Νέα για τη Nova

Να ξαναρωτησω αν γνωριζει καποιος. Το tv box ειναι ασυρματο οπως δειχνει στην φωτο ή θελει καλωδιο ethernet; στην φωτο φαινεται λαμπακι wifi

Δεν αναφέρεται πράγματι 3play με ΕΟΝ+ και 50mbps αλλά θεώρησα πως απλά δεν το εμφανίζουν, όπως έχουν κρύψει και τα ADSL.
Θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα (πίστευα ότι ήδη μιλούσα με το αρμόδιο τμήμα, βέβαια) και θα σας ενημερώσω..
Μεγάλη ήττα αν δε δοθεί το EON με τα αθλητικά δωρεάν στους δορυφορικους, στην τηλεόραση. Τουλάχιστον το EON στο κινητό είναι πολυ καλυτερο από το Novago.

Κάποιος είχε δείξει τον καινούργιο δορυφορικό δέκτη, ο οποίος δεν θα συνδέεται στο ίντερνετ... Αυτός που είναι;

Με βλεπω να μενω novago. Μεχρι ποτε θα υπαρχει το go ξερει κανεις; Στο go το εβαζες το προγραμμα σε οποια συσκευη ηθελες. Τωρα δεν μπορεις
Δοκιμασες να βαλεις με sideload την εφαρμογη eon σε tv box?

Ακουστέ να κουφαθείτε με πήραν τηλ από την nona , είχα ζητήσει εγώ να με πάρουν να με πληροφορήσουν για την νέα υπηρεσία , και με ρωτήσαν τι ταχύτητα έχω τους είπα 200 Mbps με οπτική ίνα μέσα στο σπίτι , μου είπαν ότι δεν γίνεται να που παρέχουν την υπηρεσία , γιατί η nova δεν παρέχει υπηρεσία ιντερνέτ πάνω από τα 24 Mbps στην περιοχή μου , μου είπαν επίσης να κάνω ένσταση στην εεττ ,ώστε ο ΟΤΕ να ανοίξει την πρόσβαση στην οπτική ίνα έστω στα 50 Mbps , στους άλλους παροχους για να μπορέσουν να μου δώσουν την υπηρεσία κουφα πράγματα

Δοκιμασες να βαλεις με sideload την εφαρμογη eon σε tv box?
Την εβαλα. Δεν παιζει. Και δοκιμασα και την mobile εκδοση και μου λεει not supported. Μεγαλο ξενερωμα

Μόλις μίλησα και εγώ για άλλο θέμα και ρώτησα και για αυτό. Η κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι θα δικαιούμαι μια συσκευή σε smart TV κανονικά. Επίσης είπε ότι πιθανότατα δεν πληρώνω κόστος για την μετατροπή χωρίς όμως να είναι σίγουρη.
Οπότε όπως βλέπετε ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες για να έχει γίνει ξεκάθαρο.

Την εβαλα. Δεν παιζει. Και δοκιμασα και την mobile εκδοση και μου λεει not supported. Μεγαλο ξενερωμα
Πωωω χαλια μαυρα…Αν δεν μας δωσουν την εφαρμογη για smart tv μεγαλη ηττα θα ειναι.Καλυτερα να εμενε το go οπως ηταν αν ειναι ετσι.Απορω ομως με δυο ατομα στο φορουμ,ο ενας που εβαλε κανονικα την εφαρμογη και ενας ακομη που εβαλε με sideload και τους παιζει κανονικα

• Like
Reactions: gagan1967
Ρε παιδια μας δουλευουν; Αφου σας ειπαν οτι στους δορυφορικους δεν θα εχουμε app στην τηλεοραση ή box γιατι στο my account μου λεει μεγαλη οθονη και φορητη σαν επιλογες; Τι παιζεται;

• Like
Reactions: gagan1967
Μόλις μίλησα και εγώ για άλλο θέμα και ρώτησα και για αυτό. Η κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι θα δικαιούμαι μια συσκευή σε smart TV κανονικά. Επίσης είπε ότι πιθανότατα δεν πληρώνω κόστος για την μετατροπή χωρίς όμως να είναι σίγουρη.
Οπότε όπως βλέπετε ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες για να έχει γίνει ξεκάθαρο.
Εισα δορυφορικος τωρα και σου ειπε θα δικαιουσαι και smart tv εφαρμογη;;

Ρε παιδια μας δουλευουν; Αφου σας ειπαν οτι στους δορυφορικους δεν θα εχουμε app στην τηλεοραση ή box γιατι στο my account μου λεει μεγαλη οθονη και φορητη σαν επιλογες; Τι παιζεται;
Η δεν ξερουν ακομη οι υπαλληλοι τι τους γινεται η η nova ειναι οτι ναναι…η και τα δυο μαζι

καλησπερα και απο μενα . Δορυφορικη συνδεση . δοκιμασα σε 2 κινητα συνδεση και στον υπολογιστη μου ( συνολο 3 ) , η εφαρμογη δουλευει κανονικα . δοκιμασα και στην smart tv δεν το δεχεται εχω υπερβει το ανωτατο οριο συσκευων λεει . εσβησα την συνδεση στον υπολογιστη , μενοντας με τα 2 κινητα , παλι δεν δεχεται την συνδεση στην τηλεοραση . δοκιμασα να σβησω το ενα κινητο δεν το δεχεται , μονο μια συσκευη ανα μηνα σου δινει δικαιωμα .

Εγώ πάντως με τον browser της SmartTV LG μου ανοιγμένο στο eon.tv βλέπω κανονικά μια ταινία με την Megan Fox στην 55αρα οθόνη και να πάνε να πνιγούν.

Στο my account εμφανίζεται ως Pc με Μοντέλο : Chrome 79

Εγώ πάντως με τον browser της SmartTV LG μου ανοιγμένο στο eon.tv βλέπω κανονικά μια ταινία με την Megan Fox στην 55αρα οθόνη και να πάνε να πνιγούν.

Στο my account εμφανίζεται ως Pc με Μοντέλο : Chrome 79
και σε μενα στο boswer απο το pc αυτο φαινοταν . το εσβησα σαν συσκευη , εμεινα με τα 2 κινητα και τα αναγνωριζει μια χαρα .