην κινητή, επέκταση του FTTH πέρα από το πιλοτικό, ενίσχυση ρευστότητας για να μπορεί να δώσει χαμηλότερα πακέτα). Μακάρι να το έκαναν αυτό και οι Γερμανοί που από τη μία λένε ότι είναι κερδοφόροι και από την άλλη αντί να στήσουν μια σοβαρή υποδομή πάνε και φτιάχνουν VDSL με σκοπό να ξαναγίνουν μονοπώλιο.
Αρκεί να το δείχνει το OTE TV...σωστά;
Επενδυσεις σου λεει μετα. Vdsl τπτ, ftth τπτ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.