Domeniko 3
Established Member
- 17 October 2021
- 107
Kι εγώ είχα Nova Go Extra και μου έχειΠροσπάθησα να προσθέσω και εγώ τηλεόραση αλλά ενώ μου έβγαλε μνμ ότι καταχωρήθηκε επιτυχώς η συσκευή,στην τηλεόραση έβγαλε μνμ ότι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών.Επίσης δεν την εμφανίζει την τηλεόραση στις συσκευές μου στο my accoun.Εκεί εμφανίζει μόνο το ταμπλετ…Επίσης επειδή είχα ήδη nova go extra μου έχει ήδη τιγκαρισμένο το EON + σαν ενεργοποιημένο…
Υπομονή θα δείξει…Και εγώ το ίδιο θέλω,έχω μια smart και ένα tv box σε άλλη τηλεόραση…Δε με νοιάζει να παίζουν ταυτόχρονα,απλά να παίζουν έστω η μια…Απλά ενώ μου έγραψε ότι καταχωρήθηκε η συσκευη,δεν την εμφανίζει στο my account και όταν πλέον μπαίνω στην εφαρμογή μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τις συσκευεςKι εγώ είχα Nova Go Extra και μου έχειστο ΕΟΝ+...Δεν έχω δοκιμάσει σε tv, δουλεύω... Το θέμα όμως είναι ότι εμείς που έχουμε ΕΟΝ+ θα μπορούμε να βάλουμε σε δύο Smart Tv την εφαρμογή; Έχω δύο σε διαφορετικά δωμάτια.... Δεν θέλω να παίζουν ταυτόχρονα... Αν αφήνει να δηλώσεις και τις δύο Smart θέλω να μάθω...αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...
EON Extra με χρέωση 2,27 € / μήνα
Ενεργοποίησε το Nova GO Extra για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου θέαμα και σε 2η συσκευή.
Το ενεργοποίησα και τώρα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και από το κινητό και από το pc είτε από το pc και το laptop.
Δηλαδή παίζουν 2 οθόνες μαζί.
Το λογικο ειναι οσοι ειχαν novago extra και εβλεπαν σε δυο συσκευες ταυτοχρονα, να ισχυει το ιδιο και στο ΕΟΝ extra. Δηλαδη δορυφορος και δυο ακομα συσκευες. Στο novago extra δεν υπηρχε διαχωρισμος τι συσκευη θα βαλεις ειτε box ειτε ταμπλετ ειτε κινητο
Me,too !!!Εγώ πάντως ακόμα με τους κωδικούς του novagp δεν μπορώ να συνδεθώ στο eon tv στο κινητό στο nova go συνδέονται κανονικά γιατί νόμιζα ότι κάνω λάθος το user και pass
Android tv και τα δύο σωστά?Καλημερα σε ολους. Η επιλογη στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει πλέον την δυνατότητα να βαλεις τον κωδικο. Το δοκιμασα σε NVidiashield και MeecolKM6 Deluxe, περασα τον κωδικο και μου εβγαλε οτι καταχωρήθηκαν επιτυχώς , αλλα μου εγραψε οτι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό συσκευών. Στις ενεργες πρόσθετες υπηρεσιες μου εχει το ΕΟΝ Extra ενεργο.
Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και πριν λίγο, που συνδέθηκα στο my account, έκανα αλλαγή κωδικού στο eon και μπήκε.Εγώ πάντως ακόμα με τους κωδικούς του novagp δεν μπορώ να συνδεθώ στο eon tv στο κινητό στο nova go συνδέονται κανονικά γιατί νόμιζα ότι κάνω λάθος το user και pass
Επιβεβαιώνω ότι με τωρινή αλλαγή μέσω του mynova eon έρχεται κανονικά μήνυμα στο viber και μπαίνει κανονικά.Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και πριν λίγο, που συνδέθηκα στο my account, έκανα αλλαγή κωδικού στο eon και μπήκε.
έτσι δούλεψε και σε μένα τελικά τώρα.....ΕυχαριστώΚαι γω το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και πριν λίγο, που συνδέθηκα στο my account, έκανα αλλαγή κωδικού στο eon και μπήκε.
Ναι μεγάλη οθόνη θα είναι μόνο 1 smart TV πέρα από το κανονικό eon box.. Αν θες δευτερη μεγάλη οθόνη πρεπει να παρεις δευτερο eom boxΒλέπω ωστόσο ότι η πολιτική των συσκευών παραμένει περιορισμένη;
Υποτίθεται έχω το extra, έχω ενεργοποιήσει επί του παρόντος μόνο το κινητό, και πλέον έχω επιλογή μόνο μια ακόμη για μεγάλη οθόνη (smart tv?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.