Νέα για τη Nova

Έλαβα πριν λίγο, το εξής SMS στο Vodafone κινητό μου (τα κεφαλαία γράμματα, είναι απ' το SMS)
--
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΤΟ DERBY ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ VODAFONE NOVASPORTS MOBILE !
ΜΠΕΣ ΣΤΟ http://pos.vodafone.gr/vfpromo/nova ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!
--
Σχόλια? Τί εννοεί χωρίς χρέωση? (Μήπως απ' τα υπόλοιπα Mb που έχω στο λογαριασμό μου?)
Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω όταν αρχίσει ο αγώνας κ θα σας πω...

Τα ίδια και εδω Γιάννη.....

Re: Νέα για τη NOVA

Μια χαρά τα λέει, αν ακολουθήσεις το link, στο οποίο πρέπει να κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία.
Όταν εμπλέκεται "υπηρεσία", άστο, μπλέκεις με το "άγνωστο".
Η "Υπηρεσία", μπορεί να σου χρεώσει διάφορα ποσά, που εσύ δεν ήξερες τη στιγμή που έκανες εγγραφή στην "Υπηρεσία".
Στην Ελλάδα είμαστε, οπότε "κούρεψε το αυγό, αν το πιάσεις..."
Οπότε, προτιμώ να βλέπω τον αγώνα απ' τα στοιχηματατζήδικα sites, χωρίς καμία υποχρέωση...
Το παραπάνω, μου το είπε ένας φίλος, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τί εννοεί (?)

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ούτε εγώ ασχολήθηκα, ενημερωτικά το ανέφερα εδώ, επειδή έλαβα SMS και σίγουρα έχουν λάβει κι άλλοι.

Last edited by a moderator:
Το κατάλαβα Γιάννη. Το έγραψα και ποιό πάνω και εγω το έλαβα το σμσ. Να το στέλνουν άραγε και σε μη παλιούς ενεργούς η μη συνδρομητές; θέλω να πω σε κόσμο που δεν είχε ποτέ του νόβα;

Παιδιά η Βονταφον από παλιά είχε υπηρεσία στο δικό της μενού στα κινητά στην εποχή του wap, ένα είδος web tv που χρέωνε 1 με 2 ευρώ την ημέρα για να παρακολουθήσεις αγώνα ζωντανά.

Το κατάλαβα Γιάννη. Το έγραψα και ποιό πάνω και εγω το έλαβα το σμσ. Να το στέλνουν άραγε και σε μη παλιούς ενεργούς η μη συνδρομητές; θέλω να πω σε κόσμο που δεν είχε ποτέ του νόβα;

Νίκο, η Vodafone είναι με τη HOL.
Η Nova με τη forthnet.
Όλα ένα?

Και μένα η σκέψη μου είναι πως βγάλαμε λαβράκι για καινούρια συνεργασία, αλλά από την άλλη και παλιά υπήρχε παρόμοια υπηρεσία... πάντως αυτό που δεν είχε και δεν έχει η Βονταφον-ΗΟΛ είναι αθλητικά και δορυφορική και η Νόβα αντίστοιχα κινητή τηλεφωνία. Μάλλον προς τα κει θα πάει το πράγμα για να είναι και οι δυο κερδισμένοι και να βρεθούν ανταγωνιστικοί του ΟΤΕ που παίζει παντού, σταθερό & ίντερνετ, κινητό, δορυφορικό, IP TV.

επισης η wind εχει δηλωσει πως δεν ενδιαφερεται καθολου για tv...

παντως πολυ vodafone διαφημιζεται τωρα τελευταια στα καναλια της nova και στο nova mag...

παιδια οντως κατι πρεπει να παιζεται. Μπηκα στο site για να πληρωσω το λογαριασμό μου και εχει εξαφανιστει τελειως το σημειο που αναφέρεται για την ΝΟΒΑ. Τους έστειλα μηνυμα στο facebook στην τεχνική εξυπηρέτηση και μου απάντησαν σήμερα (ή σημερα το ειδα). Γινονται καποιες εργασιες εσωτερικές στο site που αφορούν τις τιμολογήσεις και τις πληρωμές της ΝΟΒΑ. Μήπως και αυτό προμηνύει πως κάτι νέο και διαφορετικό έρχεται;

Δεν αναφέρομαι για μείωση τιμής. Αναφέρομαι σε διαφορετικές τιμολογήσεις και για το που θα πηγαινουν τα χρήματα. Μήπως διαχωρίστει η ΝΟΒΑ απο την φορθνετ τιμολογιακά και διαχωριστούν οι συνδρομητές ως ξεχωριστο οικονομικό μέγεθος. Επίσης μήπως ανοιξουν ξεχωριστα sections στο λογαριασμό, βάζοντας επιπλέον χρεωσιμές υπηρεσίες ξεχωριστά. Παραγγελίες ταινιών, προβολή ενός αγώνα επι πληρωμή. Πολλα μπορεί να παίζουν. Δεν νομιζω να ειναι απλά και μονο συντήρηση του site αφού η κατάσταση κοντεύει να κλείσει 15ημερο.

Μια εβδομάδα ναι .
15 μέρες είναι πολλές !
Στο λέω επειδή παρακολουθώ και εγώ online τον λογαριασμό μου και κάνω πληρωμές από εκεί
Μάλιστα όταν πήγα να στείλω email να τους ενημερώσω γιατί το τηλεφωνικό κέντρο είχε αναμονή τουλάχιστον 30 λεπτά το ΣάββατοκΚυριάκο έβγαζε μήνυμα σφάλματος 404 bad request

Αδερφέ έχεις δίκιο, τοσο καμια εβδομάδα ειναι. Πιστεύω πως όντως "κάτι" έρχεται που θα έχει να κανει με προσθήκες υπηρεσιών. Δεν νομιζω πως ειναι μονο για συντήρηση.

παντως παιδια στο mynova

την προσφορα '' προσθετη υπηρεσια sports hd 5E'' την εμφανιζει εκει που επελεγες για ενεργοποιηση πχ το nova mag. υποτιθεται οτι ληγει σε 20 μερες για ολους. γιατι να τα βαλουν σαν επιλογη?

ναι. εχει πληροφοριες της συνδεσης σου και καποιες επιλογες να ενεργοποιεις οπως το nova mag καναλια ενηληκων κλπ

Last edited by a moderator: