Νέα για τη Nova

Τα λεφτά μου-σας δίνει η ΕΡΤ για ένα προϊόν που δεν αξίζει. Ας μας πουν εκεί στην ΕΡΤ ΠΟΣΑ έσοδα είχαν από διαφημίσεις λόγω της Σούπερ Λιγδας και να μας δώσουν τα νούμερα που πλήρωσαν στις ομάδες. Μακάρι να τα ακυρώσει όλα αυτά η ΝΔ , μιλάμε για εξωπραγματικά ποσα από την ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση με λεφτά του κοσμακι που δίνονται σε ΑΕ...

Κλάψε πιο πολύ. Αν θέλει η ΝΟΒΑ να δώσει παραπάνω. Φέτος θα έχει 14 ομάδες και playoff με τουλάχιστον 8 ντέρμπυ, και η ΝΟΒΑ θέλει να τη βγάλει με τα παλιά συμβόλαια..Και προφανώς είναι καλύτερα να τα σκάμε κάθε μήνα για την ΕΡΤ και να μην βλέπουμε τίποτα, παρά μόνο ντοκιμαντέρ της κακιάς ώρας. Να πληρώνω αλλά να βλέπω κιόλας, και αν και δεν ψύφισα ποτέ ούτε και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτό μόνο καλό κάνανε. Σε 2 χρόνια φτιάξανε το ποδόσφαιρο, τόσα χρόνια με τη ΝΟΒΑ τα ίδια βλέπαμε...

Κλάψε πιο πολύ. Αν θέλει η ΝΟΒΑ να δώσει παραπάνω. Φέτος θα έχει 14 ομάδες και playoff με τουλάχιστον 8 ντέρμπυ, και η ΝΟΒΑ θέλει να τη βγάλει με τα παλιά συμβόλαια..Και προφανώς είναι καλύτερα να τα σκάμε κάθε μήνα για την ΕΡΤ και να μην βλέπουμε τίποτα, παρά μόνο ντοκιμαντέρ της κακιάς ώρας. Να πληρώνω αλλά να βλέπω κιόλας, και αν και δεν ψύφισα ποτέ ούτε και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτό μόνο καλό κάνανε. Σε 2 χρόνια φτιάξανε το ποδόσφαιρο, τόσα χρόνια με τη ΝΟΒΑ τα ίδια βλέπαμε...

τι έφτιαξε δηλαδή στο ποδόσφαιρο; αλήθεια τα βγάζει τα λεφτά που δινει η ερτ η τα βάζουμε από την τσέπη μας ;
αν παίζει το δεύτερο καθόλου δεν με ευχαριστεί που ειναι σε ελεύθερο κανάλι τα του ποδοσφαίρου

Προφανώς και αν πέσουν οι υπογραφές ακόμα και η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Για αυτό τρέχουν να προλάβουν. Αλλά τα λεφτά είναι πολλά. Πολλά περισσότερα από ότι θα έδιναν τα συνδρομητικά

Τα λεφτά μου-σας δίνει η ΕΡΤ για ένα προϊόν που δεν αξίζει. Ας μας πουν εκεί στην ΕΡΤ ΠΟΣΑ έσοδα είχαν από διαφημίσεις λόγω της Σούπερ Λιγδας και να μας δώσουν τα νούμερα που πλήρωσαν στις ομάδες. Μακάρι να τα ακυρώσει όλα αυτά η ΝΔ , μιλάμε για εξωπραγματικά ποσα από την ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση με λεφτά του κοσμακι που δίνονται σε ΑΕ...
Συμφωνώ μαζί σου.

Προτιμώ να δινω 80 το χρόνο στην ΕΡΤ παρά 300 το λιγότερο στην NOVA, η να ψάχνω καφετέρια να δω ένα παιχνίδι.

Προτιμώ να δινω 80 το χρόνο στην ΕΡΤ παρά 300 το λιγότερο στην NOVA, η να ψάχνω καφετέρια να δω ένα παιχνίδι.

Κλασικός Έλληνας παρτάκιας δηλαδή...
Και ο δίπλα που δεν έχει 80 ευρώ για ΕΡΤ να του κόψουμε το ρεύμα μιας και τα παίρνουν υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ...
Και ο παραδίπλα σου που έφυγε εξωτερικό γιατί δεν έβρισκε δουλειά να συνεχίσει να πληρώνει 80αρια για το σπίτι του εδώ για να βλέπεις εσύ αγώνες και να μην πηγαίνεις σε καφετέρια...

Και όλα αυτά για τη Σούπερ Λίγδα...

ΑΛΛΑ 10 μνημόνια χρειάζονται...

Και ΜΙΑ απλή ερώτηση.
ΓΙΑΤΙ αυτή η υπογραφή πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν τις εκλογές;;
Αν όλα είναι σύμφωνα με το νόμο και τα έσοδα του θα φέρει ο ΠΑΟΚ και ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚ είναι υψηλότερα από τα λεφτά που πληρώνονται τότε ποιος ο λόγος ανησυχίας;

Κλασικός Έλληνας παρτάκιας δηλαδή...
Και ο δίπλα που δεν έχει 80 ευρώ για ΕΡΤ να του κόψουμε το ρεύμα μιας και τα παίρνουν υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ...
Και ο παραδίπλα σου που έφυγε εξωτερικό γιατί δεν έβρισκε δουλειά να συνεχίσει να πληρώνει 80αρια για το σπίτι του εδώ για να βλέπεις εσύ αγώνες και να μην πηγαίνεις σε καφετέρια...

Και όλα αυτά για τη Σούπερ Λίγδα...

ΑΛΛΑ 10 μνημόνια χρειάζονται...

Θες να πας πεις πως όταν η ΝΔ έκανε την ΕΡΤ Νεριτ δεν πλήρωνες το 80αρι; Αυτό θες δε θες θα το πληρώσεις, το θέμα είναι ποιια είναι η ανταποδωτικότητα. Αν πουν χωρίς ποδόσφαιρο 1 ευρω και με ποδόσφαιρο 10 ναι να το καταλάβω, αλλά δεν είναι έτσι..

Και ΜΙΑ απλή ερώτηση.
ΓΙΑΤΙ αυτή η υπογραφή πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν τις εκλογές;;
Αν όλα είναι σύμφωνα με το νόμο και τα έσοδα του θα φέρει ο ΠΑΟΚ και ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚ είναι υψηλότερα από τα λεφτά που πληρώνονται τότε ποιος ο λόγος ανησυχίας;

Ο ΠΑΟΚ είχε ρήτρα με τη ΝΟΒΑ μέχρι τις 04/07 για αυτό και είναι σήμερα!

τι έφτιαξε δηλαδή στο ποδόσφαιρο; αλήθεια τα βγάζει τα λεφτά που δινει η ερτ η τα βάζουμε από την τσέπη μας ;
αν παίζει το δεύτερο καθόλου δεν με ευχαριστεί που ειναι σε ελεύθερο κανάλι τα του ποδοσφαίρου

Ο υπουργός μίλησε προχθές στο ραδιόφωνο και είπε πως η συπερ λιγδα έκανε τζίρο 60 εκατ το μήνα! Οπότε τα βγάζει τα λεφτά μάλλον.

Θες να πας πεις πως όταν η ΝΔ έκανε την ΕΡΤ Νεριτ δεν πλήρωνες το 80αρι; Αυτό θες δε θες θα το πληρώσεις, το θέμα είναι ποιια είναι η ανταποδωτικότητα. Αν πουν χωρίς ποδόσφαιρο 1 ευρω και με ποδόσφαιρο 10 ναι να το καταλάβω, αλλά δεν είναι έτσι..

Φίλε μου ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι πολιτικοί σχηματισμοί και οι ομάδες.
Η σούπερ Λίγδα ΔΕΝ είναι ένα προϊόν που επιβάλλεται να προβάλλεται από την ΕΡΤ με κάθε κόστος. , δηλαδή και με ζημιά.
ΔΕΝ αντέχω να πληρώνω λεφτά και να με κοροϊδεύουν τόσο αποκάλυπτα μέσα στα μούτρα μου.
Χίλιες φορές να κάνουν μια παραγωγή για τα παιδάκια στο Καστελόριζο , για τους Έλληνες που ζουν την παραμεθόριο , κλπ ΠΑΡΑ να πηγαίνουν τα λεφτά μου στη Σούπερ Λίγδα.

ΑΝ , λέω ΑΝ υπάρχει ΚΕΡΔΟΣ από τη Σούπερ Λίγδα δε θα με ένοιαζε. Αλλά αν υπήρχε κέρδος σε αυτά τα ποσά θα είχαν πέσει ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια σαν τα κοράκια...

Αυτό για την προθεσμία που λες ΔΕΝ ισχύει , η ίδια η ΝΟΒΑ έβγαλε ανακοίνωση που λέει οτι η λήξη της διορίας είναι για την ερχόμενη εβδομάδα ΜΕΤΑ τις εκλογές λόγω δικαστικής εμπλοκής...

Αν δε σε πειράζει αυτή η ΣΑΠΙΛΑ , πάσο..

Καλώς η κακώς καλώς για μένα την κρατική τηλεόραση πρέπει να την πληρώνουμε,και δεν είναι κανέναν τεράστιο ποσό,δεν βλέπω όμως να διαμαρτύρεται κανένας για τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές με μηδέν ανταπόδοση,η την υπερφορολογηση των πάντων με μηδέν ανταποδοτική αξία.
Στο εξωτερικό μπορεί να μην σε χρεώνουν στο λογαριασμό του ρεύματος αλλά πληρώνεις φόρο στις συσκευές τηλεοράσεις κάθε χρόνο,βαστα μην τους έρθει καμμία τέτοια ιδέα γιατί θα κλάψει κόσμος..

Ο υπουργός μίλησε προχθές στο ραδιόφωνο και είπε πως η συπερ λιγδα έκανε τζίρο 60 εκατ το μήνα! Οπότε τα βγάζει τα λεφτά μάλλον.

Η ΕΡΤ ΑΕ είναι ανώνυμος εταιρία.
Να μας φέρει τα αντίστοιχα στοιχεία από τον ισολογισμό της προηγούμενης χρήσης να το δούμε και εμεις.
Επίσης ΤΖΙΡΟΣ και ΚΕΡΔΗ δεν έχουν καμία σχέση όπως ασφαλώς γνωρίζεις.
Το γνωρίζει και ο υπουργός , δεν είναι χαζός. Για αυτό άλλωστε δεν ανέφερε πουθενα τη λέξη ΚΕΡΔΗ...

Φίλε μου ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι πολιτικοί σχηματισμοί και οι ομάδες.
Η σούπερ Λίγδα ΔΕΝ είναι ένα προϊόν που επιβάλλεται να προβάλλεται από την ΕΡΤ με κάθε κόστος. , δηλαδή και με ζημιά.
ΔΕΝ αντέχω να πληρώνω λεφτά και να με κοροϊδεύουν τόσο αποκάλυπτα μέσα στα μούτρα μου.
Χίλιες φορές να κάνουν μια παραγωγή για τα παιδάκια στο Καστελόριζο , για τους Έλληνες που ζουν την παραμεθόριο , κλπ ΠΑΡΑ να πηγαίνουν τα λεφτά μου στη Σούπερ Λίγδα.

ΑΝ , λέω ΑΝ υπάρχει ΚΕΡΔΟΣ από τη Σούπερ Λίγδα δε θα με ένοιαζε. Αλλά αν υπήρχε κέρδος σε αυτά τα ποσά θα είχαν πέσει ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια σαν τα κοράκια...

Αυτό για την προθεσμία που λες ΔΕΝ ισχύει , η ίδια η ΝΟΒΑ έβγαλε ανακοίνωση που λέει οτι η λήξη της διορίας είναι για την ερχόμενη εβδομάδα ΜΕΤΑ τις εκλογές λόγω δικαστικής εμπλοκής...

Αν δε σε πειράζει αυτή η ΣΑΠΙΛΑ , πάσο..

H NOBA έτσι λέει ο ΠΑΟΚ λέει άλλα. Οπότε θα δείξει ποιος έχει δίκιο. Και προφανώς βγάζουν κέρδος. Τα ελεύθερα κανάλια δεν έχουν αυτά τα λεφτά, εδώ δε θέλουν να πληρώσουν για τις άδειες. Τα ποσά επίσης δεν είναι τρελά. Η ΑΕΚ από τη ΝΟΒΑ παίρνει 6,5 και θα πάρει 7 για 4 επιπλέον ντέρπυ στην έδρα της. Από ότι είπε ο υπουργός είχανε κέρδος την περσασμένη χρονιά.

Για να το κλεισουμε το ζήτημα.
Ένα προϊόν που η αγορά το αξιολογεί στο 10 δεν μπορεί και δεν έχει κάνενας το δικαίωμα με λεφτα του πολίτη να το πληρώνει για 11, 15 ή 20.
Ένα προϊόν που ΔΕΝ είναι απαραίτητο και αφορά ανώνυμες εταιρίες..

Για να το κλεισουμε το ζήτημα.
Ένα προϊόν που η αγορά το αξιολογεί στο 10 δεν μπορεί και δεν έχει κάνενας το δικαίωμα με λεφτα του πολίτη να το πληρώνει για 11, 15 ή 20.
Ένα προϊόν που ΔΕΝ είναι απαραίτητο και αφορά ανώνυμες εταιρίες..

Από τη στιγμή που δεν μπαίνει μέσα εμένα δε μου πέφτει λόγος. Η ΝΟΒΑ θέλει να βγάλει κέρδος, η ΕΡΤ όχι και αυτή είναι η διαφορά. Πειράζει μάλλον που επιτέλους τα λεφτά που δίναμε και δίνουμε για την ΕΡΤ πιάνουν τόπο και η ΕΡΤ έχει τηλεθέαση. Έτσι όπως το θέτεις απαραίτητη δεν είναι καν η τηλεόραση γενικά, και ποιος προσδιορίζει τι είναι απαραίτητο. Για εμένα είναι για εσένα δεν είναι, άκρη δε θα βγάλουμε. Εγώ ξέρω πως η τηλεθέαση της ΕΡΤ περσι έσπασε τα νούμερα με την τηλεθέαση στα παιχνίδια, χωρίς να αυξηθεί η συνδρομή. Οπότε δε βλέπω το πρόβλημα... Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι πως θα κλείσει η ΝΟΒΑ :drummer:

Από τη στιγμή που δεν μπαίνει μέσα εμένα δε μου πέφτει λόγος. Η ΝΟΒΑ θέλει να βγάλει κέρδος, η ΕΡΤ όχι και αυτή είναι η διαφορά. Πειράζει μάλλον που επιτέλους τα λεφτά που δίναμε και δίνουμε για την ΕΡΤ πιάνουν τόπο και η ΕΡΤ έχει τηλεθέαση. Έτσι όπως το θέτεις απαραίτητη δεν είναι καν η τηλεόραση γενικά, και ποιος προσδιορίζει τι είναι απαραίτητο. Για εμένα είναι για εσένα δεν είναι, άκρη δε θα βγάλουμε. Εγώ ξέρω πως η τηλεθέαση της ΕΡΤ περσι έσπασε τα νούμερα με την τηλεθέαση στα παιχνίδια, χωρίς να αυξηθεί η συνδρομή. Οπότε δε βλέπω το πρόβλημα... Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι πως θα κλείσει η ΝΟΒΑ :drummer:

Συμφωνώ σε ολα.

Αναρωτιέμαι.Αν γίνει γίνει η συμφωνία, στη νόβα θα πληρώνουμε για να βλέπουμε τι;;;;;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος από την ΕΡΤ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5.7.2019 παρουσία του Πρωθυπουργού ειδική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι συνεργασίες της ΕΡΤ με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Η ΕΡΤ προσφέρει στο ελληνικό κοινό δωρεάν πρόσβαση στο λαοφιλέστερο αθλητικό προϊόν. Μετά μάλιστα την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισαγωγή αγώνων play off και play on, το πρωτάθλημα της Super League 1 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2. Επίσης, αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια τηλεόραση. Για όλες τις περιπτώσεις ζητήθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ, σε συνεδρίασή του μετά τις εκλογές, και πάντως έγκαιρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες