Νέα για τη Nova

Καλά λένε ότι στις κηδείες ο πεθαμένος δεδικαιωται
Για μένα το history είχε πεθάνει προ πολλου
Θα κρίνω εν ευθέτω χρονω και το viasat
Ελπίζω να μην το προσπερνω όπως το insight και το myzen

Το θέμα είναι ότι απλά έπρεπε να προσθέσει, οχι να αντικαταστήσει.

Και δεν βάζουν όλα τα viasat.... Ούτε όλα τα discovery

Πάλι καλά , πριν ούτε που έβλεπα History , χάλια εικόνα και περιεχόμενο πλέον αδιάφορο , για να δούμε τώρα ...

Replay TV ας βαλουν και ας αφήσουν τα κανάλια

χρονια τωρα περιμενουμε αλλα. ηθελα ναξερα τοσο δυσκολο τους ειναι τεχνολογικα.η χρειάζονται τοσα πολλα χρηματα;

χρονια τωρα περιμενουμε αλλα. ηθελα ναξερα τοσο δυσκολο τους ειναι τεχνολογικα.η χρειάζονται πολλα χρηματαΝΎ
Μάλλον δεν έχουν υποδομές. Θα το κόψω τσάμπα λεφτά είναι

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Είναι θέμα δικαιωμάτων και server. Δεν είναι τόσο απλό. Το θεωρούν οικονομικά ασύμφορο να το προσθέσουν προς το παρόν.

Για τον ΟΤΕ πως είναι συμφέρουσα υπηρεσία;;;; πραγματικά απορώ πως δεν βάζουν τόσο σημαντική υπηρεσία...!!!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ο ΟΤΕ έχει πίσω του μια Deutsche Telekom. Τι συγκρίνουμε τώρα. Δεν προβλέπεται πάντως σύντομα αν δεν υπάρξει αλλαγή στην οικονομική πολιτική.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Ο ΟΤΕ έχει πίσω του μια Deutsche Telekom. Τι συγκρίνουμε τώρα. Δεν προβλέπεται πάντως σύντομα αν δεν υπάρξει αλλαγή στην οικονομική πολιτική.
Δεν έχει λογική αυτό που λες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν καλύτερος σε όλα... Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με 39,60 δωρεάν κινητά σταθερά τηλεόραση VDSL τι υπηρεσίες περιμένετε (για παραπάνω δεν θα την εβαζα)? Εγώ εύχομαι μόνο μη χάσει τα Eurosport . Και για Ευρωλίγκα που το θέλω μια χαρά ειναι, δείτε πόσο κολλάνε τα streams της Ευρωλίγκας που θέλουν και 100 ευρώ την σεζόν

Υπενθυμίζω ότι

-αφαιρέθηκε και το mezzo (αντί να γίνει HD) και δεν μπήκε τπτ στη θέση του. Πλέον έχουμε mtv που όλα παίζουν τα ίδια.

-Αφαιρέθηκε το motors TV και δεν μπήκε τπτ στη θέση του.

-Βγήκε το history και μπαίνει στη θέση του ναι μεν κανάλι πιο καθαρά ιστορικό αλλά το history είχε δική του θεματολογία. Άρα πάλι δημιουργεί κενό.

-Και τα discovery είναι τα μισά κανάλια και αυτά σε sd με τον αστερίσκο ότι μπορεί να αφαιρεθούν μετά την 6μηνη παράταση. (ίσως τότε βάλουν για να καλύψουν το κενό τα υπόλοιπα viasat????)

-Εφυγαν επίσης σταρ και άλφα αντί να γίνουν hd

Μπήκε το insight tv που είναι οκ λόγω εικόνας
Και το my zen το οποίο δεν βλέπεται ούτε για ένα λεπτό.

Το History είχε εξελιχθεί ως το χειρότερο κανάλι. Ρεζίλευε τον τίτλο που είχε.
Όσο μέτριο κι αν είναι το Viasat σίγουρα είναι καλή η κίνηση για αυτή την αλλαγή.