Συγνώμη, τι είναι αυτά που γράφεις?"αποδυνάμωση των κρατικών ταμείων - πρόδηλη φοροδιαφυγή καθώς οδηγεί σε απώλεια φορολογητέας ύλης - αύξηση της φορολογίας για να καλυφθούν τα χαμένα έσοδα - με τον Έλληνα πολίτη, ως τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, να καλείται στο τέλος της ημέρας να πληρώνει τα σπασμένα"
Ολα αυτά τα γραφουν αυτοί που πριν λίγο πιστολιασαν καμια πεντακοσαριά εκατομμύρια τα οποια πλήρωσε ο έλληνας φορολογούμενος μέχρι τελευταία δεκάρα.
Το λες κ θράσος..
θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει κύριοι της Νόβα.
Και θέλετε να τη βγάλετε πάλι στο τζάμπα ζητώντας από τον κοσμάκη να κάνει τον αστυνομικό αντί να πληρώσετε κάνα μεροκάματο σε ανθρώπους για ελεγχους
Οι τράπεζες χρωστάνε και ποιοι πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση τους;@al capone
Υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες στον κόσμο που λειτουργούν με ζημιές και τις χρηματοδοτούν οι μέτοχοι τους και οι τράπεζες. Το Twitter πχ είναι μια από αυτές.
https://www.macrotrends.net/stocks/charts/TWTR/twitter/financial-statements
Οι τράπεζες, λόγω χρεών, πήραν το 40% της κυριότητας της Forthnet και έγιναν μεγαλοϊδιοκτήτες της. Οι παλιοί μέτοχοι έχασαν τα αρχικά κεφάλαια που έβαλαν. Το κούρεμα των χρεών που έγινε για να μεταβιβαστεί ήταν γύρω στα 250 εκ και επιβάρυνε τις τράπεζες, δηλαδή τους μετόχους των τραπεζών.
Η Forthnet δεν χρωστάει ευρώ στην εφορία ή σε ταμεία.
Χαχαχαχαχ έλα ντε ? Εγώ ξέρω ότι αν , σαν ιδιώτης , πέσω έξω , έχω κλείσει και έχω πάει σπιτάκι μου . Αυτοί τι είναι και πρέπει ντε και καλά να τους σώσουν οι , σωσμένες από το λαό , τράπεζες ? Ιδιώτες στα κέρδη , δημόσιοι στη χασούρα. Έτσι γίνομαι και εγώ επιχειρηματίας.Οι τράπεζες χρωστάνε και ποιοι πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση τους;
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε για να καλυφτεί η διαγραφή του δημόσιου χρέους που έγινε με το PSI. Όχι για να καλύψει τα δάνεια τύπου Forthnet, Μαρινόπουλος, κλπΟι τράπεζες χρωστάνε και ποιοι πληρώνουν την ανακεφαλαιοποίηση τους;
15 ευρώ για 200 λεπτά, 20 SMS και 2gb, αν δεν είναι τυπογραφικό είναι για γέλια.
Βλέπω 4 παίκτη στο καρτέλ χαλαρά.
15 ευρώ για 200 λεπτά, 20 SMS και 2gb, αν δεν είναι τυπογραφικό είναι για γέλια.
Βλέπω 4 παίκτη στο καρτέλ χαλαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.