Νέα για τη Nova

Επίσης προβλέπω ότι η Nova θα πάρει τη superleague και ο ΟΤΕ τη superleague 2 που του χρόνου πιθανόν να έχει 36 ομάδες και θα γεμίσει σίγουρα το ΣΚ ...

Τι να την κάνει τη superleague 2 η COSMOTE TV; Δε νομίζω ότι έχει απήχηση.

Τι να την κάνει τη superleague 2 η COSMOTE TV; Δε νομίζω ότι έχει απήχηση.
Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη Β εθνική ο ΟΤΕ και εκτός αυτού αν προχωρήσουν οι αλλαγές που ακούγονται και αυξηθούν οι ομάδες σε 36 συν Β ομάδες ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ το νέο πρωτάθλημα θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Γενικά ακούγεται ότι super league και super league 2 θα πωληθούν πακέτο.
Αυτό θα είναι το ιδανικό αλλά δύσκολα κάποιος θα αναλάβει το κόστος για να αποκτήσει και τα δύο. Επίσης ο ΟΤΕ έχει σπρώξει πολλά εκατομμύρια για τα ευρωπαικά κυπελλα άρα πιο εύκολα θα δώσει η Nova τα 50-60 για τη superleague αλλά δύσκολα για όλο το πακέτο.

Το θέμα με το κύπελλο είναι ότι η ΕΠΟ ζητάει μεγάλα ποσά που δεν αξίζει η διοργάνωση και η ΕΡΤ δεν νομίζω ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει εδώ δεν έδωσε να πάρει το γιουρο και το Μουντιάλ του χρόνου και σουτάρε τις 7 ομάδες στην σούπερ λιγκ λογικά για φ1 θα τα σκάσει σίγουρα και για μπάσκετ λιγκ
Για εμένα το κύπελλο έπρεπε να είναι στην κρατική τηλεόραση αλλά ...............

Το κατάστημα Nova παγκρατίου ήδη άλλαξε όψη στα νέα λογότυπα....
Εχουμε φωτογραφια απο τα νεα λογοτυπα ειτε απο το καταστημα η απο καποια ιστοσελιδα.θα ηθελα να τα δω .

Φίλε linatsa, μπες στο κανάλι YouTube της Nova Greece και δες το τελευταίο βίντεο που ανέβασε με την προσφορά που τρέχει στα αθλητικά. Εμφανίζεται 2 φορές.

Αφού το ζητήσατε ορίστε το λογότυπο...να δούμε τα σήματα στα κανάλια πως θα είναι.... Novasports 1 κλπ....

Άλλο ένα, δυστυχώς λείπει πλέον το αστέρι που ήταν τέρμα αναγνωριστικό
Screenshot_20210612-001550_YouTube.jpg

απο οτι ξερω γίνονται δοκιμές κ θα βγεί ott tv box μέχρι το σεπτεμβριο . μπορεί να είναι κ παρόμοιο με το eon smartbox

Τα άλλα τέσσερα εθνικής εμβέλειας, δεν θα αναβαθμιστούν σε HD;

Ακριβώς. Ant1 και Μακεδονία tv έπρεπε να αναβαθμιστούν πριν την έναρξη του euro.

Το νέο λογότυπο έχει ίδια γραμματοσειρά με την Vivacom (Βουλγαρία). Προσωπικά προτιμώ το branding που χρησιμοποιεί ο όμιλος σε Σερβία, Βοσνία, Κροατία και Μοντενέγκρο, μου φαίνεται πιο σύγχρονο.

Προσωπικά πιστεύω το αστέρι επρεπε να μείνει, μόνο μια γραμματοσειρά δε μου λέει κάτι

απο οτι ξερω γίνονται δοκιμές κ θα βγεί ott tv box μέχρι το σεπτεμβριο . μπορεί να είναι κ παρόμοιο με το eon smartbox
Εχουμε καποια πηγη για αυτο; Θα ειναι οπως του οτε;