Νέα για τη Nova

Καλά τώρα σοβαρά ακόμα συζητάτε τη σύγκριση Premier+Γαλλικό+Γερμανικό+Ισπανικό με Ιταλικό;
Όταν η Νόβα δεν είχε τπτ και βλέπαμε κάτι Ολλανδικά ήταν τρελή αναβάθμιση το Ιταλικό και αν βρείτε και ποστ μου από τότε έγραφα ότι με την έλευση τότε του Ρονάλντο στη Γιούβε θα άλλαζε επίπεδο όλο το πρωτάθλημα (όπως και ΕΓΙΝΕ).

Αυτό που έχει καταφέρει η Cosmote για τη νέα σεζόν είναι για να τους διώχνεις όλους εκεί μέσα..

Το μεγάλο πρόβλημα με το ιταλικό είναι τα μισοάδεια γήπεδα που χαλάνε το προϊόν. Στα υπόλοιπα είναι σίγουρα ανώτερο από ισπανικό & γερμανικό. Πάντως η cosmote αυτοκτόνησε χάνοντας την Premier, θα αναγκαστεί να χρυσοπληρώσει τις ομάδες της Superleague με αμφίβολο αποτέλεσμα σε επίπεδο καθαρών νέων συνδρομών (θα χάσει πολλούς λόγω Premier).

Από Γερμανικό είναι όντως ανώτερο απο Ισπανικό όχι. Η κατάταξη της UEFA ταιριάζει νομιζω με τη σειρά ενδιαφέροντος. 1.Αγγλία, 2.Ισπανια, 3.Ιταλια, 4.Γερμανια, 5.Γαλλια .

Από Γερμανικό είναι όντως ανώτερο απο Ισπανικό όχι. Η κατάταξη της UEFA ταιριάζει νομιζω με τη σειρά ενδιαφέροντος. 1.Αγγλία, 2.Ισπανια, 3.Ιταλια, 4.Γερμανια, 5.Γαλλια .
Φίλε μου δεν έχει νόημα η κατάταξη της UEFA. 9 στα 10 ματς στο Ισπανικό λήγουν 0-0 και 1-1 τι ψάχνεις τώρα από θέαμα.. Τουλάχιστον στο Γερμανικό μπαίνουν πολλα γκολ, όποτε ένας μέσος τηλεθεατής θέλει να βλέπει θέαμα και όχι λεωφορεία στην άμυνα.. Όποτε εξακολουθώ να πιστευω οτι το πιο αδιάφορο είναι το Ισπανικό. Και ειδικά φέτος χωρίς Μεσσι και από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο ουτε τα κλασσικο δεν βλέπονται. Τι να λέμε τωρα

Φίλε μου δεν έχει νόημα η κατάταξη της UEFA. 9 στα 10 ματς στο Ισπανικό λήγουν 0-0 και 1-1 τι ψάχνεις τώρα από θέαμα.. Τουλάχιστον στο Γερμανικό μπαίνουν πολλα γκολ, όποτε ένας μέσος τηλεθεατής θέλει να βλέπει θέαμα και όχι λεωφορεία στην άμυνα.. Όποτε εξακολουθώ να πιστευω οτι το πιο αδιάφορο είναι το Ισπανικό. Και ειδικά φέτος χωρίς Μεσσι και από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο ουτε τα κλασσικο δεν βλέπονται. Τι να λέμε τωρα
Η βαθμολογία της UEFA δείχνει την επιτυχία των ομάδων στις Ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Σε αυτό το κομμάτι οι επιτυχίες των Ισπανικων ομάδων είναι περισσοτερες από αυτές των Γερμανικών. Όποτε τα Μπατσελονα-Ρεαλ κ' Σεβιλλη-Ατλετικο θα προσελκυσουν περισσοτερους θεατές από τα Μπαγερν-Ντορτμουντ κ' Λεβερκουζεν-Λειψια. Ακόμα και αν τα Ισπανικά λήξουν 0-0 και τα Γερμανικά 3-3 το Ισπανικό πρωταθλημα είναι διαχρονικά πανω απο το Γερμανικό.

Η βαθμολογία της UEFA δείχνει την επιτυχία των ομάδων στις Ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Σε αυτό το κομμάτι οι επιτυχίες των Ισπανικων ομάδων είναι περισσοτερες από αυτές των Γερμανικών. Όποτε τα Μπατσελονα-Ρεαλ κ' Σεβιλλη-Ατλετικο θα προσελκυσουν περισσοτερους θεατές από τα Μπαγερν-Ντορτμουντ κ' Λεβερκουζεν-Λειψια. Ακόμα και αν τα Ισπανικά λήξουν 0-0 και τα Γερμανικά 3-3 το Ισπανικό πρωταθλημα είναι διαχρονικά πανω απο το Γερμανικό.
Ναι αλλά αυτό γίνεται μόνο για τις πρωτες 5 ομαδες.. Δεν έχει σχέση η επιτυχία των ομάδων με το θέαμα.. Αν την ίδια ώρα παιζει Αλαβές-Λεβαντε και Χοφενχάιμ-Αιντραχτ εννοείται οι 8 στους 10 μαζι με μενα θα δουν το Γερμανικό ματς γιατί θα λήξει 3-3 και όχι 0-0..Μη γελιόμαστε.. Το Ισπανικό πρωταθλημα είναι μόνο Ρεαλ-Μπαρστελονα και Ατλετικο-Μπαρτσα... Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία 3 ομάδων στην Ευρωπη με το θέαμα όλου του πρωταθλήματος.

• Like
Reactions: Mouxlalouda
Σε γενικές γραμμές το Γερμανικό έχει περισσοτερο θέαμα συνολικά ως πρωταθλημα, σε αυτό το κομμάτι έχεις δίκιο. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι το Ισπανικό διαχρονικά είναι ανώτερο απο το Γερμανικό στο γεγονός ότι λόγω Ρεάλ, Μπαρτσελόνα θα προσελκυσει περισσοτερους συνδρομητές απο το Γερμανικό που οι περισσοτεροι θα πανε λόγω της Μπάγερν. Και τυχαία να ρωτήσεις άτομα τι υποστηρίζουν από ξένες το 80% θα σου πει Ρεαλ, Μπαρτσελόνα και το 20% Μπάγερν από όσους υποστηρίζουν αυτές τις 3 ομαδες.

Κάνει ένα γκάλοπ και θα δεις ότι το 60% δε θα ξέρουν καν τι είναι.
Το αν αρέσει σε εμένα και σε εσένα δε λέει κάτι ... ;)
Και δε 'μένα και σε 'μένα!
Ένας από τους λόγους που έχω Nova, γιατί είχε το Fox Sports πολύ πριν την Κοτέ, μέχρι που δυστυχώς αποφάσισε η μαμά εταιρεία να φύγει από την ευρωπαϊκή αγορά.

Και δε 'μένα και σε 'μένα!
Ένας από τους λόγους που έχω Nova, γιατί είχε το Fox Sports πολύ πριν την Κοτέ, μέχρι που δυστυχώς αποφάσισε η μαμά εταιρεία να φύγει από την ευρωπαϊκή αγορά.
Τεραστια απωλεια το fox sports για τους λατρεις των Αμερικανικων αθληματων....

Το θέμα είναι ότι η united έχει το περιεχόμενο του fox sports στα κανάλια sports klub αλλά στην Ελλάδα πάλι κάνουν τσιγκουνιες....

Ισως να παραειναι υποκειμενικο αυτο που θα πω αλλα εχω την εντυπωση πως λιγο μετραει η οποια καταταξη.Αν δεν ασχολειται καποιος με το στοιχημα ή να ειναι τρομερα φανατικος με το ποδοσφαιρα, δυσκολα θα δει αγωνα Αλαβές-Λεβαντε ή Χοφενχάιμ-Αιντραχτ.Οι περισσοτεροι θα δουν τις μεγαλες ομαδες απο καθε πρωταθλημα, αν τυχει και βρεθουν σπιτι σε ωρα που παιζουν .Για τον περισσοτερο κοσμο δυο πρωταθληματα σε καθε πλατφορμα ειανι οκ για να γεμισει το Σαββατοκυριακο του,βλεποντας 1-2 αγωνες. Εξαιρεση ισως να ειναι η Premier
Θεωρω οτι υπαρχει και κορεσμος πλεον απο τα πολλα παιχνιδια ,που καπου βαριεσαι να εισαι ολη την ωρα βλεποντας ποδοσφαιρο
Τεραστια απωλεια το fox sports για τους λατρεις των Αμερικανικων αθληματων....

Τεραστια απωλεια ηταν το ESPN America βασικα( δεν θυμαμαι αν ειχε προλαβει να το βαλει στα καναλια της η ΝΟΒΑ,στη Comote υπηρχε σιγουρα) ,που ειχε και κολλεγιακο football και περισσοτερους αγωνες απο το κολλεγιακο μπασκετ και αρκετα αλλα.
Το FOX Sport μονο για το NFL αξιζε.

• Like
Reactions: Mouxlalouda
Ισως να παραειναι υποκειμενικο αυτο που θα πω αλλα εχω την εντυπωση πως λιγο μετραει η οποια καταταξη.Αν δεν ασχολειται καποιος με το στοιχημα ή να ειναι τρομερα φανατικος με το ποδοσφαιρα, δυσκολα θα δει αγωνα Αλαβές-Λεβαντε ή Χοφενχάιμ-Αιντραχτ.Οι περισσοτεροι θα δουν τις μεγαλες ομαδες απο καθε πρωταθλημα, αν τυχει και βρεθουν σπιτι σε ωρα που παιζουν .Για τον περισσοτερο κοσμο δυο πρωταθληματα σε καθε πλατφορμα ειανι οκ για να γεμισει το Σαββατοκυριακο του,βλεποντας 1-2 αγωνες. Εξαιρεση ισως να ειναι η Premier
Θεωρω οτι υπαρχει και κορεσμος πλεον απο τα πολλα παιχνιδια ,που καπου βαριεσαι να εισαι ολη την ωρα βλεποντας ποδοσφαιρο

Τεραστια απωλεια ηταν το ESPN America βασικα( δεν θυμαμαι αν ειχε προλαβει να το βαλει στα καναλια της η ΝΟΒΑ,στη Comote υπηρχε σιγουρα) ,που ειχε και κολλεγιακο football και περισσοτερους αγωνες απο το κολλεγιακο μπασκετ και αρκετα αλλα.
Το FOX Sport μονο για το NFL αξιζε.
Δεν ξερω τι λες αλλα το fox sports ειχε και nhl και κολλεγιακο μπασκετ και baseball και κολλεγιακο football....

• Like
Reactions: sakels
Δεν ξερω τι λες αλλα το fox sports ειχε και nhl και κολλεγιακο μπασκετ και baseball και κολλεγιακο football....
ισχυει. εχει απ ολα. και αρκετους αγωνες ΝFL καθε πεμτη, κυριακη (3 με 4) και δευτερα.

επισης η nova το ειχε παρει πολυ ζεστα και ειχε και ελληνικο σχολιασμο σε αγωνες τις κυριακης.

αλλα τωρα τσιγκουνιες παλι.....

To Fox sport ειχε σιγουρα NFL οπως ακριβως τα λετε.
Το παιχνιδι της Πεμπτης ,την Κυριακη ,ενα απο τη ζωνη των 8 ,ενα των 11.25 ,το μεταμεσονυχτιο και το παιχνιδι της Δευτερας.Σε αυτο συμφωνοι και γιαυτο ειπα οτι αξιζε για το NFL,
Ελληνικο σχολιασμο θυμαμαι να ειχε μονο σε ενα Superbowl απο τον Καρυδα. Δεν θυαμαι να ειχε ελληνικο σχολιο σε κανενα αλλο παιχνιδι.Ο Καρυδας εκανε μεταδοσεις μονο οταν το NFL το εδειχνε η ΝΟΒΑ στα δικα της καναλια.
Απο κολλεγιακο μπασκετ ειχε 2-3 παιχνιδια τη βδομαδα,οταν το ESPN America ειχε τουλαχιστον ενα καθε μερα.Ακομα και στo March Madness εδειχνε σχετικα λιγα παιχνιδια
Απο baseball δεν εχω ιδια τι εδειχνε
Απο κολλεγιακο football εγω θυμαμαι οτι δεν ειχε τιποτα απολυτως.

• Like
Reactions: kotsosp
την τελευταια χρονια ειχε καθε κυριακη σχολιασμο και πολυ ενδιαφερον κιολας γιατι ελαχιστοι ξερουν απο nfl.

OK,δεν το θυμομουν
Απο τους ελληνες σχολιαστες ο Καρυδας ειναι μακραν ο καλυτερος στο NFL.Εχει πολυ καλη γνωση του παιχνιδιου

• Like
Reactions: sakels
Έχω πλέον το nfl game pass. Full season είναι 99 euros και βλέπεις όλα τα ματς όποτε θες on demand και ζωντανά συν ότι μπορεί να φανταστείς σχετικά με το άθλημα για 365 μέρες από πρώτη Αυγούστου εώς πρώτη Αυγούστου.
Αν το σκεφτείς πως σου βγαίνει 8 euro τον μήνα και μπορείς να δεις όλους τους αγώνες και τις παλιές εκπομπές και καθημερινά όλο το nfl network είναι τα καλύτερα ξοδεμένα λεφτά που έχω δώσει.

Από το 2013 δεν έχω χάσει ούτε ένα ματς nfl να μην έχω δει, ούτε ένα όμως. Μέχρι πέρυσι το έκανα με άλλους πλάγιους τρόπους γιατί δεν γνώριζα αλλά από φέτος βλέπω νόμιμα γιατί μπορώ πλέον.

NFL Game Pass Pro is the ultimate way to watch the NFL! Your subscription includes access to all live games, including the preseason, regular season*, Playoffs & Super Bowl LVI. It offers fans an amazing range of live NFL programming including NFL Network all year round and in-season access, every Sunday, to NFL RedZone. It provides fans unprecedented amounts of ‘on demand’ highlights and programs including full game replays, Game In 40 (a complete game recap in 40 minutes), Sunday in 60’ (The best of NFL Action on Sundays in 60 minutes), condensed game highlights and Coaches Film recaps; while also featuring NFL Programs like Hard Knocks, A Football Life, NFL Game Pass Film Sessions, Peyton’s Places, Inspire Change and more.

You can always stream all the amazing ‘on demand’ content, or, download it to your phone or tablet to watch it on-the-go. Best of all, you can watch NFL Game Pass Pro across desktop, mobile, tablet, Xbox, PS4, Samsung Smart TVs, LG Smart TVs and more.

What the NFL Game Pass Pro plan includes:

• Live access to preseason, regular season, Playoffs & Super Bowl LVI
  • Live access to NFL Network and NFL RedZone
  • On demand access to NFL highlights, Game In 40, Sunday in 60’and an unprecedent VOD library of NFL Programs
  • Available on desktop, mobile, tablet, Xbox, PS4, Samsung Smart TVs, LG Smart TVs and more
  • No Spoilers Mode
  • Watch With RedZone
  • Download any type of highlight to your phone or tablet via the NFL Game Pass app
  • Watch in 181 countries around the world**
Όποιος θέλει nfl το βάζει και δεν περιμένει καμιά nova και κανένα fox sports για να βλέπει 2 ματς την εβδομάδα.

ΥΓ. Κανένας σχολιαστής δεν είναι σχετικός με το άθλημα. Απλά είχαν στα ακουστικά τους την περιγραφή του FOX και έκαναν μετάφραση σε όσα έλεγαν οι αμερικάνοι σχολιαστές.

To Fox sport ειχε σιγουρα NFL οπως ακριβως τα λετε.
Το παιχνιδι της Πεμπτης ,την Κυριακη ,ενα απο τη ζωνη των 8 ,ενα των 11.25 ,το μεταμεσονυχτιο και το παιχνιδι της Δευτερας.Σε αυτο συμφωνοι και γιαυτο ειπα οτι αξιζε για το NFL,
Ελληνικο σχολιασμο θυμαμαι να ειχε μονο σε ενα Superbowl απο τον Καρυδα. Δεν θυαμαι να ειχε ελληνικο σχολιο σε κανενα αλλο παιχνιδι.Ο Καρυδας εκανε μεταδοσεις μονο οταν το NFL το εδειχνε η ΝΟΒΑ στα δικα της καναλια.
Απο κολλεγιακο μπασκετ ειχε 2-3 παιχνιδια τη βδομαδα,οταν το ESPN America ειχε τουλαχιστον ενα καθε μερα.Ακομα και στo March Madness εδειχνε σχετικα λιγα παιχνιδια
Απο baseball δεν εχω ιδια τι εδειχνε
Απο κολλεγιακο football εγω θυμαμαι οτι δεν ειχε τιποτα απολυτως.
Καθε Σαββατο ειχε κολλεγιακο football.... 2-3 παιχνιδια.