tiniakos
AVClub Fanatic
Αν έχανε τη ευρωλιγκα θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήδη η superleague η μισή έχει πάει στην Ερτ.
Αν έχανε τη ευρωλιγκα θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήδη η superleague η μισή έχει πάει στην Ερτ.
Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναεχει championship. Δεν τους παίρνει να τη χάσουν.Εναι από τους βασικούς λόγους που έχω βάλει Nova.
Ε καλά, δε θα συσθεί και συθέμελα αν τυχόν δεν ανανεώσει με την Championship. Μπορεί να το κάνει και αργοτερα αφού δε φαίνεται να καίγεται και ο ανταγωνισμός να την αποκτήσει. Σωστά πιστεύω οι υπεύθυνοι της Nova έχουν επικεντρωθεί σε δυο βασικούς στόχους. Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Euroleague. Προέχει η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων με τα δικαιώματα των ομάδων της SuperLeague, ενώ μόλις ανανέωσε με τη Euroleague. Αυτά είναι οι μεγαλες προτεραιότητες, αυτά παρακολουθεί η πλειοψηφία των συνδρομητών, αυτά διατηρούν τη βάση των συνδρομητών είτε λιανικής είτε χονδρικής( windvision, Vodafone TV).Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναεχει championship. Δεν τους παίρνει να τη χάσουν.Εναι από τους βασικούς λόγους που έχω βάλει Nova.
Ε καλά, δε θα συσθεί και συθέμελα αν τυχόν δεν ανανεώσει με την Championship. Μπορεί να το κάνει και αργοτερα αφού δε φαίνεται να καίγεται και ο ανταγωνισμός να την αποκτήσει. Σωστά πιστεύω οι υπεύθυνοι της Nova έχουν επικεντρωθεί σε δυο βασικούς στόχους. Το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Euroleague. Προέχει η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων με τα δικαιώματα των ομάδων της SuperLeague, ενώ μόλις ανανέωσε με τη Euroleague. Αυτά είναι οι μεγαλες προτεραιότητες, αυτά παρακολουθεί η πλειοψηφία των συνδρομητών, αυτά διατηρούν τη βάση των συνδρομητών είτε λιανικής είτε χονδρικής( windvision, Vodafone TV).
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.