Και ο μποζιονελος το ανέφερε νομίζω και οι τυπολογίες ότι θα έχει και τους 380
Σημερα εσκασε και η διαφημιση. Παντως λεει "δες ΟΛΟΥΣ τους αγωνες για εξι χρονια". Θα μου πειτε τωρα,δε λεει κατι αυτο. Ιδωμεν
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το αγγλικό πρωτάθλημα ότι θα μέινει ο κόσμος όσο για το 4κ ας φτιάξουν την εικόνα στα ήδη υπάρχοντα hd και για το 4κ βλέπουμε.Πολύ αμφιβάλλω ότι θα προσθέσουν κι άλλα κανάλια μέσω νέων αναμεταδοτών. Άσε που το iptv δεν τσουλάει. Νομίζω ότι θα βολευτούν με τα υπάρχοντα κανάλια. Ακόμα και να γκρινιάξει ο κόσμος, οι νέοι είναι δεσμευμένοι με διετή συμβόλαια, και οι υπόλοιποι θα την κρατήσουν λόγω του αγγλικού πρωταθλήματος. Το 4K μας μάρανε.
Το θέμα να φτιάξουν την εικόνα στο ιντερνετικό.
Σημερα εσκασε και η διαφημιση. Παντως λεει "δες ΟΛΟΥΣ τους αγωνες για εξι χρονια". Θα μου πειτε τωρα,δε λεει κατι αυτο. Ιδωμεν
Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω η καλυψη ολων των παιχνιδιων γινοταν λογω covid. Δε νομιζω οτι ισχυει για τη νεα σεζον αυτο.Έκανε κάποια ιδιαίτερη συμφωνία και τα μετέδιδε φετος όλα ή υπήρχε κάποιος όρος στο συμβόλαιο του? Εννοώ ότι αν η premier το απαγορευει στην Ευρώπη πως η cosmote τα μετέδιδε?
Το θέμα να φτιάξουν την εικόνα στο ιντερνετικό.
Και ήμουν έτοιμος να το κόψω.
Κοίτα τι σου κάνει μια διαφήμιση.......
Όπως..;Έρχονται αλλαγές μεγάλες στο δορυφορικο...
![]()
United Group to consolidate all "Direct To Home" services under one platform | United Group
A single platform for an audience of 40 million people A unified pathway for introducing new and innovative services for TV subscribers 16 June 2022 – United Group, the leading provider of telecommunications and media services in Southeast …t.co
Αυτές οι ενοποιήσεις δε μου φαίνεται ότι είναι για καλό. Ώρα είναι να κάνουν την εικόνα του δορυφορικού χάλι , σαν αυτή της ΕΟΝ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.