Νέα για τη Nova

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
Επερχόμενη κινητικότητα για αλλαγές ψηφιακών δεδομένων “SR/FEC” στους 5+1 αναμεταδότες της DTH πλατφόρμα “NOVA/EON Sat” μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων “Hot Bird 13East”!

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα
Επερχόμενη κινητικότητα για αλλαγές ψηφιακών δεδομένων “SR/FEC” στους 5+1 αναμεταδότες της DTH πλατφόρμα “NOVA/EON Sat” μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων “Hot Bird 13East”!
Το λινκ φαίνεται κανονικά σε σένα? Σε μένα φαίνεται έτσι.

Attachments

• IMG_0515.jpeg
    IMG_0515.jpeg
    631.4 KB · Views: 61

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
Το κάνει και σε λινκ άλλων ιστοσελίδων όπως της COSMOTE TV, πράγμα που σημαίνει, ότι το AVClub δεν αναγνωρίζει κάποιες γραμματοσειρες στα Ελληνικά, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα στα Λατινικά.
2024-10-17 21.56.57 avclub.gr 66a64b75bf7a.png

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300

"Hot Bird 13E Highlights": Feelgood NOVA κινητικότητα αναβάθμισης σήματος αναμεταδοτών με μεταφορά στην Νοτιοανατολική δέσμη εκπομπής “EON Sat Beam”!​

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
Έστειλαν για αναβάθμιση δέκτη αλλά τίποτα ακόμα.
Δεν έχουν στείλει σε όλους μήνυμα, η αναβάθμιση ουσιαστικά αφορά την αναβάθμιση σήματος στους αναμεταδότες της NOVA και αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να προκαλούν αυτόματες σαρώσεις στους δέκτες, ώστε να πάρουν τα καινούργια ψηφιακά δεδομένα σε όσους αναμεταδότες άλλαξαν `η θα αλλάξουν ψηφιακά δεδομένα την επόμενη εβδομάδα...
Αν είχε ο αναβαθμιστεί ο δέκτης σου τον Οκτώβριο, δεν χρειάζεται αναβάθμιση...
Πάτα εκεί που λέει Αναβάθμιση δέκτη στις τεχνικές Ρυθμίσεις και βλέπεις αν ο δέκτης σου είναι ήδη αναβαθμισμένος `η χρειάζεται αναβάθμιση....

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
Δεν έχουν στείλει σε όλους μήνυμα, η αναβάθμιση ουσιαστικά αφορά την αναβάθμιση σήματος στους αναμεταδότες της NOVA και αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να προκαλούν αυτόματες σαρώσεις στους δέκτες, ώστε να πάρουν τα καινούργια ψηφιακά δεδομένα σε όσους αναμεταδότες άλλαξαν `η θα αλλάξουν ψηφιακά δεδομένα την επόμενη εβδομάδα...
Αν είχε ο αναβαθμιστεί ο δέκτης σου τον Οκτώβριο, δεν χρειάζεται αναβάθμιση...
Πάτα εκεί που λέει Αναβάθμιση δέκτη στις τεχνικές Ρυθμίσεις και βλέπεις αν ο δέκτης σου είναι ήδη αναβαθμισμένος `η χρειάζεται αναβάθμιση....
εχεις μηπως κανει την νεα αναβαθμιση σε 831 865 3001 5001
( αν εχεις) γιατι ειμαι λιγο δυσπιστος μη μου βγει off και τρεχω

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
εχεις μηπως κανει την νεα αναβαθμιση σε 831 865 3001 5001
( αν εχεις) γιατι ειμαι λιγο δυσπιστος μη μου βγει off και τρεχω
Έχω κάνει αναβάθμιση σε 865 άλλα είναι ανενεργός κ το μόνο που αφαιρέθηκε είναι το μενού του ON Demand και με τις αλλαγές ψηφιακών δεδομένων στην 12169Η, μόλις τον ξανά έβαλα στην μπριζα πήρε κατευθείαν τις αλλαγές... Δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια εξτρά σάρωση

• Like
Reactions: kataras

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
H NOVA προχώρησε σήμερα σε αύξηση χωρητικότητας με αλλαγή ψηφιακών δεδομένων SR/FEC και σε 2ο αναμεταδότη στη συχνότητα “11938Η, 30000, 5/6, DVB-S2/8PSK” και θα ακολουθήσουν και υπόλοιποι τις επόμενες μέρες...

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
H NOVA προχώρησε σήμερα σε αύξηση χωρητικότητας με αλλαγή ψηφιακών δεδομένων SR/FEC και σε 2ο αναμεταδότη στη συχνότητα “11938Η, 30000, 5/6, DVB-S2/8PSK” και θα ακολουθήσουν και υπόλοιποι τις επόμενες μέρες...
Δηλαδή; Καλύτερη εικόνα;

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
404
Αν δεν κάνω λάθος, όταν είχε γίνει γνωστή η συνεργασία cosmote - nova, ανέφερε ότι οι συσκευές θα μειωθούν και θα συμβαδίζουν με τις cosmote. Aπλα άργησε να γίνει κι δεν έγινε με την έναρξη της συνεργασίας.

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
807
το θέμα είναι ότι δεν συμβαδίζουν. Στην κοσμοτε βλέπεις σε 3 γενικά και σε 2 αθλητικά ενώ στη νόβα αυστηρά σε 2, δεν πα' να βλέπει ο ένας το action24, μόνο αλλος ενας θα δει.

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
404
Δεν ξέρω πως λειτουργεί το ιντερνετικό. Εγω στο δορυφορικό, ποτέ δεν έβλεπα στην cosmote σε 3 συσκευές ανεξάρτητου πρόγραμματος. Μια ο δορυφόρος + 1 ακομα. Πλέον συμβαδίζει και η νόβα. Η μονη διαφορά είναι πλέον ότι στην κόσμοτε μπορείς να δηλώσεις 10 συσκευές, όποιες θέλεις, ενώ στη νόβα μια μεγάλη οθόνη και 3 κινητές συσκευές(κινητό, tablet κλπ) που πλέον δεν έχει νόημα εφόσον έτσι κ αλλιώς παίζει μόνο σε μια εκτός του δορυφόρου.

anto_33

AVClub Enthusiast
1 May 2013
1,113
Στο δορυφορικο cosmote ειναι ετσι στο ιντερνετικο δινανε δωρεαν τις εξτρα συσκευες και εβλεπες σε 3 ταυτοχρονα

η nova τωρα τα μειωσε σε 2 στο ιντερνετικο της