Μεγάλη ήττα αν δε δοθεί το EON με τα αθλητικά δωρεάν στους δορυφορικους, στην τηλεόραση. Τουλάχιστον το EON στο κινητό είναι πολυ καλυτερο από το Novago.Δεν αναφέρεται πράγματι 3play με ΕΟΝ+ και 50mbps αλλά θεώρησα πως απλά δεν το εμφανίζουν, όπως έχουν κρύψει και τα ADSL.
Θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα (πίστευα ότι ήδη μιλούσα με το αρμόδιο τμήμα, βέβαια) και θα σας ενημερώσω..
Δοκιμασες να βαλεις με sideload την εφαρμογη eon σε tv box?Με βλεπω να μενω novago. Μεχρι ποτε θα υπαρχει το go ξερει κανεις; Στο go το εβαζες το προγραμμα σε οποια συσκευη ηθελες. Τωρα δεν μπορεις
Την εβαλα. Δεν παιζει. Και δοκιμασα και την mobile εκδοση και μου λεει not supported. Μεγαλο ξενερωμαΔοκιμασες να βαλεις με sideload την εφαρμογη eon σε tv box?
Με 24 mbps σε Vodafone γίνεται να το πάρω; Η θέλει 50 μίνιμουμ;Με 24μηνη δέσμευση και το tv box.
Πωωω χαλια μαυρα…Αν δεν μας δωσουν την εφαρμογη για smart tv μεγαλη ηττα θα ειναι.Καλυτερα να εμενε το go οπως ηταν αν ειναι ετσι.Απορω ομως με δυο ατομα στο φορουμ,ο ενας που εβαλε κανονικα την εφαρμογη και ενας ακομη που εβαλε με sideload και τους παιζει κανονικαΤην εβαλα. Δεν παιζει. Και δοκιμασα και την mobile εκδοση και μου λεει not supported. Μεγαλο ξενερωμα
Εισα δορυφορικος τωρα και σου ειπε θα δικαιουσαι και smart tv εφαρμογη;;Μόλις μίλησα και εγώ για άλλο θέμα και ρώτησα και για αυτό. Η κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι θα δικαιούμαι μια συσκευή σε smart TV κανονικά. Επίσης είπε ότι πιθανότατα δεν πληρώνω κόστος για την μετατροπή χωρίς όμως να είναι σίγουρη.
Οπότε όπως βλέπετε ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες για να έχει γίνει ξεκάθαρο.
Η δεν ξερουν ακομη οι υπαλληλοι τι τους γινεται η η nova ειναι οτι ναναι…η και τα δυο μαζιΡε παιδια μας δουλευουν; Αφου σας ειπαν οτι στους δορυφορικους δεν θα εχουμε app στην τηλεοραση ή box γιατι στο my account μου λεει μεγαλη οθονη και φορητη σαν επιλογες; Τι παιζεται;
Mπορείς με 23 ευρώ/μήνα, με βάση όσα ξέρουμε έως τώρα.
Καλα λεω εγω…οτι ναναι απο τη νοβα,οτι θελει ο καθενας απο τους υπαλληλους λεει
ΝΑΙΦουλ πακέτο 23;
και σε μενα στο boswer απο το pc αυτο φαινοταν . το εσβησα σαν συσκευη , εμεινα με τα 2 κινητα και τα αναγνωριζει μια χαρα .Εγώ πάντως με τον browser της SmartTV LG μου ανοιγμένο στο eon.tv βλέπω κανονικά μια ταινία με την Megan Fox στην 55αρα οθόνη και να πάνε να πνιγούν.
Στο my account εμφανίζεται ως Pc με Μοντέλο : Chrome 79
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.