Νέα για τη Nova

Αν έχανε τη ευρωλιγκα θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήδη η superleague η μισή έχει πάει στην Ερτ.

Για να δούμε τι θα γίνει με τη superleague τελικά, καθώς ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει Nova

Γνωρίζει κανένας αν συνεχίζει και φέτος η championship Αγγλίας στη nova?

Έστειλα ερώτηση για championship.
Ιδού η απαντηση.:

Καλησπέρα

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για προσθήκη νέων ή ανανέωση υφιστάμενων διοργανώσεων θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις στα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας μας και αντίστοιχα Δελτία Τύπου.

Απ' ότι καταλαβαίνω championship ΔΕΝ.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο έτσι και αλλιώς ξεκινάει. Θα δούμε.

μας δουλευει η νοβα ο,τι να ναι με τα δικαιωματα τα κλεινει για ενα χρονο και ολα καλα

Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναεχει championship. Δεν τους παίρνει να τη χάσουν.Εναι από τους βασικούς λόγους που έχω βάλει Nova.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναεχει championship. Δεν τους παίρνει να τη χάσουν.Εναι από τους βασικούς λόγους που έχω βάλει Nova.

στο guide που ειδα δεν εγραφαν καποιο αγωνα θα δειξει

Η nova δινει τα καναλια της στην wind στην ιδια ποιοτητα οπως τα εχει και εκεινη δορυφορικα;
ΥΓ ας υποθεσουμε οτι εχουμε τελειες συνθηκες ιντερνετ ωστε να μην υπαρχουν θεμετα

Ε καλά, δε θα συσθεί και συθέμελα αν τυχόν δεν ανανεώσει με την Championship. Μπορεί να το κάνει και αργοτερα αφού δε φαίνεται να καίγεται και ο ανταγωνισμός να την αποκτήσει. Σωστά πιστεύω οι υπεύθυνοι της Nova έχουν επικεντρωθεί σε δυο βασικούς στόχους. Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Euroleague. Προέχει η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων με τα δικαιώματα των ομάδων της SuperLeague, ενώ μόλις ανανέωσε με τη Euroleague. Αυτά είναι οι μεγαλες προτεραιότητες, αυτά παρακολουθεί η πλειοψηφία των συνδρομητών, αυτά διατηρούν τη βάση των συνδρομητών είτε λιανικής είτε χονδρικής( windvision, Vodafone TV).

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σωστά τα λες. Έτσι είναι. Το Eurosport 2 πρέπει να γίνει HD...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε καλά, δε θα συσθεί και συθέμελα αν τυχόν δεν ανανεώσει με την Championship. Μπορεί να το κάνει και αργοτερα αφού δε φαίνεται να καίγεται και ο ανταγωνισμός να την αποκτήσει. Σωστά πιστεύω οι υπεύθυνοι της Nova έχουν επικεντρωθεί σε δυο βασικούς στόχους. Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Euroleague. Προέχει η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων με τα δικαιώματα των ομάδων της SuperLeague, ενώ μόλις ανανέωσε με τη Euroleague. Αυτά είναι οι μεγαλες προτεραιότητες, αυτά παρακολουθεί η πλειοψηφία των συνδρομητών, αυτά διατηρούν τη βάση των συνδρομητών είτε λιανικής είτε χονδρικής( windvision, Vodafone TV).

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θα ήθελα να προσθέσω και το κύπελλο Ελλάδας το οποίο προκηρύχθηκε για την επόμενη 3ετια. Εάν το πάρει όποιος έχει Nova θα μπορεί να βλέπει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες όλων των ελληνικών διοργανώσεων (προσθέτω και τους αγώνες που θα δείχνει η ΕΡΤ καθώς είναι ελεύθερο κανάλι).

Γνωριζει κανενας απο ποδοσφαιρο φετος τι θα εχει?Championship φετος που αρχιζει την επομενη εβδομαδα νομιζω δεν υπαρχει στο nova guide καποιο παιχνιδι ακομα,την δευτερα παντως εχει Β Γαλλιας.Με τη Serie A τι παιζει,θα την εχει και φετος?

ιταλικο ολλανδικο γαλλικο(α&β κατηγορια) σουηδικο αυστριακο σιγουρα απο κυπελλα τουρκικο γαλλικο γερμανικο ρωσικο
σχετικα με την championshipδεν εχει ενηρωσει τους συνδρομητες της
μονο ποδοσφαιρο αναφερομαι
+oti exei apo super league

λες να παρει και αλλα δικαιωματα εκτος απο αυτα?Σε ποδοσφαιρο αναφερομαι

Καλημέρα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport η κυβέρνηση δεν θέλει η ΕΡΤ να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να τα αναλάβει η Nova.
http://www.sport-fm.gr/newspapers/livesport/latest/

Αυτο πιστευω ειναι και το ποιο σωστο να τα παρει η nova ,γιατι καποιος ο οποιος ειναι πχ ΟΣΦΠ για να βλεπει την ομαδα του (τα εντος εδρας) θα πρεπει να πληρωσει ενω ο αλλος που ειναι πχ ΠΑΟ να τα βλεπει δωρεαν?