Νέα για τη Nova

Προς το παρόν η δοκιμή είναι σε συγκεκριμένους γνωστούς και στοχευμένους πελάτες. Και εγώ είχα την ευκαιρία (το 2ο) αλλά έπρεπε να γίνει φορητότητα του αριθμού μου και το συμβόλαιο μου δεν έχει λήξει.

Άσπρη βούλα στα αθλ. κανάλια της Nova σε δημόσιους χώρους, για έλεγχο παράνομων προβολών!

Αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, παρακολουθείτε αγώνα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και δεν βλέπετε άσπρη βούλα στην οθόνη του τηλεοπτικού δέκτη, τότε η δημόσια προβολή είναι παράνομη! Στο ποδόσφαιρο, η άσπρη βούλα είναι το πέναλτι, στην τηλεόραση της Nova είναι η νομιμότητα! Γιατί η άσπρη βούλα παρέχεται μόνο από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Nova Professional Public View. Κάθε άλλος τρόπος δημόσιας προβολής των προγραμμάτων της Nova είναι παράνομος και προκαλεί ζημιά στους νόμιμους συνδρομητές της εταιρείας που πληρώνουν κάθε μήνα συνδρομή επαγγελματικής υπηρεσίας, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο. Οι ποινές για παράνομη δημόσια θέαση μπορούν να φτάσουν μέχρι δεκαετή κάθειρξη και 60 χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή για τον ιδιοκτήτη του καφέ ή του δημόσιου χώρου που δεν χρησιμοποιεί επαγγελματική συνδρομή δημόσιας θέασης.
Κορυφή εδώ και 25 χρόνια

Η Nova ενημερώνει ότι τους αγώνες που προβάλλουν τα αθλητικά της κανάλια, όποιος επιθυμεί μπορεί να τους απολαύσει με δύο τρόπους: Είτε στο σπίτι με οικιακή συνδρομή που επιτρέπει μόνο την ιδιωτική προβολή, είτε σε cafe ή σε κοινόχρηστο ή δημόσιο χώρο με επαγγελματική συνδρομή που επιτρέπει δημόσια προβολή, όπως επεξηγήθηκε πιο πάνω.

Προστατεύουμε τη νομιμότητα

Η χρήση μη νόμιμων μέσων για την δημόσια προβολή των καναλιών Novasports αποτελεί πρακτική αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος όλων των άλλων επαγγελματιών που ακολουθούν την νόμιμη οδό, αλλά και πρόδηλη φοροδιαφυγή καθώς οδηγεί σε απώλεια φορολογητέας ύλης.

Η αποδοχή της πειρατικής δράσης στη συνδρομητική τηλεόραση συμβάλλει λοιπόν στην αποδυνάμωση των κρατικών ταμείων, αλλά και στην αύξηση της φορολογίας για να καλυφθούν τα χαμένα έσοδα, με τον Έλληνα πολίτη, ως τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, να καλείται στο τέλος της ημέρας να πληρώνει τα σπασμένα.

ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΑ ΑΘΛ. ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ NOVA ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ!

Προσοχή στη βούλα

Αν εντοπίζετε περιπτώσεις δημόσιων χώρων που δεν χρησιμοποιούν επαγγελματικές συνδρομές, μπορείτε να τις αναφέρετε συμπληρώνοντας τη φόρμα δήλωσης περιπτώσεων παράνομης δημόσιας προβολής των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων της Nova στη σελίδα www.nova.gr/piracy.

Προστατεύοντας τη νόμιμη δημόσια θέαση των προγραμμάτων της Nova, προστατεύουμε τους νόμιμους συνδρομητές της εταιρείας και στηρίζουμε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/31922-aspri-voyla-sta-athl-kanalia-tis-nova-se-dimosious-xorous-gia-elegxo-paranomon-provolon

"αποδυνάμωση των κρατικών ταμείων - πρόδηλη φοροδιαφυγή καθώς οδηγεί σε απώλεια φορολογητέας ύλης - αύξηση της φορολογίας για να καλυφθούν τα χαμένα έσοδα - με τον Έλληνα πολίτη, ως τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, να καλείται στο τέλος της ημέρας να πληρώνει τα σπασμένα"

Ολα αυτά τα γραφουν αυτοί που πριν λίγο πιστολιασαν καμια πεντακοσαριά εκατομμύρια τα οποια πλήρωσε ο έλληνας φορολογούμενος μέχρι τελευταία δεκάρα.

Το λες κ θράσος..

θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει κύριοι της Νόβα.

Και θέλετε να τη βγάλετε πάλι στο τζάμπα ζητώντας από τον κοσμάκη να κάνει τον αστυνομικό αντί να πληρώσετε κάνα μεροκάματο σε ανθρώπους για ελεγχους

Με άλλα λόγια φορέστε κουκούλα και καρφώστε.
Η nova των μονοπωλίων και των 60 ευρώ τώρα θέλει τον κόσμο δίπλα της.
Γελάνε και οι πέτρες.

Μιλάμε για τραγελαφική ανακοίνωση. Σιγά το δημόσιο αγαθό που πρέπει να διαφυλάξουμε . Εδώ δεν δίνουμε ο ένας τον άλλο , και καλά κάνουμε βέβαια αφού δεν είναι δική μας δουλειά, σε θέματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας θα το κάνουμε για αυτούς ? Ενδεικτικό του πόσο ψηλά τον έχουν τον αμανέ οι κύριοι ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"αποδυνάμωση των κρατικών ταμείων - πρόδηλη φοροδιαφυγή καθώς οδηγεί σε απώλεια φορολογητέας ύλης - αύξηση της φορολογίας για να καλυφθούν τα χαμένα έσοδα - με τον Έλληνα πολίτη, ως τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, να καλείται στο τέλος της ημέρας να πληρώνει τα σπασμένα"

Ολα αυτά τα γραφουν αυτοί που πριν λίγο πιστολιασαν καμια πεντακοσαριά εκατομμύρια τα οποια πλήρωσε ο έλληνας φορολογούμενος μέχρι τελευταία δεκάρα.

Το λες κ θράσος..

θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει κύριοι της Νόβα.

Και θέλετε να τη βγάλετε πάλι στο τζάμπα ζητώντας από τον κοσμάκη να κάνει τον αστυνομικό αντί να πληρώσετε κάνα μεροκάματο σε ανθρώπους για ελεγχους
Συγνώμη, τι είναι αυτά που γράφεις?
1. Ποια 500 εκ ?
2. Ποιος τα πιστόλιασε ?
3. Πότε τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος μέχρι την τελευταία δεκάρα ?

Oταν χρωστάς πάνω από τετρακόσια εκατομμύρια και στο τέλος δεν πληρώνεις σέντς πως λέγεται αυτό? Κούρεμα ε ?
Oσο για το ποιος τα πλήρωσε, ψάξε να βρείς τι έλεγε ο πρωθυπουργός πριν κάνα δυο χρονια.
Βγαίνουν σπίτια στο σφυρί για δυο τρία χιλιάρικα, k θα έχουμε k τη νοβα να μας πουλάει πρόλογο με τα εκατομμύρια τον φορολογουμενων. Σε πια χωρα εταιρία που μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια κάθε χρόνο θα υπήρχε ακόμα

@al capone

Υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες στον κόσμο που λειτουργούν με ζημιές και τις χρηματοδοτούν οι μέτοχοι τους και οι τράπεζες. Το Twitter πχ είναι μια από αυτές.
https://www.macrotrends.net/stocks/charts/TWTR/twitter/financial-statements

Οι τράπεζες, λόγω χρεών, πήραν το 40% της κυριότητας της Forthnet και έγιναν μεγαλοϊδιοκτήτες της. Οι παλιοί μέτοχοι έχασαν τα αρχικά κεφάλαια που έβαλαν. Το κούρεμα των χρεών που έγινε για να μεταβιβαστεί ήταν γύρω στα 250 εκ και επιβάρυνε τις τράπεζες, δηλαδή τους μετόχους των τραπεζών.

Η Forthnet δεν χρωστάει ευρώ στην εφορία ή σε ταμεία.

@al capone

Υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες στον κόσμο που λειτουργούν με ζημιές και τις χρηματοδοτούν οι μέτοχοι τους και οι τράπεζες. Το Twitter πχ είναι μια από αυτές.
https://www.macrotrends.net/stocks/charts/TWTR/twitter/financial-statements

Οι τράπεζες, λόγω χρεών, πήραν το 40% της κυριότητας της Forthnet και έγιναν μεγαλοϊδιοκτήτες της. Οι παλιοί μέτοχοι έχασαν τα αρχικά κεφάλαια που έβαλαν. Το κούρεμα των χρεών που έγινε για να μεταβιβαστεί ήταν γύρω στα 250 εκ και επιβάρυνε τις τράπεζες, δηλαδή τους μετόχους των τραπεζών.

Η Forthnet δεν χρωστάει ευρώ στην εφορία ή σε ταμεία.
Οι τράπεζες χρωστάνε και ποιοι πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση τους;

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Χαχαχαχαχ έλα ντε ? Εγώ ξέρω ότι αν , σαν ιδιώτης , πέσω έξω , έχω κλείσει και έχω πάει σπιτάκι μου . Αυτοί τι είναι και πρέπει ντε και καλά να τους σώσουν οι , σωσμένες από το λαό , τράπεζες ? Ιδιώτες στα κέρδη , δημόσιοι στη χασούρα. Έτσι γίνομαι και εγώ επιχειρηματίας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε για να καλυφτεί η διαγραφή του δημόσιου χρέους που έγινε με το PSI. Όχι για να καλύψει τα δάνεια τύπου Forthnet, Μαρινόπουλος, κλπ
Σε περίπτωση που χρειαστούν οι τράπεζες ξανά ανακεφαλαιοποίηση αυτή θα γίνει κατά σειρά προτίμησης:
1. Μετόχους τραπεζών
2. Όσους έχουν ομόλογα της τράπεζας
3. Καταθέτες.
Αυτά προβλέπονται.
Αυτά, sorry για το offtopic, αλλά καλό είναι μερικά πράγματα να γράφονται ως έχουν κι όχι ότι νάναι.

15 ευρώ για 200 λεπτά, 20 SMS και 2gb, αν δεν είναι τυπογραφικό είναι για γέλια.
Βλέπω 4 παίκτη στο καρτέλ χαλαρά.

Πάτος, καρτοσυμβολαια στις άλλες δίνουν περισσότερα. Μόνο αν δώσει ένα μικρό πρόγραμμα (όπως παλιότερα η Cyta) θα μπορέσει να χτύπησει καρτοκινητα και αυτούς που κάνουν μικρή χρήση κινητού.

Επίσης παγωμένα τα πράγματα με ΠΑΟ :
https://www.sdna.gr/podosfairo/741400_panathinaikos-pagosan-oi-syzitiseis-me-nova-prohoraei-pao-tv

Αργεί πολύ η nova με το ποδόσφαιρο. Τους τέσσερις μεγάλους έπρεπε ήδη να τους έχει κλείσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

15 ευρώ για 200 λεπτά, 20 SMS και 2gb, αν δεν είναι τυπογραφικό είναι για γέλια.
Βλέπω 4 παίκτη στο καρτέλ χαλαρά.

Σαν πιλοτικό, στάσου στο γεγονός πως μπορείς να το δοκιμάσεις και όταν γίνει εμπορικά διαθέσιμο να το διακόψεις χωρίς ακυρωτικά τέλη. Μην ξεχνάς πως το δυνατό χαρτί της Nova θα είναι το quad play και εκεί να δούμε πως θα το λανσάρει.

Απλά μας δείχνει που περίπου υπολογίζει τις τιμές. Μακάρι σε συνδυαστικά να είναι πολύ καλύτερες.