Νέα για τη Nova

EON Extra με χρέωση 2,27 € / μήνα

Ενεργοποίησε το Nova GO Extra για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου θέαμα και σε 2η συσκευή.

Το ενεργοποίησα και τώρα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και από το κινητό και από το pc είτε από το pc και το laptop.

Δηλαδή παίζουν 2 οθόνες μαζί.

Προσπάθησα να προσθέσω και εγώ τηλεόραση αλλά ενώ μου έβγαλε μνμ ότι καταχωρήθηκε επιτυχώς η συσκευή,στην τηλεόραση έβγαλε μνμ ότι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών.Επίσης δεν την εμφανίζει την τηλεόραση στις συσκευές μου στο my accoun.Εκεί εμφανίζει μόνο το ταμπλετ…Επίσης επειδή είχα ήδη nova go extra μου έχει ήδη τιγκαρισμένο το EON + σαν ενεργοποιημένο…

Προσπάθησα να προσθέσω και εγώ τηλεόραση αλλά ενώ μου έβγαλε μνμ ότι καταχωρήθηκε επιτυχώς η συσκευή,στην τηλεόραση έβγαλε μνμ ότι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών.Επίσης δεν την εμφανίζει την τηλεόραση στις συσκευές μου στο my accoun.Εκεί εμφανίζει μόνο το ταμπλετ…Επίσης επειδή είχα ήδη nova go extra μου έχει ήδη τιγκαρισμένο το EON + σαν ενεργοποιημένο…
Kι εγώ είχα Nova Go Extra και μου έχει ✅στο ΕΟΝ+...Δεν έχω δοκιμάσει σε tv, δουλεύω... Το θέμα όμως είναι ότι εμείς που έχουμε ΕΟΝ+ θα μπορούμε να βάλουμε σε δύο Smart Tv την εφαρμογή; Έχω δύο σε διαφορετικά δωμάτια.... Δεν θέλω να παίζουν ταυτόχρονα... Αν αφήνει να δηλώσεις και τις δύο Smart θέλω να μάθω...αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...

Kι εγώ είχα Nova Go Extra και μου έχει ✅στο ΕΟΝ+...Δεν έχω δοκιμάσει σε tv, δουλεύω... Το θέμα όμως είναι ότι εμείς που έχουμε ΕΟΝ+ θα μπορούμε να βάλουμε σε δύο Smart Tv την εφαρμογή; Έχω δύο σε διαφορετικά δωμάτια.... Δεν θέλω να παίζουν ταυτόχρονα... Αν αφήνει να δηλώσεις και τις δύο Smart θέλω να μάθω...αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...
Υπομονή θα δείξει…Και εγώ το ίδιο θέλω,έχω μια smart και ένα tv box σε άλλη τηλεόραση…Δε με νοιάζει να παίζουν ταυτόχρονα,απλά να παίζουν έστω η μια…Απλά ενώ μου έγραψε ότι καταχωρήθηκε η συσκευη,δεν την εμφανίζει στο my account και όταν πλέον μπαίνω στην εφαρμογή μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις συσκευες

Το λογικο ειναι οσοι ειχαν novago extra και εβλεπαν σε δυο συσκευες ταυτοχρονα, να ισχυει το ιδιο και στο ΕΟΝ extra. Δηλαδη δορυφορος και δυο ακομα συσκευες. Στο novago extra δεν υπηρχε διαχωρισμος τι συσκευη θα βαλεις ειτε box ειτε ταμπλετ ειτε κινητο

• Like
Reactions: Totti10

EON Extra με χρέωση 2,27 € / μήνα

Ενεργοποίησε το Nova GO Extra για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου θέαμα και σε 2η συσκευή.

Το ενεργοποίησα και τώρα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και από το κινητό και από το pc είτε από το pc και το laptop.

Δηλαδή παίζουν 2 οθόνες μαζί.

Και τα αθλητικά;

Δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα. Το φυλλάδιο που αναρτήθηκε από το φίλο παραπάνω που λέει για 3 μήνες δώρο και δωρεάν εξοπλισμό κλπ, μάλλον αφορά νέους πελάτες και όχι υφιστάμενους, οι οποίοι θα πληρώσουν το μποξάκι μάλλον 50€ και δεν θα έχει μπόνους το 3 μηνο δώρο😱
Το απόγευμα η επίσημη ενημέρωση…

Το λογικο ειναι οσοι ειχαν novago extra και εβλεπαν σε δυο συσκευες ταυτοχρονα, να ισχυει το ιδιο και στο ΕΟΝ extra. Δηλαδη δορυφορος και δυο ακομα συσκευες. Στο novago extra δεν υπηρχε διαχωρισμος τι συσκευη θα βαλεις ειτε box ειτε ταμπλετ ειτε κινητο

Το Nova go όμως δεν έπαιζε επίσημα σε τηλεόραση. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορείς να περάσεις φαντάζομαι και την εφαρμογή κινητού η τάμπλετ σε box με όποιους περιορισμούς στην ποιότητα θα έχει

• Like
Reactions: Totti10
Ρε παιδια ας μας εξηγησει καποιος. Το ΕΟΝ extra ποσες συσκευες ταυτοχρονα δινει περαν του δορυφορικου;

Εγώ πάντως ακόμα με τους κωδικούς του novagp δεν μπορώ να συνδεθώ στο eon tv στο κινητό στο nova go συνδέονται κανονικά γιατί νόμιζα ότι κάνω λάθος το user και pass

Καλημερα σε ολους. Η επιλογη στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει πλέον την δυνατότητα να βαλεις τον κωδικο. Το δοκιμασα σε NVidiashield και MeecolKM6 Deluxe, περασα τον κωδικο και μου εβγαλε οτι καταχωρήθηκαν επιτυχώς , αλλα μου εγραψε οτι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών. Στις ενεργες πρόσθετες υπηρεσιες μου εχει το ΕΟΝ Extra ενεργο.

Καλημερα σε ολους. Η επιλογη στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει πλέον την δυνατότητα να βαλεις τον κωδικο. Το δοκιμασα σε NVidiashield και MeecolKM6 Deluxe, περασα τον κωδικο και μου εβγαλε οτι καταχωρήθηκαν επιτυχώς , αλλα μου εγραψε οτι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών. Στις ενεργες πρόσθετες υπηρεσιες μου εχει το ΕΟΝ Extra ενεργο.

Android tv και τα δύο σωστά?

Εγώ πάντως ακόμα με τους κωδικούς του novagp δεν μπορώ να συνδεθώ στο eon tv στο κινητό στο nova go συνδέονται κανονικά γιατί νόμιζα ότι κάνω λάθος το user και pass
Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και πριν λίγο, που συνδέθηκα στο my account, έκανα αλλαγή κωδικού στο eon και μπήκε.

Xiaomi κινητο μπαινει κανονικα nova go και εον. Lg tv δεν μπαινει λογω μαχ συσκευων παροτι ενεργοποιησα eon extra και λαροτι δεχτηκε τον κωδικο στο λογαριασμο δεν εμφανιζει ττην συσκευη στην διαχειριση. Η τβ εχει κιλησει στο επανληψη της εφαρμογης εον. Λογικα με το εχτρα δεν επρεπε να παιζει η τιβι; Βοηθηστε γιατι παροτι διρυφορικος κοπηκε το καλωδιο κ δεν βλεπω τιποτα εδω και τρεις μερες

Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και πριν λίγο, που συνδέθηκα στο my account, έκανα αλλαγή κωδικού στο eon και μπήκε.
Επιβεβαιώνω ότι με τωρινή αλλαγή μέσω του mynova eon έρχεται κανονικά μήνυμα στο viber και μπαίνει κανονικά.
Μάλλον χρειάζεται αυτό για να ενημερωθεί η db

• Like
Reactions: sakels
Βλέπω ωστόσο ότι η πολιτική των συσκευών παραμένει περιορισμένη;
Υποτίθεται έχω το extra, έχω ενεργοποιήσει επί του παρόντος μόνο το κινητό, και πλέον έχω επιλογή μόνο μια ακόμη για μεγάλη οθόνη (smart tv?)

Βλέπω ωστόσο ότι η πολιτική των συσκευών παραμένει περιορισμένη;
Υποτίθεται έχω το extra, έχω ενεργοποιήσει επί του παρόντος μόνο το κινητό, και πλέον έχω επιλογή μόνο μια ακόμη για μεγάλη οθόνη (smart tv?)
Ναι μεγάλη οθόνη θα είναι μόνο 1 smart TV πέρα από το κανονικό eon box.. Αν θες δευτερη μεγάλη οθόνη πρεπει να παρεις δευτερο eom box