Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Στην ευρυζωνική πρόσβαση έχουμε τιμές Ευρώπης, αλλά οι εναλλακτικοί οδηγούνται στην χρεοκοπία, με τον πάροχο που διαχειρίζεται το εθνικό δίκτυο να είναι ο μόνος κερδοφόρος. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι υπερ-χρεώνει την πρόσβαση στους άλλους πάροχους, και είναι απόρροια του λειτουργικού διαχωρισμού που κακώς τόσα χρόνια δεν επιβλήθηκε.

Απο τα πιο σωστα πραγματα που εχουν γραφτει εδω μεσα για το θεμα της χρεωσης των παροχων...
+1000

Last edited by a moderator:

H Nova και ο δανεισμός που φόρτωσε τον όμιλο είναι το πρόβλημα, το κομμάτι της σταθερής μια χαρά βιώσιμο θα ήταν μόνο του
Είμαι της αντίθετης άποψης: πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση η forthnet φορτώθηκε στο "σβέρκο" της nova και την οδήγησε στα προβλήματα αυτά.

Όποιο δίκιο και να υπάρχει, με τέτοιες απόψεις πάει περίπατο...
Δεν ειναι αποψη,απλα διαπιστωση.

Nα κοιμηθουν και καληνυχτα αλλα καλημερα με ποιον θα πεις; να γυρισουμε παλι στο μονοπωλιο; Αυτο θελουμε τελικα; Ξεχασαμε τα παγια των 40 ευρω το διμηνο; Πολυ ευκολα βεβαια ξεχναμε ως Ελληνες....
Οποιος ξεχναει ειναι αξιος της μοιρας του.Αν ο ΟΤΕ δεν διδαχτει απο τα λαθη της νοβα,θα εχει κι αυτος την ιδια τυχη.Τοσο απλο...

Μιας και οι εποχές των μονοπωλίων τελείωσαν, να περιμένω προσφορές αντίστοιχες άλλων κρατών με ίδιο περίπου πληθυσμό; Για παράδειγμα, συμβόλαιο κινητής για 2 χρόνια, με 25 ευρώ τον 1ο χρόνο, 40 ευρώ τον 2ο, με 500 λεπτά ομιλίας δωρεάν και δωρεάν ίντερνετ, και το samsung galaxy SIII *δωρεάν* (που κάνει 600+), όπως δίνει η vodaphone στην Ολλανδία;
Ξέρει κανείς που θα το βρω στην Ελλάδα;
(Ρωτάω μιας και τα μονοπώλια τέλειωσαν, άρα έχουμε ανταγωνισμό).

Για εμένα είναι σαφές ότι η ρύθμιση των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα πάσχει σοβαρά. Στην κινητή έχουμε ακριβές υπηρεσίες σε σχέση με την Ευρώπη. Στην ευρυζωνική πρόσβαση έχουμε τιμές Ευρώπης, αλλά οι εναλλακτικοί οδηγούνται στην χρεοκοπία, με τον πάροχο που διαχειρίζεται το εθνικό δίκτυο να είναι ο μόνος κερδοφόρος. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι υπερ-χρεώνει την πρόσβαση στους άλλους πάροχους, και είναι απόρροια του λειτουργικού διαχωρισμού που κακώς τόσα χρόνια δεν επιβλήθηκε.
Κανονικά, το κράτος πρέπει να παρέμβει άμεσα, γιατί οδεύουμε στην επανάληψη του φιάσκου της ολυμπιακής, που από κρατικό μονοπώλιο (με φθηνές τιμές για τους καταναλωτές) περάσαμε σε ιδιωτικό μονοπώλιο με τιμές διπλάσιες και συρρικνωμένο πτητικό έργο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τα μονοπώλια είναι εδώ και σε χειρότερη μορφή από πριν.

Έχω μπερδευτεί. Μιλάμε για την Ελλάδα πάντα, σωστά;

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!

- Cosmote "απεριόριστα" με περιορισμούς στα 1.500 λεπτά: 70 Ευρώ χωρίς δωρεάν κινητό και πρακτικά τόσο απεριόριστα που έχεις δέσμευση 1,5 GB και να σου λέει η ίδια η υπάλληλος: ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ? Πάρε μία What's Up εκεί...

Γερμανική YourFone ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ όλα τα δίκτυα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, Internet απεριόριστο με 1 GB σε EDGE (4G) και το υπόλοιπο σε 3G χωρίς δέσμευση (!) για 34,90 Ευρώ το μήνα (!!!!!)
Και απεριόριστα, έτσι? Όχι 1.500 εδώ, 400 εκεί, 200 λεπτά παραπέρα !!!

Και δεν είναι ότι δεν μπορούν, μπορούν! Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως οι εταιρίες για το φάσμα δεν δίνουν μία στο κράτος!!

Με τα ελευθερα Ελληνικα , τι θα γινει? θα ανανεωσουν?

Re: Νέα για τη NOVA

Το Edge δεν είναι 4G, κάπου τα μπερδεύεις. Αλλά πέρα από αυτό το να συγκρίνεις την ταρίφα ενός operator με market share στο prepay πάνω από 50% με την ταρίφα ενός MVNO που σήμερα υπάρχει αύριο όχι και που πατάει σε ένα απελπισμένο operator (4ος παίχτης στη τοπική αγορά) είναι λάθος. Μήλα με πορτοκάλια.

Και για να μιλήσουμε καθαρά για δορυφορικά, ο οτε είναι πιο φιλικός προς τον συνδρομητή, απ όλες τις απόψεις.

Αιτιολόγησε το παραπάνω σε παρακαλώ, τι σημαίνει πιο φιλικός; Ποιο φτηνός ίσως είναι (αν και δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο οπότε η σύγκριση είναι σχετική), πιο φιλικός πως και γιατί;
Για έναν προχωρημένο δορυφορικό χρήστη κανείς από τους δύο δεν είναι φιλικός (αφού σε υποχρεώνουν σε εξοπλισμό χωρίς σοβαρές δυνατότητες). Για έναν που θέλει κάτι παραπάνω από το μέσο όρο, που θέλει πχ εγγραφές ή θέαση σε 2η τηλεόραση, η Nova είναι πιο κοντά στο τι ζητάει ο καταναλωτής.

Εγώ θα ήθελα να δω νέες δυνατότητες και από τις δύο πλατφόρμες. Ενοποίηση των υπηρεσιών IP και SAT, να μπορώ να δω στο tablet μου και στο pc μου αλλά και σε 2 ή παραπάνω τηλεοράσεις.

Δε νομίζω να κλείσει η Nova, όντως η μεγάλη πλειοψηφία των εταιρειών που μπαίνουν στο 99 τελικά πτωχεύουν αλλά εδώ μιλάμε για μία τεράστια βάση χρηστών που αποκλείεται να χαθεί. Πιθανότατα να συγχωνευτεί με κάποια άλλη εταιρεία ή να εξαγοραστεί.

Να συμπληρώσω μόνο πως με αυτές τις εξελίξεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία που θα πάει η Premier League. Αν είσαι στο 99 φαντάζομαι δε θα σου δώσει κάποια τράπεζα εγγυητικές για να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς.

Σε αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει; :flipout: (Σύμφωνα με δηλώσεις Τσαμάζ...)

Γιατί να τους κάνει τέτοιο δώρο ο ΟΤΕ; Ίσα ίσα με αδύναμο ανταγωνιστή κερδίζει πιο φθηνά μερίδιο

Σε αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει; :flipout: (Σύμφωνα με δηλώσεις Τσαμάζ...)

Ο Τσαμάζ είπε για την Superleague, η premier league ενδιαφέρει και με το παραπάνω τον ΟΤΕ.

Την τριτη και την τεταρτη που εχει εμβολιμη θα δειξει 6 ματς premier league συμφωνα με το προγραμμα.

Μιλαμε παντα για τον Γερμανικο Οτε , να μην το ξεχναμε αυτο...

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=7213&Itemid=123

Κάτι σοβαρό τρέχει με τη Nova. Τα σενάρια κατάρρευσης της συνδρομητικής τηλεόρασης επανήλθαν με δριμύτητα μετά την αντίδραση των εργαζομένων στους οποίους ανακοινώθηκαν μειώσεις μισθών έως και 35%. Το call center της Forthnet αλλά και της Nova έπεσε ενώ πυκνώνουν οι πληροφορίες πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές στην ιδιοκτησία της εταιρείας. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται έξοδος της διοίκησης της. Την περασμένη εβδομάδα υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους οι εργαζόμενοι στο γραφείο Τύπου της Forthnet.

Μαυρα μαντατα για πολυ κοσμο...Ειμαι και στους 2 συνδρομητής και βλέπω εαν δεν γίνει κάτι να μένουμε με το τηλεκοντρόλ στο χέρι... Όπως και πολύ κόσμος άνεργος...Οσο για το ποιοι ειναι γερμανοι κτλ ελληνες δουλεύουν παντού παιδιά...

Παντου Ελληνες δουλευουν , μονο που δεν παιρνουν τις αποφασεις αυτοι , αλλα αλλοι...

Με την υποσημείωση όμως ότι μεταδίδεται με 30λεπτη καθυστέρηση.