Νέα για τη Nova

Εγώ δεν ξέρω για κάποιο σταθμό με εκπομπή 1080p σε δορυφορικό σήμα, το 1080p θέλει 25% παραπάνω bandwidth από το 1080i, και αλλαγή μηχανημάτων από του 1080i που αρχικά είχε επικρατήσει. Γιατί να μπει στον κόπο κάποιος; Αν θέλει πραγματικά να αναβαθμιστεί, πάει σε 4K.
Οι δέκτες που έχουν 1080p κάνουν upscale.

Όπως και να ‛χει, ακόμα και με upscale, σε ποδοσφαιρικό αγώνα π.χ., τα 1080p της Cosmote Tv σε σχέση με τα 1080i της Nova, έχουν εμφανή διαφορά...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάπου έχει απαντηθεί πιο πάνω αλλά δεν μπορώ να ψάξω πιο πάνω τώρα..
Γιατί δεν έχει και επιλογή 1080p εκτός από 1080i η nova, όπως έχει η COSMOTE? Ξερει κανείς?

Στο φυλλάδιο του novabox του τελευταίου που έχω και βρήκα και online, δείχνει να έχει και τα 2...
1252fb006c4ce226c6e4f547b5e5cf68.jpg

Oi νέοι δέκτες το έχουν. Εσύ ποιον έχεις?

Όταν γυρίσω σπίτι θα δω πάνω στο κουτί να σας πω ποιος είναι, γιατί στο μενού δεν το βρήκα χτες το μοντέλο πουθενά

Όπως και να ‛χει, ακόμα και με upscale, σε ποδοσφαιρικό αγώνα π.χ., τα 1080p της Cosmote Tv σε σχέση με τα 1080i της Nova, έχουν εμφανή διαφορά...

Και στον ΟΤΕ 1080i πρέπει να το ρυθμίσεις ώστε το deinterlacing να το αναλαμβάνει η τηλεόραση.

Και στον ΟΤΕ 1080i πρέπει να το ρυθμίσεις ώστε το deinterlacing να το αναλαμβάνει η τηλεόραση.

Το έκανα αλλά μου φάνηκε ότι με το 1080p δείχνει καλύτερα! Σε LG NanoCell 55SM8600

Την Δευτέρα ξεκινά το Μega, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μαρινάκης παίρνει και τη Forthnet.

http://www.typologies.gr/stis-ypografes-i-forthnet-me-tin-alter-egko-mme/

Πλήρης έλεγχος της ΝΟΒΑ, για καλό ή κακό;
Ουσιαστικά θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και την έγκριση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

Μακάρι να την πάρει την νόβα μπας και δούμε καμιά προσθήκη καναλιών, πιστεύω σε καλό θα είναι για όλους μας

Καλησπέρα σας! Τι έγινε, τέλος η HBO από την NOVA?

Πριν 10 λεπτά με πήραν για ανανέωση στο full πακέτο. Λέω ακόμα δεν το έχω σιγουρέψει ότι θα συνεχίσω με Νόβα. Τέλος και η ΗΒΟ της λέω. Και μου απαντάει: καλέ όχι. Τα παλιά θα δείχνει η Vodafone. Εμείς θέλαμε και τα παραχωρήσαμε. ΗΒΟ συνεχίζει κανονικά σε εμάς.
Άντε βρες άκρη τώρα.

Πριν 10 λεπτά με πήραν για ανανέωση στο full πακέτο. Λέω ακόμα δεν το έχω σιγουρέψει ότι θα συνεχίσω με Νόβα. Τέλος και η ΗΒΟ της λέω. Και μου απαντάει: καλέ όχι. Τα παλιά θα δείχνει η Vodafone. Εμείς θέλαμε και τα παραχωρήσαμε. ΗΒΟ συνεχίζει κανονικά σε εμάς.
Άντε βρες άκρη τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι η HBO είναι πλέον αποκλειστικά στη Vodafone. Απλά οι σειρές που είχε και έδειχνε και δεν έχουν τελειώσει ακόμα θα συνεχίσει να τις δείχνει. Το συμβόλαιο έληξε στις 31/12/2019. Απλά δεν το παραδέχονται γιατί είναι ξεφτίλα.

Καλησπέρα!! Ερώτηση... Στα κανάλια εθνικής εμβέλειας ( σε όσα έχουν απομείνει ακόμη ), έχει γίνει η αναβάθμιση σε HD, ή ακόμα έτσι είναι...;

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Καλησπέρα!! Ερώτηση... Στα κανάλια εθνικής εμβέλειας ( σε όσα έχουν απομείνει ακόμη ), έχει γίνει η αναβάθμιση σε HD, ή ακόμα έτσι είναι...;
Αν δεν κάνω λάθος μόνο το one είναι σε hd