Νέα για τη Nova

Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω,εγώ είμαι συνδρομητής στην Cosmote με τηλέφωνο, ίντερνετ και τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να αλλάξω από εκεί λόγω του ότι στο χωριό που είμαι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλη εταιρία, με ενδιαφέρει όμως κάτι τέτοιο για να παρακολουθώ Ολυμπιακό,αυτό σημαίνει ότι θα μπορώ με μια συνδρομή να παρακολουθώ είτε από την Smart tv μου είτε από το Xiaomi box s???
Αν διαθέσουν την εφαρμογή για smart tv άμεσα ναι .

Σε κάθε δε περίπτωση θα συνοδεύεται με αποκωδικοποιητή που θα μπορείς να κουμπώσεις στο ρουτερ σου.

Πλέον, η IPTV είναι το windvision. Όποιος θέλει βάζει wind αλλιώς δορυφορική. Απλό δεν είναι; Δεν τους έχω για τόσο χαζούς να αφήσουν συνδρομές σε σταθερή/κινητη με άλλον πάροχο. Όποιος είναι σ άλλον μπορεί να βάλει δορυφορική. Δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτό για το eon; Η Βουλγαρία είναι άλλη αγορά

Πλέον, η IPTV είναι το windvision. Όποιος θέλει βάζει wind αλλιώς δορυφορική. Απλό δεν είναι; Δεν τους έχω για τόσο χαζούς να αφήσουν συνδρομές σε σταθερή/κινητη με άλλον πάροχο. Όποιος είναι σ άλλον μπορεί να βάλει δορυφορική. Δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτό για το eon; Η Βουλγαρία είναι άλλη αγορά
Γιατί το λες αυτό? οι ίδιοι το έχουν αναφέρει σε ανάλυση της βαρύτητας της στρατηγικής που θα έχει η νέα εταιρία.
Η eon είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν σε όλες τις χωρες παρουσίας τους οπότε αυτό είναι να γίνει και εδώ (και λογικό είναι)
Επίσης αυτό που έχουν αναφέρει είναι υπηρεσία OTT. Προφανώς και αυτό σήμαινε ότι θα παίζει με οποιοδήποτε παροχο (δεν είναι iptv).

• Like
Reactions: kostthem
Γιατί το λες αυτό? οι ίδιοι το έχουν αναφέρει σε ανάλυση της βαρύτητας της στρατηγικής που θα έχει η νέα εταιρία.
Η eon είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν σε όλες τις χωρες παρουσίας τους οπότε αυτό είναι να γίνει και εδώ (και λογικό είναι)
Επίσης αυτό που έχουν αναφέρει είναι υπηρεσία OTT. Προφανώς και αυτό σήμαινε ότι θα παίζει με οποιοδήποτε παροχο (δεν είναι iptv).
Έτσι ακριβώς
OTT = Over The Top

Το ιδεώδες είναι να είναι σαν το ott της cosmote. Αντικατάσταση του Novago με το αντίστοιχο ott και δωρεάν για όσους έχουν δορυφορική (όπως συμφέρει εμένα 😀)

Ναι. Βλέπω σε όλο το σπίτι ΟΤΕ έτσι.νομιμα ε.
Όταν λέω chromecast εννοώ αυτο που συνδεεται με usb σε μια τηλεόραση που δεν είναι smart αν μιλάμε για το ίδιο πολύ καλό θα το δοκιμάσω !

Καλησπέρα, λήγει μέσα στην εβδομάδα το VDSL 100 που έχω υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η πλατφόρμα ΕΟΝ μέσα στον μήνα; Αλλιώς το σκέφτομαι να μεταφέρθω στην wind μαζί με wind vision.
Επίσης άλλη ερώτηση που έχω λογικά αν ανοίξει το ΕΟΝ θα έχει μέσα και τα κανάλια της nova; Δηλ θα λειτουργεί όπως ο δέκτης της cosmote αντίστοιχα;

Δεν θα έπρεπε να το είχαν ήδη έτοιμο αυτό το κομμάτι, έχοντας ξεκινήσει η σεζόν και με την εξέλιξη στη Vodafone TV ήδη προδιαγεγραμμένη;

Δεν θα έπρεπε να το είχαν ήδη έτοιμο αυτό το κομμάτι, έχοντας ξεκινήσει η σεζόν και με την εξέλιξη στη Vodafone TV ήδη προδιαγεγραμμένη;
Στην εφαρμογή της εον tv που θα χρησιμοποιηθεί έχει την επιλογή Νόβα και είχαν ανακοινώσει τέλος Σεπτέμβρη ότι θα βγει η εφαρμογή

• Like
Reactions: gagan1967
Καλησπερα σε ολους. Εκανα και εγω σημερα μια περιήγηση στην εφαρμογη ΕΟΝ και ειδα οτι οντως υπάρχει η επιλογή ΝΟΒΑ . Θελω να πιστευω οτι ειμαστε πολυ κοντά στο να βγαλουν την εφαρμογη τελος Σεπτεμβριου!!

Καλησπέρα, λήγει μέσα στην εβδομάδα το VDSL 100 που έχω υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η πλατφόρμα ΕΟΝ μέσα στον μήνα; Αλλιώς το σκέφτομαι να μεταφέρθω στην wind μαζί με wind vision.
Επίσης άλλη ερώτηση που έχω λογικά αν ανοίξει το ΕΟΝ θα έχει μέσα και τα κανάλια της nova; Δηλ θα λειτουργεί όπως ο δέκτης της cosmote αντίστοιχα;
Κάνεις δεν μπορεί να σε απαντήσει αυτή την ερώτηση το πότε θα λειτουργήσει η εφαρμογή, μέσα στον Σεπτέμβριο ή οχι!
Επίσης το ότι λήγει μέσα στον μήνα, δεν σημαίνει κάτι. Κράτα το λίγο ακόμα μέχρι να βγει η εφαρμογή και να δεις αν αξίζει.

• Like
Reactions: speedtouch
Προσωπική μου άποψη ότι η εφαρμογή δεν θα βγει τέλος του μήνα. Θα ξεκινήσει όταν αρχίσει η γιουρολιγκα που είναι κ το βασικό κομματι των αθλητικών. Πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμη μέσα προς τέλος Οκτωβρίου.

Προσωπική μου άποψη ότι η εφαρμογή δεν θα βγει τέλος του μήνα. Θα ξεκινήσει όταν αρχίσει η γιουρολιγκα που είναι κ το βασικό κομματι των αθλητικών. Πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμη μέσα προς τέλος Οκτωβρίου.
Η euroleague ξεκινάει 30 Σεπτέμβρη…

• Like
Reactions: Bloodsport